Facebook Odobrava prve Criptocurrenci tipping aplikacije | RS.democraziakmzero.org

Facebook Odobrava prve Criptocurrenci tipping aplikacije

Facebook Odobrava prve Criptocurrenci tipping aplikacije

Facebook je odobrila dva nova criptocurrenci prevrtanja aplikacije, u skladu sa malim timom dogecoin entuzijasta koji su ih razvili.

Lead Developer Alehandro Caballero, saopštio je reddit da je društvena mreža gigant je odobrila i svoj Doge prevrtanja App, koja je ograničena na dogecoin, i njegov Multicoin prevrtanja App, koji jutros dobio zvaničnu nod.

Ovo poslednje omogućava 14 altcoins da se koristi za nagradi poruke na Facebook-u pravom smislu, a ne samo da im je u standard "kao". Cela lista glasi: dogecoin, digibites, Einsteinium, fedoracoin, mintcoin, reddcoin, Kvark, vorldcoin, vertcoin, karmacoin, earthcoin, trollcoin, HTMLcoin i donationcoin.

Ovo nije prvi put digitalne valute su se pojavili na Facebook. CoinDesk prijavio prošlog meseca na novčanik aplikacija KuickCoin je da omogućava korisnicima da šalju bitcointo nikome na njihovoj listi kontakata kao jednostavno kao poruka. Međutim, nove aplikacije izgledaju kao da su prvi namenski Tipping usluga na platformi.

'Double Hit'

"Kada smo predali doge samo aplikaciju, Multicoin prevrtanje aplikacija je takođe dostavljen. Ali mi je potrebno da se promeni nekoliko stvari da ga konačno odobreno, koje se dogodilo pre par minuta", rekao je Kabaljero.

On je opisao odobrenja kao "dvostrukog hita" i rekao da je tim sada donosi nove kovanice u velikom terenu "u većini čistog duha shibing" - referencu na Šiba Inu pas rase maskotu dogecoin zajednice.

Dogecoin zajednica je u naturi, sa bogatim Comic Sans pohvale i nekoliko saveta dogecoin za Caballero i njegovog tima.

Ograničenja ipak postoje

Koristeći najveću svetsku društvenu mrežu kao plaćanja platforma nije nov koncept, ali dobijanja saglasnosti i tkanje oko ograničenja Facebook se pokazalo nezgodno.

Iako Facebook je sada odobrila aplikacije, postoji nekoliko ograničenja korisnici bi trebalo da budu svesni. Naime, aplikacije mogu se koristiti samo za savete u odobrenoj grupi, ali se može dodati grupi i praktično bilo koji korisnik Facebook može biti vrhom.

Caballero objašnjava:

"Tipping kroz aplikacijama rad sa Facebook grupe, ali kada se pridružio jedan od njih, možete poslati savete svakoj osobi postoji u Fejsbuk, sa liste prijatelja ili ne. Mi smo dodali grupe na zahtev. Ovaj način rada je razlog što je aplikacije u kojima su odobrene, jer oni promovišu društvenu interakciju bez petljaju sa željama ili sigurnost korisnika. "

Caballero tim ima velike planove osim Facebook-a trenutno radi na univerzalnom nakretanja platformu za VordPress, Drupal, Joomla, IPS,, phpBB i drugi.

Dogecoin je već popularan medij za prevrtanja svetski priznatih proizvođača sadržaja, ali je uglavnom ograničena na platforme kao što reddit. Nove Facebook aplikacije mogli da vide ovaj fenomen skinuti sa mnogo većoj publici.

DogecoinTippingFacebook

Slične vesti


Post Dogecoin

Bittilicious proširuje plaćanja kreditnim karticama kupcima Altcoina

Post Dogecoin

15-godišnji Bitkoin Kid želi da olakšava eterumu

Post Dogecoin

Kuarks Shak-cess, Blackcoins PR Pivot i Dogecoins Victori Lap

Post Dogecoin

BTCTrip sada prihvata Litecoin i Dogecoin za putovanja

Post Dogecoin

CheapAir sada prihvata Litecoin i Dogecoin za rezervaciju letova

Post Dogecoin

Rezervirajte jahačku luksuznu vilu za 3,5m Dogecoin

Post Dogecoin

Ako su digitalne valute bile popularne kompanije za tehnologiju

Post Dogecoin

Alpha Technologi preuzima pred-porudžbine za litecoin ASIC rudare

Post Dogecoin

Da bi čitatelji kupili Beionce ulaznice sa Bitcoinom

Post Dogecoin

Može li Bitcoin Tipping zameniti tradicionalno onlajn oglašavanje?

Post Dogecoin

Milijarda dolara bitkoin stava, pravljenje centi Tvittera i indijskih bregova

Post Dogecoin

Zajednica Dogecoin proslavlja kako se spaja rudarstvo sa litecoinom