Dogecoin budućnost pripreme, čudne zlode i prijateljska prevara | RS.democraziakmzero.org

Dogecoin budućnost pripreme, čudne zlode i prijateljska prevara

Dogecoin budućnost pripreme, čudne zlode i prijateljska prevara

Sad su letnji meseci su skoro gotov? Uzbuđen o tome šta je pad može doneti za altcoin zajednicu, odnosno valuti svetu digitalne u celini?

Iou are not alone, kao mnogi investitori, trgovci, agenti i svi između su, bez sumnje, pripremaju se za ono što može da bude Make-ili-pauza sezona za tehnologiju blok lanca. Iako su poslednjih nekoliko nedelja nisu bili lako onima u altcoin krugovima, obećanje bliskoj budućnosti, bez sumnje uzbudljivo za sve koji su uključeni.

Uro predstavio nastajanju razmene tržišni sistem

Projekat urocoin je nedavno otkrio ili objavio niz ispravki koje nastavljaju da grade na postojeću infrastrukturu koja okružuje altcoin.

15. Avgusta, razvoj URO tim predstavio Nuro, digitalni valuta novčanik dizajniran sa mnogim elementima zajedničkim u Online Banking interfejsa. Otvorenog koda inicijativa, detaljno je u nedavnom Bitcoin Talkforum post, se fokusira na pružanje funkcionalnost kako za pametne telefone i manje tehnološki naprednih mobilnih uređaja.

U izjavi, tim iza projekta, rekao je:

"Prvobitno razvijen da odgovori na potrebe uree đubriva na veliko i farmera pružajući novčanik da bi se smanjilo tehnološke resurse potrebne da se omogući brz, siguran transakcije uključivanje Platforma je od Bitcoin, urocoin i litecoin, sa više novčića koji slede., Daje Nuro A univerzalni alat koji omogućava tradicionalne bankarske potrošača širom sveta da se lako preći u neveran, decentralizovano bankarstvo. "

Ova aplikacija izdanje novčanik je usledio u saopštenju prošle nedelje od strane Uro Fondacije, krovna grupa nadgleda razne inicijative koje uključuju digitalnu valutu, da bi novi sistem razmene biti razvijen na tržištima u razvoju.

Prema podacima te organizacije, prvi razmena se očekuje da otvori u Kambodži, sa više pratiti u celom regionu. Razvoj Razmena sistem je deo šireg procesa opisan u CoinDesk u intervjuu sa developer Bohana Huang, koji je rekao da je cilj bio da se stvori okruženje u kojem su oba poljoprivrednici i trgovci imaju koristi.

Ripoffcoin traži obrazovanje kroz humor

Potpuno isto zajednička prevare u alternativnim valutama krugovima digitalnih doveli su do poziva za višim standardima koje je usvojila zajednice, ili bar veći stepen odgovornosti nego postoje i danas.

Dok inicijative samonikla-level su imale uticaj i altcoin razmena se trude da poboljšaju provere zaposlenih procese, ostaje činjenica da su investitori i dalje u opasnosti - iako neki tvrde da je istraživanje i kritičko oko ne može da pomogne u velikoj meri kao dobro.

Prilično čudno pokušaj da se pomogne obrazovati zajednici o rizicima jedne altcoin prevare je uzeo oblik u ripoffcoinproject, koji se najbolje vidi po otvorenosti razvojnog tima koji kaže da jeste, inicijativa nije projekat pravi novčić. Umesto toga, tim želi da pokaže da je previše investitori u prostoru su nakon kratkog dolar nego podržava značajne inicijative.

Veći deo sadržaja koju proizvodi ripoffcoin tima uzima Comedic stav, uključujući otvoreno pismo upućeno upravljanje sada Mrtav Bitcoin ekchange Mt Gok. U pismu se navodi da je ripoffcoin zajednica je bio prisiljen da se povuče svoju podršku za razmenu, navodeći kao razlog zabrinutost da je u opasnosti da budu prevareni od strane operatera sajta.

CoinDesk razgovarao sa glavnim developera ripoffcoin, koji je komentarisao da je projekat usmeren na pokušavao da nauči važnu lekciju dok zabavlja u isto vreme, govoreći:

"Radi se o edukaciji ljudi malo, pokazujući ljudima da većina stvari nisu ono što se čini da su, i naravno, ima puno zabave."

Programer je dodao da, u vremenu, ripoffcoin može da postane koriste u istu svrhu kao i dogecoin: društvene prevrtanja i poklanjanju. Ta budućnost, zaključio je on, zavisi od toga kako imidž u javnosti medalje je razvija u narednim nedeljama koje dolaze.

