Dogecoin podiže $ 7k za indijske olimpijce, ali prepreke ostaju | RS.democraziakmzero.org

Dogecoin podiže $ 7k za indijske olimpijce, ali prepreke ostaju

Dogecoin podiže $ 7k za indijske olimpijce, ali prepreke ostaju

Reddit je dogecoin zajednica nastavila svoju impresivnu seriju na dobrotvorne 29. Januara, kada je podigao 4.2M dogecoin, oko $ 7.000 u vreme novinare, da pomogne Indiji dovoljno sredstava zimske olimpijci prikupi novac za Olimpijske igre u Sočiju, Rusija 2014. Godine.

A Adresa donacija je pokrenut u četvrtak u odgovoru na članku u Vashington Postu da zabilježio Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK je) suspenziju indijskog olimpijskog Udruženja, i ono što je ova akcija bi značilo za tri olimpijske se nadaju postavljenim da se takmiče na igrama.

Komad fokusirana na harizmatični Indijski Luger Shiva Keshavan, koji je godinama finansirao svoj trening sa donacijama, izgrađena luges u svojoj garaži i vežbali na indijskim putevima, jer zemlja nema zvaničnu luge track.

Članak doneo svesti na Keshavan, kao i alpski skijaš Himanshu Thakur i kros-kantri skijanju Nadeem Ikbal, od kojih je drugi su rekli da se bore da dobiju finansijsku podršku koja je potrebna za igre. Keshavan, priča rekao, već osigurao svoja sredstva.

Od vremena za novinare, addresshad donacija dobila 475 donacija, od kojih je najveći bio jedan donacija od 3m dogecoin, ili oko $ 4,500. Međutim, kako će sredstva stići u ruke Olimpijskih se nadaju ostaje nejasno.

Prepreke ostaju

Čak i posle impresivnog runde donacija, tačno ko finansiranje će imati koristi je neizvestan, u skladu sa Ben Doernberg na Dogecoin Fondacije. Doernberg je rekao da je bio u kontaktu sa Keshavan suprugom, kao i generala Vinter Games Federacije Indiavia email o pitanju u razvoju sekretara.

Doernberg izvori ukazuju da su dvojica skijaša dobili sredstva za putovanje, ali da Keshavan nije imala. Međutim, još uvek se čeka na potvrdu o konačnom ukupnog broja potrebnog i koga prihod će ići u.

"Mi smo u osnovi držite novac u dogecoin formi dok ne mogu da shvatim koji sportisti svakako je potreban novac i kako možemo da dođemo do njih na način koji neće biti vezali u birokratski proces koji će trajati nedeljama ", rekao je Doernberg.

Doernberg rekao je grupa čak razmatra tražila pomoć od Jamajke bob tima u omogućavanju transfer lično u igrama - grupa nedavno donirala $ 30.000 u vrednosti od dogecoins da pomogne osigura svoju posetu u Sočiju igrama.

Za one koji su donacije, Doernberg kaže da njegova organizacija održaće sredstva dok se to potvrdilo da oni mogu biti usmereni na prave izvore, iako je priznao komunikaciju sa sportistima, koji su svi žive u udaljenim područjima, je bio problem.

Da li su olimpijci lete dogecoin zastavu?

Indija olimpijski komiteta je suspendovan u decembru 2012. Od strane MOK-a za izbor Lalit bhanot kao svog generalnog sekretara. Bhanot je u toku krivični postupak ranije proveo 10 meseci u zatvoru posle optužbi za korupciju koje proističu iz njegovog nadzora Igrama Komonvelta u 2010. Godini.

Nakon što je organizacija nije uspela da se vrati u skladu sa politikom MOK je, tri olimpijci su zabranjeno nošenje indijski zastavu, imajući boje svoje zemlje ili sluha svoju himnu na ovom događaju. Olimpijska asocijacija Indije pristala da održi nove izbore, ali je zakazao glasanje za 9. Februara, nakon igre otvorene.

"To je vrlo tužno. Umesto izložiti našu zemlju, to će biti sramno trenutak u istoriji sporta naše zemlje", rekao je Keshavan Post.

Ako ova akcija zvuči iznenađujuće, privremeni predsednik Indija olimpijska asocijacija je Vijai Kumar Malhotra je baš bio podržavaju sportista bilo u izjavama novinarima:

"Da, to je tužno da je ovo prvi put da je indijska kontigent neće biti nosi nacionalnu zastavu tokom Zimskih olimpijskih igara. Međutim, indijski Vinter Olimpics sportisti nemaju nikakve šanse za osvajanje neke medalje, ni" rekao je malhotra.

Članovi dogecoin forumima Reddit otišao tako daleko da sugerišu da su olimpijci lete dogecoin zastavu umesto, međutim, pitanja ostala da li bi to biti dozvoljeno pod MOK pravilima.

Dogecoin to the rescue

Dok su Olimpijske projekti skoči napred organski iz dogecoin zajednice, Doernberg rekao je Dogecoin Fondacija ima veće projekte u prodavnici za februar.

"Mi ćemo raditi prikupljanje sredstava više za ljude koji su u nevolji. Olimpijski projekat je odličan, i znate, u skladu sa zabave i Zani stava medalje, ali i da želi da učini više ozbiljnih humanitarnih projekata. "

Što se tiče ovog projekta, Doernberg je rekao da je uveren u porukama da je dobio od Keshavan supruge i zimske igre Federacije Indije i da su sve brige prevare su neopravdani.

On je rekao da je optimista Dogecoin Fondacija će moći da pronađe način da se sredstva za indijske olimpijaca, bez obzira na to što sportista treba dodatnu podršku.

Slične vesti


Post Dogecoin

Napredni algoritmi, Makcoin Reborn i drugi krug za Dogecoin

Post Dogecoin

Coinpunk Crovdfunding Bitcoin novčanik koji Apple ne može zabraniti

Post Dogecoin

Alpha Technologi preuzima pred-porudžbine za litecoin ASIC rudare

Post Dogecoin

Bitcoin Ekchange ANKS dodaje funkcije u iOS i Android aplikacije

Post Dogecoin

Da bi čitatelji kupili Beionce ulaznice sa Bitcoinom

Post Dogecoin

Kako je Burnin Man Camp Bitcoin postao Camp Dogecoin

Post Dogecoin

6 čudesnih i prelepih bitkoin događaja 2018

Post Dogecoin

CheapAir sada prihvata Litecoin i Dogecoin za rezervaciju letova

Post Dogecoin

Dogecoin ATM Demos na CoinFest Vancouver

Post Dogecoin

Zašto Bitcoin potrebuje sleng, bankomate i dogecoin za postizanje masovnog usvajanja

Post Dogecoin

Ako su digitalne valute bile popularne kompanije za tehnologiju

Post Dogecoin

Alternativne kriptokvučnosti uspevaju u Bitcoins Shadov