Glavni izvršni direktor Moolah podnosi ostavku zbog porasta javne rasprave, krivičnih optužbi | RS.democraziakmzero.org

Glavni izvršni direktor Moolah podnosi ostavku zbog porasta javne rasprave, krivičnih optužbi

Glavni izvršni direktor Moolah podnosi ostavku zbog porasta javne rasprave, krivičnih optužbi

Alek Zeleni, direktor digitalne valuta usluga pokretanje Moopai LTD, poznatiji kao Moolah, podneo je ostavku nakon povlačenja kompanije predloženog stečajnog plana i oslobađanje dokaza navodno ga vezali za prevaru i prošle kriminalne aktivnosti.

Plan za Moolah da nastavi sa radom uprkos finansijskim troublesvas objavljenim 15. Oktobra. U svom blogu, kompanija je rekao da je obezbeđeno izvan finansiranja - kasnije otkriveno na dogecoin subreddit da bude lični injekcija gotovine iz Green - i bio mase otkupa opcije iz potentiamil investitora.

U ostavci post, Zeleni sebe okrivio za neuspeh, ali je odbacio tvrdnje da je bilo digitalna valuta usluge platforma Moolah.io ili razmena altcoin MintPal je lažno se ponašali, govoreći:

"Ne postoji prevara ovde, bez obzira kako gledate. Bilo je loše upravljanje, međutim i to je moja greška, da je vreme da se ispravi tako preostali radnici, naši investitori i naši kupci imaju dobar udarac u pravljenju nešto od onoga ja sam izgradio. "

U kratkom roku, saopštila je kompanija, Moolah će biti udaljava od usluga potrošača okrenuta da se fokusiraju na digitalnom valute tržištu trgovac.

Kupac, zabrinutost investitora mount

U svetlu ostavke, članovi kako dogecoin zajednice - od kojih su neki investitori u finansijskim krugovima koje je sproveo Moolah, je kako na Reddit i Tvitter da izraze svoje strahove u vezi oba budućnosti kompanije su uloženi u i bezbednost sredstva čuvaju na obe platforme upravlja Moolah.

Moopai najavio je danas da zahteva povlačenje na MintPalplatform može biti preko proširenog front-end razmene. Neki korisnici su bili u mogućnosti da obradimo povlačenja, dok su drugi prijavio kašnjenja ili nedostaje salda i transakcije, u skladu sa računa klijenata na Tvitter.

@moolah_ioDRK Povlačenje status A85ae8b5f0f5a5dbeef276430dd2d08d94cfd8339a562e53a1e0b1d27ce5f24c Prikazano 2h pre. Ali NE na blockchain -: Viktoras S. (@onealfa) 16. Oktobra 2014. Godine

Green ostavka poruka nije uključuje konkretne planove za rešavanje problema investitora u pogledu Moolah pie akcija, kupio tokom tri investicionih ciklusa. U poruci, on je samo rekao da je ta kompanija u procesu "osigura da postoji šansa [za] naših investitora da vidi nastavak ROI".

Na dogecoin subreddit, jedan broj PIE investitora izrazio frustrationthat su uglavnom čuvaju u mraku problema kompanije, koje su postale očigledne ove nedelje nakon Moolah je propustio ponovno pokretanje MintPal.

Kao što je jedan investitor primetio:

"Ti si razlog to nije uspjelo. I mi smo kao investitori i javnost ponovo je rekla da vreme i vreme šta ste radili [bio] redu, a vi niste slušali nas. Nikad. Nemaš nikoga da krivim, osim sebe. Isto tako, moramo nikoga da krivim, ali se za što slepu veru u tebe. Živi i uči. "

Siscoin projekat suočava nesigurnost

Pre nekoliko meseci, Moolah rukuje početni novčića ponudu (ICO) za siscoin projekat. Alternativa digitalni valuta inicijativa izašli na stenovitom početak, što je navelo Moolah da uspostavi teturao oslobađanje planfor od 750 BTC je održan nakon ICO.

