CEO Fideliti razgovarao o Love For Bitcoin, zašto Blockchain će promeniti tržišta | RS.democraziakmzero.org

CEO Fideliti razgovarao o Love For Bitcoin, zašto Blockchain će promeniti tržišta

CEO Fideliti razgovarao o Love For Bitcoin, zašto Blockchain će promeniti tržišta

Direktor jedne od najvećih privatnih kompanija u SAD je u ljubavi.

Na konsenzusu 2017todai Abigail Džonson, predsednik i izvršni direktor Fideliti Investments, izašao u javnost sa svojim entuzijazmom za blockchain tehnologiju, Bitcoin, ethereumand šta budućnost nosi i za open-source, javnih blockchains i više privatnih alternativa.

U svom govoru, Džonson razgovarali o "budući razvoj", gde su se razvijali blockchain tehnologije, uz napomenu da ona misli da ima "razumne šanse" da dolaze da prođe pored relativne novine tehnologije.

Drugde, ona tvrdi kako je saradnja potrebna da bi se prevazišao ovaj nepoznavanje tehnologije i pomogne da dostigne svoj puni potencijal "".

"Ova transformacija može da dopuni mnogo drugih inovativnih oblasti koje vidimo u nastajanju -. Uključujući i Internet Stvari i veštačku inteligenciju Ove platforme ne treba da se razvijaju u vakuumu", rekla je ona.

Džonson je na reci polaznika:

.. "Jedan od razloga a sam došao da pitam ovu zajednicu da nam pomogne na neke od prepreka koje vidimo i postoji nekoliko koji su koči usvajanje ove tehnologije Želimo da posle ovih prepreka - ali možemo 't do sama - moramo raditi zajedno ".

Džonson je otkrio podatke o partnerima svoje kompanije na svom putu, imenovanje blockchain pokretanje Akoni, investiciona firma Boost VC i univerzitetske inicijative zasnovane iz MIT, Univerzitetskog koledža u Londonu i Cornell.

Do danas, Džonson je objasnio da Fideliti Labs, njena unutrašnja R & D odeljenje je takođe postaviti eksperimente za Bitcoin mikroplaćanja, pa čak i pokrenuti Bitcoin i Ethereum rudarskih radova u duhu učenja više o tehnologiji.

Dalje, ona je otkrila da će Fideliti uzimati neke konzervativne korake da izlaganje vernosti kupci više industrije, najavljujući da će kupci uskoro moći da vide Coinbaseholdings na Fideliti.com. Već rekla, ova funkcija je dostupna zaposlenima koji poseduju digitalne valute dostupne putem usluga pokretanja je.

Govoreći na ovo okupljanje kako postojeće finansija i startup, Johnson je rekao:

"Internet nije samo efikasniji način za slanje pisma -. To je iznedrio nove industrije Blockchain tehnologija nije samo efikasniji način da se reše hartija od vrednosti - to će fundamentalno promeniti tržišnih struktura - a možda čak i arhitekture samog interneta. "

Novo istraživanje

Džonson je detaljan strategiju istraživanja Fideliti za blockchain, uz napomenu poteškoće obrazovanja koji su do sada napravili usvajanje teško.

Ona je rekla da je, u ovoj fazi, većina potencijalnih korisnika pokušavaju da ga uporedim sa starijim tehnologijama, ili su jednostavno nikad usvojiti zbog vremena i strpljenja je potrebno da savladaju nove koncepte kao što je, lozinke za novac.

"Neki korisnici tretiraju za oporavak frazu kao lozinkom Takođe se očekuje da budu u stanju da kliknete na" Zaboravio sam lozinku "dugme ako su ikada izgubili. - Definitivno ne idealnu mentalni model", rekla je ona.

Džonson je razgovarao sa većim ideoloških promena koje su se desile kao svet je počeo da bolje razumeju otvoreno, javno tehnologiju blockchain, i kako da se preoblikuje kako se industrija traži da ga primenjuju na poslovne modele.

"Ako ste u potrazi za Bitcoin da pobedi Visa na danas point-of-sale, ćete biti razočarani", ona primeti.

Tri problema

Johnson razgovor i pokriva druge probleme u načinu blockchain tehnologija se primenjuje u preduzeću - konkretno, propis, skalabilnost i privatnost.

"Regulatori će proći kroz iste odrastanja. I, kako bi ovu tehnologiju da dostigne svoj pravi potencijal, moramo rešenja koja štite interese potrošača", rekla je ona.

Naime, Džonson se obratio da je njena strast za blockchain tehnologije otvorenog koda je takođe udario upravljanja barikade koje ograničavaju njihovu korisnost za preduzeća.

"Kompanije koje grade proizvode na ovim platformama nemaju jasnu o budućem putu oni mogu preduzeti - ili kako da utiču na ove zajednice", rekla je ona.

Ipak, ona upozorava da tradicionalnog finansijskog sveta - uprkos konzorcijuma - nije baš shvatio ili, uz napomenu:

"Kontrola je takođe problem za privatne mreže. Industrija finansijske usluge će morati da rade da shvate rizike povezane sa ko kontroliše glavne karakteristike ovih sistema."

Blockchain TechnologiFidelitiConsensus 2017

Slične vesti


Post Blockchain

Lokalna samouprava u Južnoj Koreji Taps Blockchain za glasanje u zajednici

Post Blockchain

Apple uklanja Blockchain Bitcoin Vallet Apps iz svojih App Store

Post Blockchain

9 grešaka koje sam napravio kada dovedem Blockchain u moj startup

Post Blockchain

Svetski ekonomski forum objavljuje taksonomiju upravljanja bankama

Post Blockchain

Blockchain Addresses Kontroverza sigurnosti: Moramo da radimo bolje

Post Blockchain

Hiperledger preuzima skaliranje blokova sa novom radnom grupom

Post Blockchain

Predsedavajući ASIC-a: tehnologija blokiranih tehnologija može promijeniti finansije

Post Blockchain

Connecticut Non-Profit koristi Blockchain Tech za vladine projekte

Post Blockchain

Kako uspeti sa startovanjem Bitcoin-a

Post Blockchain

Ben Lavski će dostaviti Bitcoin keinote na Monei20-20

Post Blockchain

Blockchain u Upravnom odboru: U pravcu pokretanja preduzeća

Post Blockchain

Može li Blockchain ponovo napraviti muziku?