GoCoin najavljuje integraciju Dogecaa | RS.democraziakmzero.org

GoCoin najavljuje integraciju Dogecaa

GoCoin najavljuje integraciju Dogecaa

Platni promet platforma GoCoin je danas objavio planove za podršku dogecoin.

Ovaj potez znači trgovci koriste platformu će uskoro biti u mogućnosti da primamo uplate u pasa valuti, pored GoCoin postojećem valute, Bitcoin i litecoin.

"Mi smo pažljivo prioriteta najnovije altcoins, a dogecoin zaista izdvaja kao održiva valute zbog, u velikoj meri, na snazi svoje zajednice", rekao je GoCoinfounder i izvršni direktor Stiv Boregard.

"Integracijom dogecoin u našoj platformi, GoCoin je jedan korak bliže što prodavcima mogućnost da prihvati bilo koji digitalni valutu i ​​poveća prodaju sa novim kupcima."

"Očekujemo da se živi sa dogecoin sa narednih nekoliko nedelja", dodao je on.

Vov plaćanja

GoCoin, čije je sedište u Singapuru, počelo izbacujemo Paiments u Bitcoin krajem 2013. Godine, širi se uključiti litecoinin januara ove godine.

Platforma plaćanje pomaže trgovci iz celog sveta prihvataju criptocurrenci uplate na svojim sajtovima pružajući mogućnosti u kasi. Nekoliko metoda mogu se koristiti, od punih platnih sistema aplikacija za domaćin formi ili dugmad.

Trgovci plaćaju naknadu za 1% za početak, koji pada na 0% nakon transakcije su prošli $ 2.500 US $ po mesecu.

Kompanija kaže da njegovi "vlasničkim back-end sistema optimizaciju razmenu novčića za gotovinu, eliminisanje nestabilnost i bezbednosni rizik".

Pls send

Dogecoin je postao poznat kao šala coinfeaturing a Shiba Inu psa na svom logo, koji - za svačije iznenađenje - je zapravo počela stvarati vrednost od njenog osnivanja u decembru 2013. Godine.

Međutim, njegova relativno niska cena u odnosu na američki dolar (1 dogecoin = $ 0,0008618 u vreme objavljivanja), znači da je manje domen za ozbiljne investitore; umesto toga razvija zajednicu pristalica koji uživaju koriste valutu za istovar i više altruističnim svrhe.

Dogecoin zajednica je poznat po svojim pomalo off-the-vall fundraising kampanje, kao što je podizanje $ 30,000 da pomogne Jamajke bob tim doći do Sočiju Zimskim olimpijskim igrama. Nedavno je Dogecoin Fondacija je počela kampanju za podizanje $ 50,000for nove bunare u regionu sušom pogođene Kenije.

Rekao je Kevin Boregard, GoCoin je potpredsednik inženjeringa:

"Volimo etos u dogecoin zajednice i naši trgovci su spremni da ga prihvate uz Bitcoin i litecoin."

Činjenica da je criptocurrenci se prihvaćen od strane više businessesindicates da je sve više vide kao održiva novčića za standardne komercijalnim transakcijama.

Mnogo problema

Međutim, dok je u povoju valuta se pokazao kao iznenađenje hit, što je dolazilo sa problemima.

Distributed uskraćivanje-of-service (DDoS) napadi su predstavljali ozbiljne problemsfor rudarske bazena, koji su pretrpeli izgubljenog vremena rudarstva i ukradene novčiće.

U slučaju Dogepool.pv, najmanje 15 miliona novac su uzeti iz bazena master novčaniku, a TeamDoge je udario nekoliko puta hakeri koji su napali softver stratum koji se koristi za koordinaciju kolektivnog računarsku snagu svih rudara.

Osim toga, 'multipools' - rudarske grupe koje koriste svoju heširanja moć da moj god novčić najprofitabilniji u datom trenutku - bio ciljanje manu u valuti trešnje-pick blokova sa velikim nagradama, koje su pronađene da se pre-izračunljiv.

Multipool posete su takođe izazvala nagla u hash-stopom, što je povećalo teškoće rudarstva za solo rudara, a takođe ih ostavio sa mrvicama od rudarskih nagrade.

Vrlo fiksni?

U najavio Nevs Todai, međutim, programeri u altcoin-a su najavili verziju 1.6 klijenta dogecoin novčanika (može se naći ovde). Ovo obavezno ažuriranje uvodi promene dizajnirani da izbegnu probleme koji proizilaze iz hara multipools.

Ovo je obavezna updateas to podrazumeva teško viljušku mreže. Korisnici koji treba da se pobrinu da se radi 1.6 kako bi se osiguralo da su na ispravnom blok lancu, a ne u opasnosti da izgube Doge.

Pre svega, blok nagrade (koji je slučajno) će biti ravna 250.000 DOGE kako bi se sprečilo trešnje berbe, a novi algoritam DigiShield teško će omogućiti rudarska poteškoća da se prilagode gotovo odmah nakon multipool posete.

Dok je ažuriranje neće rešiti sve probleme dogecoin, ona će ići na neki način ka tome da život lakšim za rudare malih u ovom dužda-eat-Doge svetu.

PaimentsGoCoinDogecoin

Slične vesti


Post Dogecoin

Bitcoin Ekchange ANKS dodaje funkcije u iOS i Android aplikacije

Post Dogecoin

Fondacija Dogecoin podigla 50 kilograma za Kenijsku vodenu krizu

Post Dogecoin

Osnivač Dogecoin pretvorio je ponudu za investicije od 500.000 dolara

Post Dogecoin

Dogecoin dozvoljava Litcoin Merge Mining u ponudi za mrežnu sigurnost

Post Dogecoin

Dogecoin osnivač izlazi iz Cripto Communiti Citirajući toksičnu kulturu

Post Dogecoin

Dogecoin ATM Demos na CoinFest Vancouver

Post Dogecoin

Osnivač Dogecaa, Enthusiasts set za San Francisco Convention

Post Dogecoin

Zašto Bitcoin potrebuje sleng, bankomate i dogecoin za postizanje masovnog usvajanja

Post Dogecoin

15-godišnji Bitkoin Kid želi da olakšava eterumu

Post Dogecoin

CheapAir sada prihvata Litecoin i Dogecoin za rezervaciju letova

Post Dogecoin

BTCTrip sada prihvata Litecoin i Dogecoin za putovanja

Post Dogecoin

$ 50k u Dogecoinu govori da je izgubljen u nedavnom Hacku