USAA: Bitcoin i Blockchain su FinTech Game Changers | RS.democraziakmzero.org

USAA: Bitcoin i Blockchain su FinTech Game Changers

USAA: Bitcoin i Blockchain su FinTech Game Changers

Vic Pasuči je brzo da koriste izraz "Game Changer" kada se govori o Bitcoin i blockchain tehnologije.

Bitcoin i blockchain, po njegovom mišljenju, veoma se razlikuju od drugih oblasti od interesa za osiguranje, investiranje i bankarske firme, koja je osnovana 1922. Godine.

"Ja sam radila u tehnologiji od ranih 1990-ih, nisam mislio da ću videti nešto veliko kao Interneta", Pascucci, koji je bio sa Usaa jer on se pridružio kao pravni savetnik za tehnologiju tim u 2006. Godini, izjavio je u intervju.

Međutim, on je predložio da može biti optimista u pogledu budućnosti ovih uređaja nego američka vojska-fokusiran finansijske firme, koje je donosilo $ 24bn u prihoda u 2014. I upravlja $ 26.7bn u neto vrednosti za svoje članove.

Pasuči rekao CoinDesk:

"Video sam puno velikih stvari tamo da bi pomogli našim članovima i naše preduzeće, ali mislim da je najveći potencijal igra-šaržer dugoročni će biti Bitcoin i blockchain."

Ovaj interes, prema Pascucci, se pokreće koliko dobro finansijski tehnologija udari na svoje tri osnovne oblasti fokusa - finansija, potrošačke interneta i digitalne mogućnosti. "Tražimo one konvergencija koji imaju tu sinergiju", nastavio je on.

Ali, dok je mnogo spekulacija o tome kako bi mogao USAA na kraju rasporediti usluge Bitcoin na bazi ili blockchain tehnologiju, Pasuči ostao čvrsto usana o tome šta tim je rekao zasniva punim radnim vremenom na blockchain se trenutno razvija.

"Mi želimo da budemo osetljivi na koliko smo izložiti", rekao je on. "Mi smo eksperiment mnogo, i ako izađe prerano, naši članovi očekuju da ih vidim. Poslednja stvar koju želimo da uradimo je nepravilnim radom očekivanja naših korisnika, pa želimo da budemo osetljivi na to."

Pasuči nije nagoveštavaju da je ta grupa radi na aplikacijama na obje strane Bitcoin blockchain i na privatnim blockchains da bi potencijalno omogućiti kompaniji da prate sredstva i potraživanja i sprovodi u realnom vremenu vođenje evidencije.

"Ima toliko efikasnosti možemo otključavanje", dodao je on.

Slučajni susret

Do danas, najveći potez Usaa u prostoru bio je njeno učešće u Coinbase je $ 75m serija Cround, završen početkom 2015. - potez je pripisati ranom sastanku sa kompanijom.

Pasuči je rekao da je, kako bi se održao korak sa novim tehnologijama, njegov tim ima česte posete Zapadnoj obali da se sastane sa venture firmi i Fintech počeci.

"Sjeli smo sa [Coinbase suosnivač] Original [Ehrsam], Miki Malkafrom Ribbit kapitala i upravo je imao izvrsnu razgovor o Bitcoin i blockchain i efikasnosti to bi dovodilo", podsetio je on.

Ali to je bio sastav u Bitcoin usluga firme u bazu korisnika koji su na kraju ubedio Usaa da Coinbase jedan od njegovih procenjenih 10 do 12 godišnje poslova, gde se nigde investira od $ 1m do $ 10 miliona u rizičnog kapitala.

"Videli smo neverovatan indeks članova Usaa koristeći Coinbase", rekao je on. "Bili smo jedan od najaktivnijih grupa korisnika, ali videli smo račune naši članovi bili su duplo veći i oni su imali tendenciju da budu duplo aktivan."

Odatle, Pasuči rekao USAA shvatio da je potrebno da se "kreću brzo" da bolje razumeju tehnologiju, ulaže zbog kombinacije analize tržišta i udruženja članica.

Što se tiče toga da li je i dalje zainteresovana za naredne investicije u prostoru, Pasuči je optimista da neobavezujući, dodajući:

"Postoji jako osećanje ćemo učiniti više, ali imamo sve vrste linija poslovanja koje služe."

