ZeroBlock preuzima RTBTC trgovačku platformu u realnom vremenu | RS.democraziakmzero.org

ZeroBlock preuzima RTBTC trgovačku platformu u realnom vremenu

ZeroBlock preuzima RTBTC trgovačku platformu u realnom vremenu

ZeroBlock, specijalista za Bitcoin aplikacija za mobilne uređaje stiče Blockchain.info u decembru prošle godine, kupila je u realnom vremenu Bitcoin trgovinski platformi i tržište vizuelizacija provajdera RTBTC.

Naime, sticanje je deo šireg drami Blockchainto privuku institucionalne investitore sa svojim ZeroBlock imovinu.

RTBTC će pokretati novu platformu za trgovinu ZeroBlock, a ZeroBlock je zaštićena Nevs Feed će biti ugrađeni u novom trgovačke platforme, omogućavajući trgovcima prvi pristup tržištu kreće vesti.

Dan Held, ko-osnivač ZeroBlock i direktor proizvoda za Blockchain, rekao CoinDesk da je taj potez imao očigledne prednosti za oba svojstva, kao i potrošačima.

"ZeroBlock je jedina trgovačka platforma koja ima nagomilanog vijesti. Novosti pomera tržišta, a naša platforma će osnažiti trgovce da reaguje brže na relevantnim prekidanja informacijama."

RTBTC je od svog lansiranja u julu prošle godine omogućio više od $ 150 miliona u obimu trgovanja na više berzi, a radi tako što trgovci da povežu svoje deviznih računa na platformi koristeći svoj API.

Platforma ima napredne funkcije obično rezervisana za platforme na profesionalnom nivou koji se koriste za tradicionalna tržišta.

Kao deo kupovine, RTBTC glavni programer Klark Mudi će se pridružiti Blockchain timu. Uslovi za Bitcoin samo dogovora nisu obelodanjeni.

- ZeroBlock (@zeroblock) Mart 4, 2014

Pregled proizvoda

ZeroBlock ukazuje da postojeći Nevs Feed kompanije servicesvould ostati slobodan, ali koji se omogućila je ugovor će biti deo nove profesionalne verzije ZeroBlock.

Held elaborirao cenama i dostupnosti informacija, navodeći:

"RTBTC će biti integrisana u ZeroBlock pod novim ZeroBlock trgovačke platforme, koja će biti otvorena za trgovinu u utorak. Pretplata košta $ 20 / mesečno za neograničen trgovanje."

Plaćeni verzija ZeroBlock će omogućiti trgovcima da pristupi aplikaciju za mobilne uređaje koji se zove ZeroBlock Pro, koji se nada da omogući mobilnu trgovanje na Android i iOS aplikacije, zanimljiv izbor s obzirom da Applehas bio notorno stroga u svojim politikama u vezi Bitcoin aplikacija. Na primer, Blockchain novčanik aplikacija je removedfrom prodavnice aplikacija kompanije Apple u februaru.

Ipak, Held rekao je da je optimista da će Apple domaćin platformu.

"Jabuka trenutno omogućava aplikacijama za trgovanje kao E-trgovine i Oanda, koji rade u tradicionalnim tržištima. Jedina briga Appleov sa digitalnim valuti je da će zaobiđu njihovi u nabavnoj cca sistemu. Bitcoin trgovinski ne direktno dozvoljava korisnicima da šaljete / primate Bitcoin. "

Biće još

U zvaničnom izdanju, ZeroBlock bio oduševljen o dodavanju Klark u tim, hvaleći njegovu izradu platforme RTBTC. Dalje, direktor Nikola Keri pohvalio Moodi, nazivajući ga pionir i vizionar u Bitcoin privredi.

Obraćajući se CoinDesk, Held govorio dalje o umešanosti Clark sa ZeroBlock, i šta korisnici mogu očekivati od partnerstva.

"Clark ima neverovatnu uvid i tehničku razumevanje tržišta Bitcoin i verovatno jedan od najboljih pojedinac znam da u vezi sa criptocurrenci trgovine. Clark i ja ću oblikujete budućnost Bitcoin trgovine, to uzimajući od maloprodaje do profesionalnog jedan."

Held je rekao da želi da razvije svoj radni odnos sa Clark, ali nije otkrio dodatne detalje o planiranim proizvodima.

Zvanično izdanje je, međutim, nude teaser, obećavajući "uzbudljive nove funkcije dolaze" na platformu trgovanja, uključujući podršku za dodatne razmene.

Slične vesti


Post Blockchain

Sidechains Vhite Paper zamišlja novu budućnost za razvoj digitalne valute

Post Blockchain

Problem sa Fintechom (ili zašto je sada vreme za DLT)

Post Blockchain

Gift predstavio novu tehnologiju za poklon kartice sa blokadom

Post Blockchain

CoinDesk Research objavljuje Blockchains za izveštaj o osiguranju

Post Blockchain

BlockSign koristi lanac blokova kako bi potvrdio potpisane ugovore

Post Blockchain

Microsoft otkriva projekat Manifest, plan za praćenje proizvoda za blokiranje

Post Blockchain

Thomson Reuters Ekec veruje da će biti hiljade blokchain-a

Post Blockchain

Blockstream: finansiranje od 21 milion dolara će biti namenjeno razvoju Bitcoin Development

Post Blockchain

Bitcoin, Blockchain i Trump: odakle idemo odavde?

Post Blockchain

Ripple: tehnika distribuirane knjige može uštedjeti banke 42% na plaćanja

Post Blockchain

Šta je Enterprise Ethereum? Detalji Izazovi na Tajnom Blockchain Projektu

Post Blockchain

Ono što znamo o poziciji Blockchain Federalne rezerve