Dogecoin Advocate Travels River Ohio podržan od strane Saveta zajednice | RS.democraziakmzero.org

Dogecoin Advocate Travels River Ohio podržan od strane Saveta zajednice

Dogecoin Advocate Travels River Ohio podržan od strane Saveta zajednice

Dogecoin kuvanje je postala neka vrsta društvene aktivnosti u okviru valutnog zajednice digitalni, tako da valutu koliko vid izražavanja kao sredstvo razmene. Kao što se vidi čak i letimičan pogled na dogecoin subreddit ili zajednice forumima, mnogi od onih koji koriste meme tematikom valutu često pokloniti više nego što zaista potroše u tradicionalnom smislu.

DOGEhio Reka Avantura je, delom, test da se vidi samo koliko jedna osoba može ići sa snagom doniranih dogecoins. Erik Barnum, to znači preduzimanje ozbiljan izazov: Kretanje kroz reke Ohajo sa samo svojim pameti, njegov kanu i podršku zajednice.

Barnum obezbeđuje redovne informacije o društvenim medijima, uključujući i namenske Facebookpage projekta, kao i poruke na dogecoin subreddit. Putovanje niz Ohajo u potpunosti finansira dogecoin donacija i eksperiment da se vidi kako digitalni novac može da podrži realnog sveta napore kroz socijalne prevrtanja. Za neke, ova funkcija je jedan od slučajeva glavnih korišćenja altcoin je.

Barnum je rekao da je projekat predstavlja način za njega da pokaže kolektivnu moć ljudi u dogecoin zajednici. Istovremeno, on je rekao da inicijativa je takođe o pokušaju da žive život punim plućima odlaskom u neočekivano - uz malu pomoć nekog digitalnog novca.

On je rekao CoinDesk:

"Nameravam da prikaže snagu dogecoin zajednice, vrednost dogecoin kao valutu, jednostavnost pretvaranja Doge u gotovini naoružan samo sa mobilnim telefonom, i napraviti veliku doge-cumentari o mom opstanku Takođe se nadam da. Gomila novih prijatelja, dok širenje svesti za avanturu. "

Barnum, koji ide pod imenom RiverDoge mreži i stekao podršku mnogih u dogecoin zajednici, rekao je da je avantura nije uvek bilo lako. Ali, zahvaljujući podršci onih koji veruju u njega i malo inspiracije od samog novca, Barnum naziva projekta u avanturu da "nikada ne može zaustaviti".

Poreklo a Doge avanture

Barnum prvobitno ušli u dogecoin nakon rudarstvo litecoinvith prijatelj i kolega rudarstva entuzijaste. Pozivanje sebi da rano primenjuje, rekao je da koristi od rasta u altcoin i, kao rezultat toga, oseća potrebu da vrati i pomogne promovisati ono najbolje što je mogao.

Pre nego što se upustite u njegovom putovanju, Barnum je radio kao menadžer u mobilni telefon prodavnice. On je rekao da je "u braku" sa položajem i tražio način da izađu iz nje. Tokom ovog perioda je postao uključeni u dogecoin i počela formiranje ideje o tome kako dogecoin mogu da posluže kao sredstvo za društvene trgovine i digitalnu razmenu vrednosti.

Dodajući da dogecoin bi mogao da bude budućnost bing umetnost i društvene inicijative, Barnum rekao CoinDesk da na kraju znao je da u potpunosti posvetiti promociji dogecoin kroz neki način.

Barnum je objasnio:

"Odvikavanje posao počeo sam da mrzim, za avanturu koju volim bila najbolja odluka u mom životu. Ja mogu da nastavim i na ali ću završiti govoreći ako mrzite svoj posao, otkaz! Idi na avanturu. Ako vas uraditi za dogecoin nećete samo preživeti, ali će dobro živeti. "

U divljih zemljama

 Ohio Reka (Izvor: Vikimedija)

Ohio Reka je 981 milja duga reka koja preseca liniju preko šest američkih država. Proteže od Pensilvanije Illinois, Ohio je jedan od najdužih reka u zemlji, a Ohajo reke Save je dom za 10% američke populacije.

