Alpha Technologi preuzima pred-porudžbine za litecoin ASIC rudare | RS.democraziakmzero.org

Alpha Technologi preuzima pred-porudžbine za litecoin ASIC rudare

Alpha Technologi preuzima pred-porudžbine za litecoin ASIC rudare

Alfa tehnologija, britanska kompanija koja objavljuje u Novemberit će biti jedan od prvih da donese ASIC rudarske uređaja za litecoin i sličnih criptocurrencies na tržištu u 2014., ove nedelje najavila da će početi da uzima pred-porudžbine za 30% depozita.

Kupci sada mogu da registruju svoje intereston veb sajt. Biće dva uređaja na raspolaganju, obe zapošljavaju naslagane Viper forumi: Jedan 5MH / s uređajem za 1.350 £ (oko $ 2.225) i 25MH / s uređajem za 5.450 £ (oko $ 8,980), plus PDV za kupce u Velikoj Britaniji.

Alpha Technologisaid i stope heairanje i isporuke navedene su namerno konzervativnim procenama, i stvarna Shipping bi trebalo da bude dobro u toku od K2-K3 2014. Godine cene koje se kotiraju na strani proizvoda su iznos depozita.

Mašine su samostalni, bez potrebe za domaćina računara. Oni poseduju LCD panel na kućištu i može se podesiti sa VebGUI putem računara ili mobilnog uređaja, čime pristup Alt-coin rudarstva manje iskusnim korisnicima.

Različite potrebe

Dok je ozbiljna Bitcoin rudarske ovih dana vrši sa specijalno dizajniranim ASIC i čipseta FPGA-based, što je tehnologija promakao ostale valute koristeći algoritam script do sada.

To je uglavnom zbog izbora script namerno odupre ove čipove zahvaljujući intenzivnoj upotrebi skuplje memorije, imajući rudarstva u rukama entuzijasta sa potrošač razred GPU-rudarskog hardver duže.

Ako Alfa Tehnologija i drugi mogu dostaviti svoje nove dizajne, to bi moglo da će se promeniti, iako heairanje potrebna snaga da miniraju litecoin ostaje suštinski loverthan Bitcoin.

Njegovi uređaji se takođe mogu koristiti za mine bilo koje druge criptocurrencies koristeći istu script algoritam koji su svoju popularnost, kao što su Novacoin, Feathercoin, pa čak i Dogecoin.

Za proizvodnju uređaja je kompanija partnerske Indijska građevinska firma Dekcel dizajna, koji su bili uključeni u većoj meri ugrađenim inženjeringa proizvoda za 13 godina i radili sa međunarodnim kompanijama kao što su Intel, Tekas Instruments, Altera, Ksilink, i Analog Devices.

Dekcel dizajni su rukovanje sve razvoj i osiguranje kvaliteta, dok je Alfa tehnologija isporučuje svoje iskustvo u criptocurrencies i konkretnim pitanjima rudarskih.

Verujući hardvera kompanije

Direktor Alpha Technologi je Muhamed Akram rekao reputacija je važno, i naglasio potrebu za transparentnosti i pouzdanosti tokom procesa razvoja.

Neke kompanije u Bitcoin rudarske oblasti borila sa problemima kredibilitet u 2013 dovođenje najsavremenije opreme na tržište na vreme i na ceni.

To je razlog Alfa tehnologija će biti prihvata samo 30% depozita po naređenju, sa preostalih 70% je potrebno dva meseca pre slanja. Akram rekao depoziti su refundiraju (sa kazne i uslovi u zavisnosti od vremena), ako se poništavaju nalozi.

Akram objasnio:

"Depozit od 30% je nešto što nijedna: ASIC kompanija ranije. To je zbog poverenja koje imamo u našem razvoju i planiranje unapred, raboti iz Dekcel Designs je velika i mi ćemo raditi sa globalnim Livnica za naše čip izmišljotina. "

Bilo bi snabdevanje "Kickstarter Stile" redovno ažuriranje sa video svog napretka kao način čuvanja u bliskom kontaktu sa onima koji su naredili.

Akram nastavio:

"Živi ispravke, predlažemo treba da u dubinama u ono što radimo svakodnevno sa video, slike i specifikacije. Kupci plaćaju i dok čekaju oni zaslužuju da znaju šta se dešava, mi ćemo davati onoliko transparentnosti moguće."

Na svom sajtu, kompanija koja se zove navedenih procene heairanje od 5MH / s i 25 MH / SA "najgori scenario" sa krajnjim dostave uređaja očekuje da će pobediti te procene.

Akram rekao je većina u litecoin mreže hashing povervould ostati baziran na GPU za veći deo 2014., i neće videti nikakve značajne raste tokom tog perioda.

Nakon toga, ASICs će ponuditi prednosti ne samo u hashing moć, ali bi bilo više energije (a time i troškova) efikasniji od GPU platformama.

Iako je još uvek vredi znatno manje, litecoin je drugi na svetu najvrednije criptocurrenci i njegova cena je u senci da od Bitcoin kao ružu, pala, i ruža u proteklih nekoliko meseci.

Nakon udaranje prost 0,0075 BTC kao što je nedavno kao 18. Novembra, je skočila do 0.051 BTC u roku od 10 dana.

1 Linear trenutno trgovanje za 0.0309 BTC na: BTC-e zamenu, ili $ 25. Njegova trenutna ukupna tržišna kapitalizacija je nešto više od $ 600 miliona.

Ovaj članak ne treba posmatrati kao odobravanje Alpha Technologi, molimo vas da svoj istraživanje pre razmatranja slanja nikakva sredstva za ovu kompaniju.

Funkcija slika: Viper rudar

Slične vesti


Post Dogecoin

Alternativne kriptokvučnosti uspevaju u Bitcoins Shadov

Post Dogecoin

15-godišnji Bitkoin Kid želi da olakšava eterumu

Post Dogecoin

Sve stvari Alt: Anon pregledi, Backslash-ov Beta i Pink partnerstvo

Post Dogecoin

BTCTrip sada prihvata Litecoin i Dogecoin za putovanja

Post Dogecoin

Asian Ekchange Additions Pogon Dogecoin Cena Surge

Post Dogecoin

$ 50k u Dogecoinu govori da je izgubljen u nedavnom Hacku

Post Dogecoin

Sve stvari Alt: Shibe Social, Blackcoin Boom i Tvin Easter Egg

Post Dogecoin

Kuarks Shak-cess, Blackcoins PR Pivot i Dogecoins Victori Lap

Post Dogecoin

Bitcoin Ekchange ANKS dodaje funkcije u iOS i Android aplikacije

Post Dogecoin

Milijarda dolara bitkoin stava, pravljenje centi Tvittera i indijskih bregova

Post Dogecoin

Da li su kriptokvote u ratnoj državi?

Post Dogecoin

6 čudesnih i prelepih bitkoin događaja 2018