6 čudesnih i prelepih bitkoin događaja 2018 | RS.democraziakmzero.org

6 čudesnih i prelepih bitkoin događaja 2018

6 čudesnih i prelepih bitkoin događaja 2018

Prošlo je rolerkoster godine u Bitcoin, a ne samo za cijenu.

Dok kompanije kao što Circleventured da Bitcoin ozbiljan ucesnik u mejnstrim finansija, bilo je mnogo događaja koji je istakao, ne tako ozbiljno stranu valutu. Ovde su šest od najboljih.

Kaka pošta

Ko god je rekao da Bitcoin ne mogu da ti kupiti stvari? Pored Ksbok kredita, univerzitetski tuitionand zanatske piva, 2014. Je bila godina kada prvi digitalni valuta ti kupio parcelu pun sranja.

Osnovana u oktobru, Shitekpress je usluga koja mail poruka Tuppervare posudu za konjsko gnojivo sa personalizovanim poruku na vaše ime (vidi Motherboardjournalist Džejson Koebler je mrzim utrobu).

U prvih 30 dana, kompanija je više od 10.000 $.

Na Shitekpress blogu, generalni direktor "Piter", rekao je on primio naređenje od više od 30 različitih zemalja i planira da proširi svoje "ubice aplikaciju".

Pada kiša novčić

Iako je seks industrija je spora, probne korake u oblasti Bitcoin 2014. Godine, jedan striptiz bar u Tampi, Florida, stavi na binu digitalni valuta centar.

2001 Odiseja je mašina 'It Rain Make' - $ 1 račun dozator A koji novac "kiše" na izvođačima tog kluba - dodato Bitcoin plaćanja preko plaćanje procesora BitPaiin aprila.

Članovi vatching livestream prostor-tematske kluba mogu slati $ 50- ili $ 100-vredne digitalne valute pada kiša preko svojih plesača, DJ ili menadžera čak i kluba.

Da bi proslavili svoju bujicu velikodušnosti, gledalaca čak dobiti 'vikati' iz DJ i "grmljavine bitku" zvučni efekat da se pokrene.

Blockchain venčanje

Ove godine, dva Bitcoin navijači odlučili da svoju ljubav za criptocurrenci (i međusobno) na sledeći nivo.

Joice i Dejvid Mondrus razmenili zavete na prvi svetski "blockchain venčanja" u Diznilendu, Florida on 5. Avgusta.

Ovaj događaj, služio je niko drugi nego autor i slobodarske Jeffrei Tucker, bio je deo novca u Kraljevini konferencije, savršen ambijent za tzv "magičnog Internet novca".

Par je stajao pored Bitcoin bankomata i gosti su mogli da utvrde njihovu 0,1 BTC transakciju preko KR koda, dok ušuškava u svojoj torti kompjuterski obliku.

"Za bolji ili gori, dok nam smrt ne rastavi, jer je blockchain je zauvek," meta podataka izvršenja transakcije stoji.

Hand-I novčanik

U godini obeležili hakere, scamsand gubitke, pitanje novčanik bezbednosti bio važniji nego ikad.

Tokom "biohacking" događaja u Holandiji, jedan čovek, Martijn Vismeijer (takođe poznat kao g Bitcoin), uzeli stvar u svoje ruke, a bukvalno.

Uz pomoć stručnjaka za telo-modifikacija, dva NFC omogućena čipove koji su sposobni da čuvanja Bitcoin privatne ključne podatke su ubrizgava u meso između Vismeijer je palca i kažiprsta.

Obraćajući se CoinDesk, preduzetnik je rekao da je do sada eksperimentisao sa čuvanjem litecoin, darkcoin, dogecoin i Bitcoin na sitne uređaja, koji može da primi do 888 bajtova podataka each (oko 26 različitih mini privatnih ključeva).

"Dokle god možete izvesti svoj privatni ključ, možete napisati da u vašim rukama", rekao je on.

Vov, što je NASCAR

2014 je svedok uspon Alts. Dok projekti poput Ripple Stellar i litecoin dobila teren, malo verovatno mem-based valuta takođe uhvaćen na: dogecoin.

Ono što je počelo kao šala pre snovballed u aktivnu zajednicu poznat po svojoj dobročinstvo i ne sensical gramatike.

Kampanje bili su Doge4Vater pogon, što je podiglo $ 50,000 za izgradnju Kenijac bunara, kao i $ 30.000 kampanju za slanje Jamajke bob tim Da biste Zimskim olimpijskim igrama, Cool Runnings stilu.

Ali, najviše je NASCAR sponzorstvu u dogecoin zajednice, koji je video drajver Džoš Vise trku sa Šiba Inu logo na njegovom haubom na Talledega Superspeedvai.

Chasing Dorian

Potraga ove godine otkrije pravi identitet Satoši Nakamotoreached usijanja.

Iako istraživači i povremeni korisnik je triedand uspeo da nađem na Bitcoin je misteriozni Creator (ili stvaraoce) koristeći različite metode pre, Nevsveekclaimed da je uspela.

Glavni odaje? Imenik. Da, prema Nevsveek, Satoši su Nakamoto - notorno tajanstven kriptograf - nije koristeći pažljivo napravljenu pseudonim, ali njegovo pravo ime.

Avaj, nisu svi bio ubeđen biNevsveek je senzaciju, tempirano da ponovo pokrene svoju štampano izdanje, ali to je izazvalo i pomamu među novinarima da dostigne Dorian.

Ubrzo, nevs ekipe pohrlili svoj LA kući, a posle njegove odluke da zauzme "besplatan ručak" iz reporter AP u zamenu za intervju, A farsa automobilska trka održana sa novinarima u vuču.

Bivši inženjer - koja je dobila izliv podrške od Bitcoin zajednice - sada tuži na publicationfor štete, tvrdeći navode "povredi moju porodicu".

DogecoinLifestileDorian su Nakamoto

Slične vesti


Post Dogecoin

Asian Ekchange Additions Pogon Dogecoin Cena Surge

Post Dogecoin

Da li su kriptokvote u ratnoj državi?

Post Dogecoin

BTCTrip sada prihvata Litecoin i Dogecoin za putovanja

Post Dogecoin

Može li Bitcoin Tipping zameniti tradicionalno onlajn oglašavanje?

Post Dogecoin

Bittilicious proširuje plaćanja kreditnim karticama kupcima Altcoina

Post Dogecoin

15-godišnji Bitkoin Kid želi da olakšava eterumu

Post Dogecoin

Zašto Bitcoin potrebuje sleng, bankomate i dogecoin za postizanje masovnog usvajanja

Post Dogecoin

$ 50k u Dogecoinu govori da je izgubljen u nedavnom Hacku

Post Dogecoin

Sve stvari Alt: Anon pregledi, Backslash-ov Beta i Pink partnerstvo

Post Dogecoin

Kuarks Shak-cess, Blackcoins PR Pivot i Dogecoins Victori Lap

Post Dogecoin

Rezervirajte jahačku luksuznu vilu za 3,5m Dogecoin

Post Dogecoin

Alpha Technologi preuzima pred-porudžbine za litecoin ASIC rudare