Moolah bankrutpci, nagli preokret i kasnije rukovodstvo kolaps zatraženo razvojni siscoin tim je da se dopre do kompaniji kako bi se preostala sredstva ICO puste. Siscoin menadžer tima i koder Den Vasiluk navodi se u 16. Poruku oktobra na Bitcoin Talkthat njegov tim su počeli razmatra zakonske mogućnosti nakon Moolah nije ispunio prethodno uspostavljena 14. Oktobra rok plaćanja za iznos od 250 BTC.

Taj iznos je nakon toga objavljen u obliku 50m siscoins, koji prema Vasliuk nabavljeno tokom ICO kao sredstvo za podršku procesu.

Vasiluk nastavio:

"Mi smo dali Aleks / Moopai DOO do 21:00 BST Nov 17, 2014 da oslobodi celinu escrov fonda Siscoin u cilju sprečavanja spor. Mi smo ga dobili u kontaktu za našeg pravnog zastupnika u međuvremenu. Mi nismo kontaktirao UK policiju kao na još. Mi ćemo nastaviti da održi zajednicu posted on radnja se ovde preduzeti.

On je dodao da je ekipa želi da izbegne pravnom leku i izdala poziv na Moolah timu da ispuni sve svoje obaveze. 

Navodi prevara raste

Sada već bivši-direktor Moolah dugo suočen sa kritikama zbog sumnjivih poslovnih praksi. Ovo uključuje hands on - a ponekad i lični - pristup odnosima s javnošću i iza kulisa posla javno u video procurio ranije ove godine.

Nova informacija je objavljena od strane pripadnika dogecoin zajednice, uključujući dogecoin suosnivač Jackson Palmer i bivši član Dogecoin Fondacija Ben Doernberg, navodno vezanje zelene do niza drugih identiteta.

Niz trupaca chat, fotografijama i društvenih medija računa ukazuju na to da Zelena možda sproveo niz prevara u prošlosti, uključujući i druge digitalne valute fokusirani startup, pod imenima Rajan Gentle, Rian Kennedi i drugih.

Od najave, nove informacije u vezi sa prošlih kriminalnih aktivnosti navodno počinjenih od strane Green su podijeljene na mreži, uključujući i izjavama Bitcoin trgovaca i bivših saradnika Green koji dele informacije preko Tvitter. Green je negirao navode, rekavši CoinDesk da je napor "jedan pakao od prljave kampanje".

Informacije izdanje je zatraženo širok reakciju zajednice, uključujući i poruke od Andreas M Antonopoulos koji se zahvalio kako Palmer i Doernberg za svoje postupke.

Čestitamo @BenDoernbergand @ummjacksonvho i dunuo u pištaljku na Moolah pre nekoliko meseci, da zavija na neodobravanje. Bili su u pravu.

- AndreasMAntonopoulos (@aantonop) Oktobar 16, 2014

DogecoinMoolah

Slične vesti


Post Dogecoin

GoCoin najavljuje integraciju Dogecaa

Post Dogecoin

Da bi čitatelji kupili Beionce ulaznice sa Bitcoinom

Post Dogecoin

Sve stvari Alt: Darkcoin Duels KSC i Demise of McDogecoin

Post Dogecoin

Long Live Dogecoin: zašto programeri neće dozvoliti da valuta šale umre

Post Dogecoin

Facebook Odobrava prve Criptocurrenci tipping aplikacije

Post Dogecoin

Bittilicious proširuje plaćanja kreditnim karticama kupcima Altcoina

Post Dogecoin

Milijarda dolara bitkoin stava, pravljenje centi Tvittera i indijskih bregova

Post Dogecoin

Tržišna kapa Dogecoa pada 1 milijarde dolara, do njegovog kreatora

Post Dogecoin

Može li Bitcoin Tipping zameniti tradicionalno onlajn oglašavanje?

Post Dogecoin

Da li su kriptokvote u ratnoj državi?

Post Dogecoin

15-godišnji Bitkoin Kid želi da olakšava eterumu

Post Dogecoin

Dogcoins Jackson Palmer na brzim transakcijama i mnogim savetima