Dogecoin priprema za AukPOV

Pripreme za usvajanje dogecoin je pomoćnih dokaz-of-rada (AukPOV), koji će omogućiti stapanje-rudarski sa litecoin, u toku su, stvarajući uslove za omiljenu digitalnu valutu Internetu je meme tematikom da se doda neki dodatni vatrenu moć - i bezbednost - svojim mreža.

U poslednjih nekoliko dana, članovi razvojnog dogecoin zajednice su se do Alt je subredditto pomoć navijača, rudara i svih između spremite za hard viljuškom. Jedan post fokusiran na nepredviđene pripreme treba da pojedini shibes naći u situaciji da ne može da sinhronizuje sa ažuriranim kodom.

Post istakao da članovi zajednice ne treba čekati u kratkoročnom periodu ažuriranja. Kako je poruka objašnjeno, koji treba da bude pušten kod će biti konačna jedan za neposrednu budućnost, i dodaje:

"Neki od vas može da se drži ga na ažuriranju do 1.8 jer ste očekivali još jedan klijent da izađu i shvatiti ćete čekati da. Taj novi klijent je 1.8.1 i to je posebno trebalo da izađe posle AukPoV fork. To znači da postojeći klijent će prestati biti deo glavnog lanca, pre nego što ažuriranje izađe. "

Kao što je jedan komentator je dodao: "Ne paničite!" Ali sa testiranja u toku - razvojni tim je počeo sa radom skoro dve nedelje ago- dogecoin zajednica već pritiskom napred na hard viljuškom.

Čudno alt nedelje


Evo o svim stvarima Alt, mi smo zablistala pažnju na više od nekoliko čudnih načina da se vrati vrednosti digitalnog novca. Od učesnika nepotpisani confessionsof mreže na očekivanu proizvodnju svakodnevno nafte Organizacije zemalja izvoznica nafte, mnogi pristupi su preduzeti da se uspostavi određeni nivo osnovne vrednosti na novčić.

Goldenloafianukovichcoin (znak: GNI) koristi ono što može biti najčudniji roba podrška za novčić do danas: dva kilograma komad zlata neslavno poznat kao "zlatni pogača". Kao što je detaljno od The Moscov Times, grumen zlata je konfiskovana kada je bivši ukrajinski predsednik Viktor Janukovič je pobegao iz zemlje kao što je pre nekoliko meseci spustio u revoluciju.

Za ovaj jedinstveni oblik podrške, GNI osvojio Strange Alt tjedna nagrade ovonedeljni.

Prema zvaničnom Bitcoin Talkpost medalje je, GNI poluge heširanja algoritam Ks11, sa mak snabdevanje od oko 130.000 zlatnika. Investitor je navedeno u post da je cilj bio da se stvori digitalnu valutu sa načinom podupiru GNI je vrednost, govoreći jedan-of-a-vrste:

"Naš novčić [je] stvoren da dele troškove masivnog hartiju u obliku pune veličine vekne težine dva kilograma, napravljen od zlata, a vredne stavke u bivšoj rezidenciji Viktor Janukovič u blizini Kijeva."

Izgleda razvoj na GNI usporen, iako je novčić je dostupan za kupovinu na altcoin razmeni, C-CEKS.

Imaju dojavu o primetno dešavanja u altcoin svetu? Email CoinDesk u [email protected]

Napomena: Ovaj članak ne treba posmatrati kao odobrenje. Molimo Vas da svoj opsežno istraživanje pre nego što razmislite o investiranju u altcoin prostoru.

DogecoinAll Stvari AltUro

Slične vesti


Post Dogecoin

Fondacija Dogecoin podigla 50 kilograma za Kenijsku vodenu krizu

Post Dogecoin

Zajednica Dogecoin proslavlja kako se spaja rudarstvo sa litecoinom

Post Dogecoin

Moolah objavljuje plan stečaja nakon novčane krize

Post Dogecoin

Alternativne kriptokvučnosti uspevaju u Bitcoins Shadov

Post Dogecoin

Mračni dani Dogecoina: kako su prevaranti i banditi doneli najmanju drugu valutu Cripto-a

Post Dogecoin

Prva pasoška stranka LA obećava mnogo zabave, takve dobrote

Post Dogecoin

Glavni izvršni direktor Moolah podnosi ostavku zbog porasta javne rasprave, krivičnih optužbi

Post Dogecoin

CheapAir sada prihvata Litecoin i Dogecoin za rezervaciju letova

Post Dogecoin

Rezervirajte jahačku luksuznu vilu za 3,5m Dogecoin

Post Dogecoin

Da bi čitatelji kupili Beionce ulaznice sa Bitcoinom

Post Dogecoin

6 čudesnih i prelepih bitkoin događaja 2018

Post Dogecoin

Zvanični CoinDesk Cripto April Fools Dai Roundup