Connecticut Non-Profit koristi Blockchain Tech za vladine projekte | RS.democraziakmzero.org

Connecticut Non-Profit koristi Blockchain Tech za vladine projekte

Connecticut Non-Profit koristi Blockchain Tech za vladine projekte

Connecticut Tehnologija savet (KTC) je u saradnji sa blockchain pokretanje Tierion za suđenje koje će naći podatke istraživanja vladine sigurne na Bitcoin blockchain.

Kao deo napora da prikupite podatke iz nekih 200 Connecticut tehnoloških kompanija, Odeljenje države za ekonomski i društveni razvoj (DECD) se traže perspektivu o pitanjima uključujući i potražnje radne snage i poreza kod svesti, između ostalog, u širokom istraživanju.

Kako je objasnio TierionCEO Vaine Vaughan, blockchain tehnologija kompanije nije od suštinskog značaja za proces istraživanja, već pruža pokretanje sa priliku da izložiti nove entitete na potencijalne koristi od decentralizovanih knjigama za evidencije.

Brus Karlson, predsednik i izvršni direktor CTC, predložio da cilj njegove neprofitne organizacije je da podstakne razvoj lokalne tehnologije. Kao takav, on je video priliku u partnerstvu sa Tierion za njegovu organizaciju da se upoznaju sa nepoznatim novim inovacijama.

Karlson rekao CoinDesk:

"Mi kao da si na samom vrhu što se događa i osećamo ovako može da se vodi na više projekata."

DECD istraživanje, prema Carlson, trenutno popunjava ispitanika, sa svim očekuju da se podaci prikupljaju 11. Septembra. On je ukazao da DECD ostaje aktivno interesuju rezultatima istraživanja, ali da odeljenje ne mora nužno biti svesni bilo tehnoloških usluga koji bi olakšali regulisanje podataka.

Von ukazao da je ranije radio sa CTC u svom bivšem poslu, veb programiranje provajdera Fuscient, dok je rana dole aktivnosti u firmi u 2014.

Izazov Factom

Von predložio njegovo interesovanje za Bitcoin i blockchain počela je 2013. Godine, kada je odlučio da izgradi svoj prvi Bitcoin rudar i počeo trgovanju digitalni valutu.

"Sam se uključio u trgovini, jer sam osetio tech je zaista važno. Skočio sam u", nastavio je on, tvrdeći da je čak skovao termin "Villi" za bot mreža koja je otkrivena su runbi Mt Gokin uoci na svom 2014 kolapsa.

Na kraju, taj interes je da poslovne potrage, sa Von pridružio decentralizovano evidencije protokol provajder Factomto pomogne sa svojom poslovnom razvoju. Na kraju krajeva, on je rekao da je napustio projekat zbog problema sa svojom poslovnom modelu, uključujući i izbor projekta javnog tokena kao sredstvo za prikupljanje sredstava.

"Suština korisnost Factom, samo ne treba Factom", rekao je Von. "Oni bi mogli učiniti crovdsale, ali to nije bilo neophodno za ono što im je potrebno postići. Dakle, krajem 2014. Godine, rekao sam, idemo da se ovaj motor za prikupljanje podataka i mi ćemo ponovo početi."

Odluka je dovelo Vaughan da se stvori Tierion, koja je nedavno objavljena belu knjigu o svom open-source tehnologija, Chainpoint, u julu. U radu je napisao Vaughan, Tierion glavni developer Jason Bukovski i Storjfounder Sean Vilkinson.

Tierion se očekuje da pokrene posle inicijalne grupe beta korisnika kasnije u septembru.

Open tehnologija

Von veruje Tierion je do sada dobila pozitivne povratne informacije o svojoj tehnologiji, navodeći tveets ili primedbe iz Bitcoin Core Developers Džef Garzik i Peter Todd.

Opisan kao protokol za snimanje podataka o blockchain, Chainpoint osigurava evidenciju na svakih 10 minuta uzimanjem hash svake evidencije i izgradnju Merkle drvo, od kojih je koren se stavlja u transakciji na Bitcoin blockchain.

"Mi koristimo informacije svakog putu da izgradi prijem blockchain i da sadrži sve informacije koje su vam potrebne da proverite da li je taj podatak", objasnio je Von.

Kompanija tvrdi da je takav pristup u obezbeđivanju evidenciju o blockchain, može da se snimi "desetine miliona" iz evidencije o knjizi po ceni od 3 centa na svakih 10 minuta.

Blockchain će samo radnja evidencije podataka ne snima direktno, funkcija Von rekao da će biti završen pomoću Microsoft preduzeće cloud computing platforme Azure.

Ipak, on je istakao da je namera je za protokol postane šire korisne druge firme koje žele da nude slične usluge.

"Mi želimo to da postane standard za sve one koji će biti stvaranje evidencije podataka Svako ko to radi sa aplikacijom, mislimo da možemo Chainpoint biti prilagođen za širok spektar aplikacija.", Rekao je on.

SaaS modela

Što se tiče poslovnog modela, Von ukazao da će se Tierion pozicionira kao softver-as-a-Service (SaaS) firmi za svakoga ko želi da prikuplja podatke i sigurne evidenciju protiv Bitcoin blockchain.

Među njegovim ranim potencijalnim kupcima, Von rekao je privatni kapital fond koji želi da organizuje svoje podatke usklađenosti i poreski podnošenja softverske firme koja bi mogla blockchain evidenciju kao način da se proveri svoje komunikacije sa IRS.

Što se tiče marketinške strategije, Von je rekao da Tierion se traži da sarađujemo sa firmama koje se oslanjaju na jake evidencije, ali da ne mogu biti upoznati sa blockchain tehnologije i njenih potencijalnih koristi.

"Postoji mnogo preduzeća koja čine zakonska prava, računovodstvo softver, te kompanije nisu clamoring da se integrišu u blockchain", rekao je Von. "Nadamo se da mogućnost kreiranja podataka bez potrebe da se oslanjaju na trećoj strani će biti od interesa za njih i oni će početi da koristite naš API i pecite ga u svom softveru."

Von pokazala da Tierion je poseban naglasak sa korisničkim interfejsom, što ukazuje da ukoliko korisnici mogu "napraviti kontakt formu na sajtu" će moći da koriste svoj softver.

Tierion je trenutno bootstrapped sa timom dva radnika.

Blockchain TechnologiConnecticut

Slične vesti


Post Blockchain

Ažuriranje politike Appleove valute: Dobro ili loše za Bitcoin?

Post Blockchain

SharedCoin korisnici Blockchain-a mogu biti identifikovani, kaže stručnjak za bezbednost

Post Blockchain

Finansijski igrači iz Južne Afrike igraju sve-u na Blockchain-u

Post Blockchain

2018 u naslovima: 13. najveća priča o blokadama

Post Blockchain

Rukovodioci Blockchain-a potpisuju obavezu da adresiraju pitanja upravljanja

Post Blockchain

Zašto bi Kuiet Blockchain Consortium uskoro mogao napraviti buku

Post Blockchain

Blockchain.info: najpopularnija veb stranica i novčanik u Bitcoinu

Post Blockchain

6 Takeavais iz K3 State of Blockchain CoinDesk

Post Blockchain

Bitkoin u naslovima: Pileća i jaja debata

Post Blockchain

CEO Nicole Cari: Global Stories Highlight Bitcoins Value

Post Blockchain

Bitcoin grupe i izvršenje zakona objedinjuju se za formiranje Blockchain saveza

Post Blockchain

Hiperledger preuzima skaliranje blokova sa novom radnom grupom