VC Fred Vilson: Lančani blokovi mogu biti veća prilika od Bitkoina | RS.democraziakmzero.org

VC Fred Vilson: Lančani blokovi mogu biti veća prilika od Bitkoina

VC Fred Vilson: Lančani blokovi mogu biti veća prilika od Bitkoina

Govoreći na TechCrunch Disrupt 5. Maja u sklopu konferencije otvaranja Fireside chat, osnivač Union Skuare ventures i Bitcoin entuzijasta Original Vilson otvorio o vrstama digitalnih valuti investicija koje su on i njegova firma trenutno razmatraju.

Uprkos tvrdnji da Vilsonmai biti zainteresovani za neke od većih imena u prostoru kao Coinbase, sa MIT-a i Univerziteta u Pensilvaniji diplomskih indicatedthat ono što je možda najviše intrigira da mu je dugoročni uticaj na Bitcoin bloka lanca.

Dok je radio na umu da je njegov interes ostaje jak u Bitcoin i firmama i usluga, on je rekao da je protokol Bitcoin je možda daleko veće posledice u ključnim oblastima kao što su Internet identiteta:

"Sada ti treba neko da bude arbitar identiteta - ili Facebook, Tvitter ili Google -. Neko ko programeri mogu koristiti za prijavljivanje i druge informacije deljenje Mislim da bi mogli da urade istu stvar sa arhitekturom blok-lanca, gde postoji nema treće strane, ne postoji glasonosa na informacije o identitetu. "

Detaljnije

Dok on nije objaviti neku novu informaciju o budućim projektima, Vilson je uveren da će dostojno igrač izađe iz valute zajednice digitalnog da poremete online identiteta prostora.

Naime, jedna kompanija koja dobila namecheck je onename, jedan platforma provajder open source koji koristi i Bitcoin i namecoin blok lance sa krajnjim ciljem da se obezbedi novu vrstu identiteta servisa za programere.

Taj projekat pokrenut krajem marta i dobila više publiciteta za svoje primarne upotrebe slučaju, pojednostavljuje Bitcoin adrese sa korisničkim imenima.

Olakšavajuće očekivanja

Iako Vilson je bio jedan od više deklarisanih VCS o potencijalu bitcoinand šire industrije, na konferenciji, Vilson preselio da umanji očekivanja da možda tražimo da se podstakne rast kroz zajedničkim ulaganjima.

Umesto toga, Vilson je naznačio da će Unija Trg ventures nastavi svoj trenutni pristup širem tech prostor sa Bitcoin industriji odustajanjem od ranih seme krugu ulaganja:

"Nećemo da investira dok ne vidimo pravu unos."

Za više informacija o Vilsona viđenje Bitcoin i njen potencijal da transformiše globalni Internet, čitati svoju najnoviju članak o CoinDesk.

Za više informacija o TechCrunch Disrupt NI, pogledajte kompletan raspored događaja ovde.

Slične vesti


Post Blockchain

Novi bankarski standard

Post Blockchain

Top Five Takeavais iz CoinDesk State of Blockchain K1 2018

Post Blockchain

Kako će Blockchains okrenuti lance snabdevanja u lance potražnje

Post Blockchain

Gde su svi privatni blokeri nestali?

Post Blockchain

NIU Hackathon proglašava novu generaciju Bitcoin aplikacija

Post Blockchain

Projekat Blockchain obnovljivih energija pomera prošlu testnu fazu

Post Blockchain

BNI Ekec: Nedostatak industrijskih standarda Teško blokirajuće tehnike

Post Blockchain

40 Banke Probni trgovački papiri u Najnovijem R3 Blockchain testu

Post Blockchain

MasterCoin kreira nove altcurrencies u Bitcoin-ovom lancu blokova

Post Blockchain

OKCoin CTO ostavlja kompaniju navodeći razlike

Post Blockchain

Deloitte: Nove aplikacije Blockchain-a će ubrzati usvajanje

Post Blockchain

Mauricijus: Tropski raj koji želi postati blok-čvorište