Fondacija Dogecoin podigla 50 kilograma za Kenijsku vodenu krizu | RS.democraziakmzero.org

Fondacija Dogecoin podigla 50 kilograma za Kenijsku vodenu krizu

Fondacija Dogecoin podigla 50 kilograma za Kenijsku vodenu krizu

Ažuriranje (17. Mart,, 12:35 GMT) A $ 10,000 tvit, koji mnogi nazivaju "najviše istorija valuablein", uputila je Doge4Vater kampanju prikupljanja sredstava preko svog Ð40,000,000 cilj koristiti Tvitter je dogecoin tip bot.

@tipdogetip @ Doge4vater14000000 mogu svi pijemo vodu. Neka bogati popuni svoju šolju. #savethemhood

- Hud (@savethemhood) Mart 16, 2014

________________________________________________________________

Dogecoin Fondacija, neprofitni entitet stvorio osnivača dogecoin je, objavila je da je njen sledeći prikupljanje sredstava ima za cilj da prikupi 40 miliona dogecoin ($ 50.000) kao deo višemesečne napora da finansira stvaranje dva bunara.

Održava se u podršku Svetske vode Daion 22. Marta, najnoviji projekat u Dogecoin Foundation smatra da je udruživanje sa njujorškog neprofitne dobrotvorne svrhe: vaterto podržava daljinski region u sušom pogođeni istočnoj Keniji.

Od vremena za novinare, Doge4Vater je podigao 16.3m dogecoin, ali prema donacijama organizatora Eric Nakagava, brojevi ne bi trebalo da bude u fokusu razgovora. Za njega, pravi misija je da se podigne što više novca za trud što je više moguće, da li to znači zaostaje, ili razbijanje cilj.

Objasnio Nakagava:

"[To je] Super Crazi cilj. [.] Ako ne pogodi cilj, nije bitno, ako možemo da pogodi barem $ 20k, što mislim da je veoma, veoma verovatno, da će rešiti probleme stotine ljudi. "

Iako čista voda za piće može na prvi pogled izgledati kao golom datom Fondacija je više ekscentrične prikupljanja sredstava potrage, Nakagava je naznačio da će dogecoin zajednica ima jake veze sa vodenim temama.

On je istakao da dogecoinshave se širi kroz virtualne fontane, faucetsand vode činije da prošire besplatne novčiće zainteresovanim došljacima.

"[Ideja je bila] zašto ne uzmemo ideju česme i pretvoriti ga u prave slavine za ljude koji zaista je to potrebno."

Dogecoin Fondacija je prethodno fokusirao svoje napore na podršku sportiste koje namerava da obavlja na Sočiju Olimpijadi 2014, pre svega pomaže Jamajke bob tima prisustvuje igrama sa $ 30,000 u donacijama.

Partnerstvo sa dobrotvorne svrhe: voda

Nakagava je brzo staviti ideju Fondacije u akciju, a kao organizacija: digitalni direktor voda Paull Mladi rekao CoinDesk, bilo kao direktan kada je reč o potrazi za u partnera.

"Videli smo tvit od Eric, on je bio kao 'Ej Dobrotvorni:. Voda, želim da pokušam da se podigne $ 50k za vas' Dakle, rekao sam naravno da smo zainteresovani. "

Iako Nakagava i posegnu za UNICEF sa svojim predlogom, on je rekao da varnica između dobrotvorne svrhe: voda i Dogecoin Fondacije je neposredna.

"Odgovor sam dobio od dobrotvorne svrhe: voda je toliko jednostavan da je kao" Da, mi želimo da to uradi, evo koliko košta da uradi '' Spremni smo da idemo '[.]. "

Nakon razmene, Nakagava odlučio protiv svoje originalne ideje: da bi obe organizacije učestvuju u misiji. Umesto toga, kada se postavi dogecoin je Dogecoin Fondacija će pretvoriti dogecoin u USD i poslati ga u dobrotvorne svrhe: voda kao kontrola.

Izbor primalaca

Oba Nakagava i Mladi ukazao da Kenija je bio očigledan izbor s obzirom na ekstremnu potrebu u toj oblasti.

Video-created bi dobrotvorna: voda u 2013. Dokumentuje tešku situaciju jedne određene oblasti, gde su meštani suočavaju divljih životinja napada samo da dobiju zagađene vode za piće.

Kenija: uživo aukcije Videofrom dobrotvorni: vateron Vimeo.

Prema Američkom univerzitetu globalne Majoriti E-Journal (PDF), Kenija je suočen sa ozbiljnim suše kao posledica klimatskih promena - što je razvoj koji je slošeniji lošeg ulaganja u vodnih resursa i nedostatka pristupa čiste vode.

Sa dve nedelje do kraja, Mladi se već razmišlja o prihvatanju digitalne valute za više od ove vrste problema big-picture.

"Gledamo to iz finansijske / pravnog stanovišta. [.] Mi aktivno imamo ljude slanjem nas traži da doniraju Bitcoin, dogecoin i druge criptocurrencies."

Vic koji drži na davanje

Nakagava digitalni valuta preduzetnik koji je imao pored startup stečenu Ripple (i suosnivač I Can Has Cheezburger), pokazala je da vidi obećanje u "šala valute" zbog svog aktivnog korisničke baze da veruje nedostaje Oholost od drugog zajednice:

"Ako ste pratili Bitcoin, litecoin i Ripple, vi opeći se na vreme provedeno na cenu trgovanja, i počnete da pitate" Da li postoji više od ovoga? ' Sve što radimo je spekulisati. "

San Francisko stanovnik se nada dogecoin postaje jače povezan sa neprofitnom rad na duži rok, i za sada, je posvećena unapređivanju tog cilja. On je dodao da je Dogecoin Fondacija je već prihvatila ideju.

"Sa dogecoin to je kao 'Hej momci, hajde da ovaj deo naše medalje, hajde da pokušamo da uradimo to sve vreme, jer iskreno novac je nematerijalno to je kao fiktivni i fiat novca", rekao je Nakagava. "Turning to verovanje u nešto što se menja svet, to je deo kulture od samog početka."

On je predložio takve inicijative terenski bi se moglo desiti mesečno ili kvartalno, a da u najmanju ruku, to će biti daleko od poslednjeg projekta na čelu sa Dogecoin Fondacije.

CharitiDogecoinChariti: Voda

Slične vesti


Post Dogecoin

BTCTrip sada prihvata Litecoin i Dogecoin za putovanja

Post Dogecoin

Bittilicious proširuje plaćanja kreditnim karticama kupcima Altcoina

Post Dogecoin

15-godišnji Bitkoin Kid želi da olakšava eterumu

Post Dogecoin

Milijarda dolara bitkoin stava, pravljenje centi Tvittera i indijskih bregova

Post Dogecoin

London Burger Stall sprovodi 25% prodaje u Bitcoinu i Dogecoinu

Post Dogecoin

Može li Bitcoin Tipping zameniti tradicionalno onlajn oglašavanje?

Post Dogecoin

Dogcoins Jackson Palmer na brzim transakcijama i mnogim savetima

Post Dogecoin

$ 50k u Dogecoinu govori da je izgubljen u nedavnom Hacku

Post Dogecoin

Sve stvari Alt: Shibe Social, Blackcoin Boom i Tvin Easter Egg

Post Dogecoin

Alternativne kriptokvučnosti uspevaju u Bitcoins Shadov

Post Dogecoin

Dogecoin podiže $ 7k za indijske olimpijce, ali prepreke ostaju

Post Dogecoin

Napredni algoritmi, Makcoin Reborn i drugi krug za Dogecoin