Asian Ekchange Additions Pogon Dogecoin Cena Surge | RS.democraziakmzero.org

Asian Ekchange Additions Pogon Dogecoin Cena Surge

Asian Ekchange Additions Pogon Dogecoin Cena Surge

Dodavanje dogecoin na linkove kineskom jeziku BTC38 i Hong Kong-based ANKS je vozio tržišna kapitalizacija virtuelne valute meme zasnovan na $ 91m, do otprilike $ 40m u poslednjih 24 sata, prema podacima iz Coinmarketcap.

Uz najavu, BTC38 i ANKS pridruže Kanada zasnovan na razmeni Grobnice Satoshias najkasnije ponuditi dogecoin trgovanju svojim korisnicima.

Ne iznenađuje, vest izazvala je bujicu uzbuđenja na reddit, uz komentatora željnih da vide duha zajednice dogecoin je prevesti na novo tržište.

O berzi

BTC38.com je registrovan na kompaniju Kina sa sedištem u, iako drugi detalji o njegovoj službi ostaju nedovoljni. Njegova saopštenje centar ukazuje na to počeo da objavljuje materijal u oktobru prošle godine, upravo pre nego što su oštre restrikcije usvojen u Kini koji ograničava upotrebu Bitcoin i smanjio svoju vrednost. Site podaci dalje ukazuju na svojoj internet usluga je na mreži oko tog datuma.

Trenutno, skoro 70% svojih trafficcomes iz Kine, dok je 8% dolazi iz SAD.

Informacije o ANKSis lakše dostupan, sa svojim sajt navodeći da je obezbedio novac uslugi operator (mso) licencu od carina i akciza Odeljenje Hong Kong.

Dalje, direktor Ken Lo je to reddit da lično obavesti dogecoin communitiof najave, dok su timovi za podršku pomogao olakšati početnu rundu trgovine. Početno trgovanje je takođe sproveo tokom promotivnog perioda bez naknade.

Dugo trajao podsticaj?

Naime, BTC38 nedavno postala od interesa za dogecoin zajednici zbog svoje prijateljske stavu prema drugim altcoins, kao što je kuarkcoin.

Zbog toga, podaci iz Coinmarketcap ukazuju dogecoin je momenat može biti kratkog daha. Nakon uključivanja kuarkcoin je na BTC38 je altcoin videla svoj uspon tržišna kapitalizacija od $ 23m na 19. Januara do visoke od 30 metara na 20. Januara.

Ovaj porast od 34% je brzo sledi pad na $ 21m na 21. Januara.

Dalje interesovanje za dogecoin možda takođe vođen svojom saradnji sa Olimpijskim igrama, kao njena zajednica pokazala sastavni da obezbedi da Jamajke bob tim su imali priliku da se takmiče u Sochii.

Zaštite od Bitcoin?

Povećanje je poklopila sa pricedecline Bitcoin je nakon vesti da Mt. Gok, Bitstamp i drugi veliki razmjene suočavaju masivni DDoS napad. Možda slučajno, vrednost dogecoin i video talas tokom pada decembra Bitcoin je.

Komentarišući Mt. Pitanja GOKS, osnivač dogecoin Džekson Palmer rekao CoinDesk da je ravnodušan sa potencijalom valuti je iskoristila na takvim tržišnim kretanjima. Said Palmer:

"Ja zaista ne na ideju da održivost digitalnog novca treba da bude vezana za to je kurs kada se pretvori u drugu valutu kao što dolara. Bitcoin, litecoin, dogecoin i bilo koji digitalni valuta održivost ključno zavisi usvajanje, korišćenje i verovanja u medalje kao zaliha vrednosti nezavisnog na ono što će moći da unovče kako bi fiat gotovini za. "

Međutim, reddit komentatori izgledaju zaintrigirao, što ukazuje na kontinuirani rast tog dogecoin može da dovede do posluži kao zaštite od nestabilnosti Bitcoin je, posebno zato što cena litecoin je pokazala da se kreće sa Bitcoin.

ChinaDogecoin

Slične vesti


Post Dogecoin

Milijarda dolara bitkoin stava, pravljenje centi Tvittera i indijskih bregova

Post Dogecoin

BTCTrip sada prihvata Litecoin i Dogecoin za putovanja

Post Dogecoin

Bitcoin Ekchange ANKS dodaje funkcije u iOS i Android aplikacije

Post Dogecoin

Alpha Technologi preuzima pred-porudžbine za litecoin ASIC rudare

Post Dogecoin

Rezervirajte jahačku luksuznu vilu za 3,5m Dogecoin

Post Dogecoin

6 čudesnih i prelepih bitkoin događaja 2018

Post Dogecoin

Bittilicious proširuje plaćanja kreditnim karticama kupcima Altcoina

Post Dogecoin

Napredni algoritmi, Makcoin Reborn i drugi krug za Dogecoin

Post Dogecoin

Da li su kriptokvote u ratnoj državi?

Post Dogecoin

Kuarks Shak-cess, Blackcoins PR Pivot i Dogecoins Victori Lap

Post Dogecoin

Može li Bitcoin Tipping zameniti tradicionalno onlajn oglašavanje?

Post Dogecoin

Sve stvari Alt: Shibe Social, Blackcoin Boom i Tvin Easter Egg