Inside ShapeShifts Criptocurrenci Ekchange, bez potrebe za prijavljivanjem | RS.democraziakmzero.org

Inside ShapeShifts Criptocurrenci Ekchange, bez potrebe za prijavljivanjem

Inside ShapeShifts Criptocurrenci Ekchange, bez potrebe za prijavljivanjem

Sektor razmena je jedan od uglova valute ekonomije digitalni koji je videti najviše radikalne promene i razvoj u poslednjih nekoliko godina.

Evolucija u deviznom industriji može se pratiti od uspon i pad velikih platformi. Od toliko objavljenog raspada Mt Gokto lansiranja sajtovima kao što su Bitfinek i drugih koji omogućavaju napredne tradingactivities, razmena ekosistem je gurnuo inovacije i ponude i, kao što bi neki tvrde, nastaviće da to učini kreće napred.

Ali, kako će pejzaž tražiti čak meseci od sada je teško odgovoriti na to pitanje. Mnogi elementi kripto 2.0cluster projekata ukazuju na nove vrste razmene gde sredstva svih vrsta, uključujući i digitalne valute, mogu preneti osobe do osobe.

Na drugom kraju spektra, tržište počinje da se vidi ne-centralizovano usluge koje korisnici mogu da koriste prednosti čak i bez stvaranja jedinstvenog računa.

ShapeShift.iois jedan od ovih usluga. Zamišljen u zimu 2013. Godine i pokrenuo prošlog meseca, usluga je, kao što je opisano od strane kreatora i direktor Beorn Gonthier, kao criptocurrenci automata.

On je rekao CoinDesk:

"Shapeshift je prodavac ili kupac kovanica, pa kada dođete na sajt i imate bitcoins, i žele litecoins, mi prodamo naše litecoins. Ovo se razlikuje od tradicionalnog razmene koja parova ste sa drugim kupcima i prodavcima. Mi smo neka vrsta automata. "

Na sajtu prikazuje kako je dostupan u datom trenutku mnogo novčić likvidnosti, koji je rekao Gonthier se useljavanja živine na gazdinstvu u zavisnosti od potražnje. Pored Bitcoin i litecoin, menja oblik počela da nudi podršku za dogecoin, peercoin i darkcoin juče.

Kako to radi

CoinDesk testirali sistem pokušava da kupi 0,007 BTC ($ 2.64 na današnjem kursu) u vrednosti od litecoins. Proces počinje sa korisnikom izborom novčića par žele da trguju.

Kada korisnik unese svoju adresu za isplatu, servis generiše Bitcoin depozita adresu, kao i kurs koji rade za valutni par. On takođe potvrđuje depozita adresu - funkciju bez sumnje dobrodošlice za one koji brinu o nepovratno šalju svoje bitcoins na pogrešnu adresu.

Nakon obrade transakcija, menja oblik nudi i link na alat prijem generacije i pristup blok lanac za criptocurrenci je korisnik kupljen. Transakcija emitovanje se dešava automatski i, u našem slučaju, u roku od nekoliko minuta su stigli Novokupljeni litecoins.

Servis stavlja dinamičke ograničenja na količinu kovanica u datom denominacije koje mogu biti deponovan. Prema Gonthier, jedan od primarnih ciljeva kompanije je da se poveća likvidnost u vezi sa bilo kojim porastom obima i potražnje.

On je CoinDesk rekao da je služba je odraz osnove osnovnih Bitcoin sebe, rekavši da je projektni tim želeo nešto za razliku sistema knjigu naloga na bazi.

Gonthier primetio:

.. "Bitcoin menja kako novac radi na veoma osnovnom nivou Dakle, njene stvarne koristi se osećao kada sistemi koriste to da uradi nešto što nije bilo moguće sa postojećim sistemima Normalno bi knjiga razmena je stara vest - ništa zaista inovativno o tome. "

Sigurnost je prioritet

Na pitanje o bezbednosti, Gonthier priznao realnost deviznog pejzaž i kako ostaje primarni cilj za buduće criptocurrenci lopovi. Ključna slabost je da je bilo centralizovano razmena drži privatne ključeve sredstava klijenata, što znači bilo koji događaj koji dovodi u oslabljenim sigurnosti može dovesti do gubitka kovanica održanih.

Gonthier je rekao da menja oblik zaobilazi ovaj problem, smanjujući proces transakcije do tačke u kojoj je usluga nikada drži bilo kakva sredstva kupaca duže nego što je potrebno:

"Korisnik treba samo da nam veruju oko 10 sekundi. Jedna od najlepših stvari o criptocurrenci je da kontrolišete svoje novčiće (preko ključeve), tako da verujemo da je više koji može biti očuvana [i] ohrabrio je bolje. Tako da nikada držati sredstva kupaca. "

Gonthier napomenuti da menja oblik samo zalihe svoje tople novčanike sa dovoljne količine kovanog novca da zadovolji zahteve prosečnog dana zapremine, dodajući da bi ovi iznosi rasti u budućnosti.

Gledajući unapred

Na kraju krajeva, Shapeshift se nada da se pozicionira kao moguća alternativa u deviznom sektoru za kupce i prodavce koji ne žele da brinu o obezbeđivanju centralizovane nalog.

Feedback je bio pozitivan do sada, uključujući i one iz ličnosti kao što su litecoin kreator Charlie Lee koji je navedeno u objavljen testimonialthat je "čekao" ovu vrstu rešenja.

Gonthier rekao CoinDesk da među nosilaca proizvoda ove kompanije je njena API-ja, koji se nada da će se koristiti šire u budućnosti kako bi se omogućilo unakrsno digitalni prijem valuta. On je rekao da čak i veliki igrači poput BitPaicould povećaju obim svojih usluga dodavanjem de-fakto altcoin podršku preko Shapeshift je API.

Gonthier je objasnio da u ovom scenariju, integracija BitPai je od alternativnih valuta će biti virtuelno besprekornu, govoreći:

"Na ovaj način, BitPai ne bi trebalo da se promeni suštinu njihovog sistema za podršku novim novčiće, jer bih samo da prima Bitcoin kao normalno."

DogecoinShapeShift

Slične vesti


Post Dogecoin

Dogecoin Advocate Travels River Ohio podržan od strane Saveta zajednice

Post Dogecoin

BTCTrip sada prihvata Litecoin i Dogecoin za putovanja

Post Dogecoin

Alpha Technologi preuzima pred-porudžbine za litecoin ASIC rudare

Post Dogecoin

Coinpunk Crovdfunding Bitcoin novčanik koji Apple ne može zabraniti

Post Dogecoin

Bitcoin Ekchange ANKS dodaje funkcije u iOS i Android aplikacije

Post Dogecoin

Može li Bitcoin Tipping zameniti tradicionalno onlajn oglašavanje?

Post Dogecoin

Napredni algoritmi, Makcoin Reborn i drugi krug za Dogecoin

Post Dogecoin

Facebook Odobrava prve Criptocurrenci tipping aplikacije

Post Dogecoin

$ 50k u Dogecoinu govori da je izgubljen u nedavnom Hacku

Post Dogecoin

Da li su kriptokvote u ratnoj državi?

Post Dogecoin

Dogecoin podiže $ 7k za indijske olimpijce, ali prepreke ostaju

Post Dogecoin

London Burger Stall sprovodi 25% prodaje u Bitcoinu i Dogecoinu