Dogecoin osnivač izlazi iz Cripto Communiti Citirajući toksičnu kulturu | RS.democraziakmzero.org

Dogecoin osnivač izlazi iz Cripto Communiti Citirajući toksičnu kulturu

Dogecoin osnivač izlazi iz Cripto Communiti Citirajući toksičnu kulturu

Ažuriranje (27. April, 16:10 am GMT): Džekson Palmer ukazuje na to da je njegov odsustvo iz kripto zajednice podrazumeva odvojenost mikroplaćanja projekta Neucoin. Predstavnici iz Neucoin još uvek nisu odgovorile da pritisnete pitanja.

Dogecoin osnivača i Adobe viši menadžer Džekson Palmer saopštio je da je uzimanje "prošireni odsustvo" iz criptocurrenci zajednice.

Pozivanje na ekosistem "toksične" Palmer je iskoristio priliku da blastaspects industrije, uz istovremeno podsticanje korisnike dogecoin da se ne izgubi iz vida svoje zabave i razigranih korena. Pokrenut u decembru 2013. Godine, dogecoin brzo postao jedan od najpopularnijih alternativnih digitalnih valuta, iako njegova zajednica je nedavno videla pad entuzijazma.

U izjavama Palmer predložio da je industrija usred perioda stagnacije zbog ideologije pojedinaca je privlačenje, kao i ono što je okarakterisano kao lošeg kvaliteta startup čiji su osnivači novih učesnika u prostoru.

Palmer rekao CoinDesk:

"Sve u svemu, criptocurrenci prostor sve više oseća kao gomila belih slobodarskih bros sjede oko nadi da se obogate i dolazi sa pola pečena, krilatica-ispunjen poslovnim idejama koje često ne uspevaju u nastojanju da pokuša i učini."

Palmer je nastavio da predloži iznos rizičnog kapitala u prostoru, koji je pogodio rekordne količine u K1 2015, igrala ulogu povećanjem količine "Anger-podstaknut napadima".

"Ja više ne imati vremena za to", dodao je on.

Demografski problemi

Australijski poreklom je na predstavi svoje mišljenje da su digitalni učesnici valuta učinio malo da se stvori zajednicu koja je inkluzivna za sve, pozivajući se na nedavnu podršku Kentucki senatora i članova SAD čajanka Rand Paul kao dokaz.

"Zajednica je veoma bela dominiraju muškarci, a ima dosta anarho-slobodarski verovanja uhvaćenih tamo gore što stvarno ne slažu sa", rekao je Palmer.

Komentari ukazuju da uprkos prilivu novih učesnika u ekosistemu kao rezultat uspeha dogecoin je Palmer veruje da ovi pojedinci su isključena od aktivnosti onih u prostoru.

Naime, komentari Palmer je eho one posmatrača u prostoru, uključujući i medija, kao što su Fusion, koji svoje komentare na Bitcoin je doživljava muškog-dominacije u nedavnom članku.

Poslovne Follies

Palmer takođe je cilj preduzeća u valuti industriji digitalne zbog nedostatka napretka u dovođenje tehnologiju masama.

"Ipak moram da vidim Bitcoin posao dobijaju VC sredstva koja ima dokazati poslovni model (npr: onaj koji stvara profit) izvan razmene i trgovačkih usluga koji jednostavno uzimaju parče poslovanja svojih kupaca", rekao je on.

Nazivajući je "leglo za prevare", Palmer, takođe je izrazio opšti zamor na priče ukazuju na to da su ljudi izgubili novac. U tvitova, on je dalje izrazio ljubav usluge tradicionalne plaćanja Venmo kao i za ekosistem u celini, što ukazuje na još uvek vidi dugoročnu vrednost u osnovnoj tehnologiji.

"? Ti troškovi trgovci nastati na tradicionalnim plaćanja kreditnim karticama Oni postoje s razlogom, a to je osiguranje od sredine prevara", nastavio je on, dodajući:

"Sviđa mi se ideja da budem u stanju da preokrene tužbu ako je moj račun u banci je uvek ugrožen, lično."

DogecoinJackson PalmerAltcoins

Slične vesti


Post Dogecoin

6 čudesnih i prelepih bitkoin događaja 2018

Post Dogecoin

Kako je Burnin Man Camp Bitcoin postao Camp Dogecoin

Post Dogecoin

Zašto Bitcoin potrebuje sleng, bankomate i dogecoin za postizanje masovnog usvajanja

Post Dogecoin

Može li Bitcoin Tipping zameniti tradicionalno onlajn oglašavanje?

Post Dogecoin

Da li su kriptokvote u ratnoj državi?

Post Dogecoin

Bittilicious proširuje plaćanja kreditnim karticama kupcima Altcoina

Post Dogecoin

Sve stvari Alt: Anon pregledi, Backslash-ov Beta i Pink partnerstvo

Post Dogecoin

Bitcoin Ekchange ANKS dodaje funkcije u iOS i Android aplikacije

Post Dogecoin

Napredni algoritmi, Makcoin Reborn i drugi krug za Dogecoin

Post Dogecoin

Kuarks Shak-cess, Blackcoins PR Pivot i Dogecoins Victori Lap

Post Dogecoin

$ 50k u Dogecoinu govori da je izgubljen u nedavnom Hacku

Post Dogecoin

Rezervirajte jahačku luksuznu vilu za 3,5m Dogecoin