Prema Barnum, život na otvorenom nije uvek bilo lako. On je rekao CoinDesk nedavna iskustva proizilazi iz izloženosti otrovnim bršljanom je verovatno najgori deo putovanja do sada imajući u vidu nesrećne okolnosti.

"Ja ću vam poštedeti detalje", našalio se on.

Barnum rekao da je jedan od najboljih aspekata njegovog putovanja do sada je dodavanje još jedan njegov avanturistički stranci. Rekavši da "on nije imaginarni prijatelj kao Vilson", Barnum je objasnio da je sreo kolegu river putnik koji se zove Mark koja se pridružila njegova dogecoin-povered avanturu nakon sudbonosnog ručka.

On je dodao da je dogecoin zajednica brzo je do novog pratioca, presnimavanje mu Ioda za njegovu "ezoterične citira" i smisao za humor. Za Barnum i njegov projekat, ovo je veliki korak napred i putovanje je promenilo na bolje.

On je rekao CoinDesk:

"Nakon nekog razgovora i jedu zajedno ručali, odlučili smo da veže svoju kajak na zadnjem delu kanu i vesla zajedno. Mi smo bili vesla zajedno tada. Putovanje je bilo zabavno solo ali putovanja i avanture su eksponencijalno se povećao nakon sastanka Ioda. "

To daleko mesta

Na pitanje gde će otići nakon što je završio kretanje kroz Ohajo, koja se uliva u reku Misisipi i tragove dugu liniju južno širom Severne Amerike u Meksičkom zalivu, Barnum je rekao da nema planova da se zaustavi.

Rekavši krajnji cilj "širenje doge na novim tržištima", Barnum je predložio da bi avantura verovatno nastaviti sve dok zajednica je još uvek tu - da ne pominjemo sam altcoin.

Barnum je objasnio:

"Verovatno će i dalje veslaju niz Misisipi dok ne pogodio Meksički zaliv. Zatim oljuštiti oko Južne Amerike i udario Brazil. Nadam se u tom trenutku imam dovoljno dogecoin da leti u Aziju da hoda veliki Kineski zid Odatle sam planiram. Kupiti jedrilicu sa dogecoin jedro, i raditi na svom novom albumu kao što sam plovim u Evropu. "

Ovo je našalio, da ga koliko naredne godine. Dok bi se moglo tvrditi da je Mesec može biti adekvatan stanica posle toga, Barnum je bio siguran da je njegova DOGE-povered put imao kraja na vidiku.

"Ova avantura nikada ne može zaustaviti", rekao je on.

DogecoinRiver ShibeDOGEhio

Slične vesti


Post Dogecoin

Da li su kriptokvote u ratnoj državi?

Post Dogecoin

Milijarda dolara bitkoin stava, pravljenje centi Tvittera i indijskih bregova

Post Dogecoin

Sve stvari Alt: Shibe Social, Blackcoin Boom i Tvin Easter Egg

Post Dogecoin

15-godišnji Bitkoin Kid želi da olakšava eterumu

Post Dogecoin

Dogecoin osnivač izlazi iz Cripto Communiti Citirajući toksičnu kulturu

Post Dogecoin

Coinpunk Crovdfunding Bitcoin novčanik koji Apple ne može zabraniti

Post Dogecoin

6 čudesnih i prelepih bitkoin događaja 2018

Post Dogecoin

Može li Bitcoin Tipping zameniti tradicionalno onlajn oglašavanje?

Post Dogecoin

Dogecoin podiže $ 7k za indijske olimpijce, ali prepreke ostaju

Post Dogecoin

Rezervirajte jahačku luksuznu vilu za 3,5m Dogecoin

Post Dogecoin

Alternativne kriptokvučnosti uspevaju u Bitcoins Shadov

Post Dogecoin

Sve stvari Alt: Darkcoin Duels KSC i Demise of McDogecoin