Top Global Lav Firm: Virtualna valuta je ovde za boravak | RS.democraziakmzero.org

Top Global Lav Firm: Virtualna valuta je ovde za boravak

Top Global Lav Firm: Virtualna valuta je ovde za boravak

"Virtuelna valuta je tu da ostane", navodi se u partnera na jednom od najvećih i najprestižnijih advokatskih firmi u SAD.

Judith Elison Li, partner u Vašington, kancelarija globalni zakon firma Gibson, Dunn i Crutcher, bila je panelista u vebinaru kompanije na virtuelnim valute, koja je održana ranije ove nedelje.

Lee, koji je i kopredsednik međunarodne trgovinske prakse grupe firme, rekao je da se ne stavlja svu svoju veru u Bitcoin kao virtuelni valuta koja uspeva u bilo koji drugi, ali ona ne veruje digitalni valuta nije samo hir.

"Smatramo da je ova vrsta tehnologije, ovaj metod plaćanja, ima toliko prednosti u odnosu na fiat valuta je malo verovatno da će potpuno nestati.", Objasnila je ona.

Prema Lee Gibson Dann zainteresovani u drugim aplikacijama osnovnog tehnologije Bitcoin je, u blockchain je takođe, i ona vidi mnoge aplikacije osim valute dolazi do izražaja u ovoj godini.

"Mi mislimo da su neke od najzanimljivijih aplikacija, iz pravne perspektive, su potencijalna upotreba blockchain tehnologije za pametne ugovora, hartije od vrednosti, imovinskim registrima, IP i skladištenje drugih podataka", rekla je ona CoinDesk nakon vebinaru.

Šta budućnost nosi

Govoreći o tome šta drugo 2015 ima u prodavnici za digitalne valute prostora, Li je rekao da je siguran da će biti nastavljen rast i prihvatanje od strane velikih glavnih trgovaca.

Međutim, ona smatra da je verovatno da će biti još naslovi fokusirana oko pricevolatiliti, narušavanja bezbednosti i upotrebi Bitcoin u ilegalnim aktivnostima.

Imajući ovo u vidu, Li je uveren više regulativa u vezi sa digitalnim valute će se stvoriti u bliskoj budućnosti:

"Mi mislim da će biti povećana regulativa kako na federalnom i državnom nivou. Naročito u Njujorku, gde imate veoma aktivan i agresivan regulator."

Uredba u SAD

Artur Duga, partner u Njujorku kancelariji Gibson Dunn - jedan od 18 širom sveta - takođe učestvovao u vebinaru i posebno govorio o regulaciji u Nev Iork i širom nacije.

On je rekao da predložene BitLicenceshovs države da "Njujork zaista želi da dopre i čvrsto uspostavi kontrolu nad virtuelnih valute", i dodao da veruje mnoge druge države će pratiti isti pristup.

On je rekao CoinDesk:

"Očekujem, međutim, da će tempo državne regulacije se razlikuju po nadležnosti, i nećemo videti brzu primenu 50-državnih planova poput Nev Iork je. To je rekao, Njujork će biti uticajan, a imajući u vidu domet šeme, verovatno će zahtevati mnogo out-of-državnih kompanija da budu licencirani u Njujorku. "

Duga, koji je i kopredsednik prakse grupe finansijskih institucija u Gibson Dunn, veruje da će smršaviti broja igrača u prostoru, što je rezultiralo u samo nekoliko regulisanim razmjena posluju u SAD.

"Mislim da će ovo značiti učesnika sa najviše finansijske podrške i najviše mogućnosti da se izbori sa višestrukim regulatornim zahtevima će izaći na vrhu u narednih nekoliko godina", rekao je on.

Interesovanje za tehnologiju

Džefri Štajner, savetnik u Gibson Dunn Vašington, kancelarija, zaokružena vebinar diskusijom opšti stav klijenti firme, imaju prema digitalnoj valuti.

On je rekao da su mnogi izrazili želju da saznaju više o tome kako digitalne valute i blockchain tehnologija mogu da rade u okviru svog poslovanja.

"Svakako da je puno interesa", zaključio je on.

Slične vesti


Post Blockchain

Apple uklanja Coinbase iz App Store manje od mjesec dana nakon pokretanja

Post Blockchain

Istraživanje ispituje kompatibilnost javnih i privatnih blokova

Post Blockchain

MimbleVimble neće ICO, već će pokrenuti kriptocurrenci

Post Blockchain

CoinThief Mac Malvare ukrade Bitkoine iz vašeg novčanika

Post Blockchain

Kako Blockchain Tech inspirisao svet umetnosti

Post Blockchain

Bitcoin Vallet Apps Ponovo unesite iOS Store nakon Apple-ovog Shift politike

Post Blockchain

Seagate: Ripple investment pokazuje da smo ozbiljni za Blockchain Tech

Post Blockchain

Valmart želi primeniti Blockchain na druge proizvode van svinjetine

Post Blockchain

Blockchain: zašto Big Guis ne mogu pobijediti

Post Blockchain

Monei20-20 Dan 2: Automatizovane ekonomije i Internet vrednosti

Post Blockchain

Da li smo stigli do maksimuma?

Post Blockchain

Etereum Creator otkriva nedostatak finansiranja od 9 miliona dolara