Moguće primene

Sada, Pasuči rekao USAA i dalje radi na razvoju tezu o tehnologiji, a nije odlučeno gde bi moglo biti najviše primenjuje.

Ipak, Pasuči priznao Bitcoin i blockchain može uticati kako USAA interakciju interno, sa druge finansijske organizacije, sa svojim članovima i kako njegovi članovi komuniciraju jedni sa drugima.

"To je ta vrsta stalnog balansiranja na to gde ćemo da vidimo najbolje korist za naše članove i troškove", rekao je Pasuči. "Osećam se kao Bitcoin je najnapredniji, ali je osećaj sposobnosti preduzeća su toliko velika, ali je sve moglo potrajati."

Preciznije, Pasuči skrenuta komentare o tome da li je sledi blockchain na bazi evidencije tehnologije za korišćenje u procesu potraživanja osiguranja.

Na kraju krajeva, Pasuči rekao USAA će nastaviti da zasnivaju svoje odluke na povratne informacije od članova, sa kojim je naglasio da je firma nastoji da održi dijalog o svojim odlukama. Ukoliko korisnik bude neprijatno ili nesigurni o potrebi za određene karakteristike koje pruža tehnologija, on je predložio bilo koji interes bi mogao da padne pored puta.

"Mogli su da nas iznenadi i kaže" Mi volimo podešavanje onako kako je, "rekao je on." Mi vidimo sposobnosti i moć, ali su članovi će nam reći šta im je volja. "

Pasuči predložio regulatorni nesigurnost tehnologija je još jedan faktor, navodeći raspravu o tome da li Bitcoin najbolje smatra valuta ili bezbednost.

"Moja gledate na to je da je nivo razumevanja mora da bude u skladu sa propisima", nastavio je on. "Propisi nisu dizajnirani za takvim stvarima."

U toku otkriće

Što se tiče tekućeg rada u svojim objektima, Pasuči je manje specifičan sa detaljima, uz napomenu da je 90% njegovog tima je radio na firme Venture ruku i praćenje novim trendovima.

"Imam tim od devet koji radi za mene", objasnio je Pasuči. "Zak Gibson naš glavni inovacija oficir, on ima tech resurse da se izlegu ideje, imaju punu tim ljudi koji je istražuju remete tehnologije, a mi smo blisko rade sa tim timom."

Pasuči rekao USAA ima podjednako jak interes za tehnologije koje omogućavaju komunikaciju sa svojim članovima, s obzirom da nema fizičke grane. Sajber, skladištenje, umrežavanje i analitika takođe ostaju glavne prioritete u inovacija laboratoriji.

Troškovi, ukazao je on, takođe bi bio faktor u donošenju odluka kompanije, a da na kraju svako rešenje koje teži bi trebalo da se uspostavi ravnoteža rashoda sa korist.

Pasuči zaključio:

"Moj tim u korporativnom razvoju je odgovoran za identifikaciju novim trendovima koji će osigurati to je kao relevantno narednih 100 godina, jer je u poslednjih 100 godina."

Vic Pasuči govori na konsenzus 2015in Njujorku. Član ga na TimesCenter na 10. Septembra. Spisak govornika događaja može se naći ovde.

CoinbaseBlockchain TechnologiUSAA

Slične vesti


Post Blockchain

Blockchain Revolution dolazi u Vall Street na Nasdak Eventu

Post Blockchain

Managed Fund Titans Eie 2018 za Blockchain MVP Launch

Post Blockchain

2017. Veliko pitanje: Ko plaća Blockchain?

Post Blockchain

Može li Blockchain tehnologija korupciju korumpiranim vladama?

Post Blockchain

Rusko ministarstvo finansija želi da zabrani Bitcoin, a ne Blockchain

Post Blockchain

Osjećaj primjene aplikacija upravljanja blokadom

Post Blockchain

Bitcoin ulazi u doba praktičnosti

Post Blockchain

Bitcoin cena Otporna kao što Antonopoulos teži na Mt. Gok Debacle

Post Blockchain

7 Političari koji podržavaju Bitcoin i Blockchain Tech

Post Blockchain

Zašto Big Bank Blockchain vodi odlazi za startupe

Post Blockchain

Zašto naša ekonomska sloboda zavisi od blokchaina

Post Blockchain

Bitcoin je nestao mainstream. To je vrlo veliki posao