Stanje Bitcoin K2 2018 izveštaj otkriva proširenje bitkoin ekonomije | RS.democraziakmzero.org

Stanje Bitcoin K2 2018 izveštaj otkriva proširenje bitkoin ekonomije

Stanje Bitcoin K2 2018 izveštaj otkriva proširenje bitkoin ekonomije

Preuzmite ceo izveštaj u PDF formatu. Vidite više od CoinDesk je istraživanja izveštaja ovde.

U aprilu smo announcedthat CoinDesk bi objavljivanje State of Bitcoin ažuriranja kvartalno. S obzirom na pozitivan odgovor smo dobili od 2014 je prvi izveštaj, zadovoljstvo nam je da oslobodi naš najnoviji update.

Ova država Bitcoin izveštaja K2 fokusira na podacima i događajima u drugom kvartalu 2014. Godine do današnjih dana. Ovde su neke od najvažnijih događaja.

2014 K2 izveštaju se ističe

Bitcoin cena nastavlja da bude ključni fokus.

Neki ljudi, uključujući Stanford profesor Suzan Ejti, tvrde da je bilo previše naglasak stavljen na ceni Bitcoin je. Međutim, gledajući prvih 10 najčitanijih priča o CoinDesk tokom drugog kvartala, vidimo četiri su oko Bitcoin cena akcije (Slide 5).

Još jedan top 10 priča o Mark T Villiams 'nije uspela predictionof kolapsa Bitcoin cena u K2 je takođe verovatno cena u vezi. Ukratko, postoji i dalje biti veoma visok interes za cenu Bitcoin je.

Bitcoin cena vraća nazad 39%

Jedan od cene razloga zašto Bitcoin je tako velika tema u K2 je zato što svedok značajan oporavak, rast 39,4% u drugom kvartalu.

Važno je napomenuti cena tog Bitcoin na kraju K2 je i dalje 15% ispod mesta gde je počela u 2014. I 33% ispod njegovog 2014 visoko 6. Januara, kada je dostigao $ 951,39 na indeksa CoinDesk Bitcoin Cena (BPI).

VC investicije u Bitcoin do 28%

Dok K1 bio veoma pozitivan za Bitcoin u smislu rizičnog kapitala (sa $ 57m uloženo), u drugom vidio $ 73m uloženo - povećanje od 28% u odnosu na K1 (slajd 17).

Ako se uključuju rane u K3 2014 VC investicije koje smo videli (posebno Ksapo nedavni $ 20m krug), uloženo je ukupno $ 240 miliona u Bitcoin startup od 2012. Godine, i $ 150 (63%) je došao u 2014. Početka godine na miru.

VK ulaganja vremena porastao je za 42%

Jedan od široko raspravlja elemenata K1 države Bitcoin reportvas našeg poređenja investicija u ranom Internetu i početkom Bitcoin počeci.

VCS poput ukupnog potencijala Mark Andreessenhave odnosu Bitcoin je, kao i njegov trenutnoj fazi razvoja, na Internetu circa 1993. Naša odnosu je trebalo da proceni da li su VCS rezervnu kopiju svoje uzvišene izjave Bitcoin sa svojim novčanicima.

Bez obzira na broj metodološka pitanja koja smo ranije razgovarali sa pravljenjem ovog poređenja - uključujući inflaciju i promene tokom vremena u troškovima pokretanja startup - osećamo poređenje je još uvek zanimljiva i korisna.

U aprilu smo projektovanje ukupno $ 200 miliona uloženo u Bitcoin startup za 2014. Iako je blizu, ova cifra još vučene 1995 ranoj fazi internet ulaganja značajnom razlikom. Međutim, na osnovu nedavnih investicija, uključujući i pomenuti $ 20m Ksapo krugu, sada smo projektovanje ukupno $ 284.5m da se investira u Bitcoin počeci ove godine.

Ova brojka bi komotno prelazi $ 250 miliona uloženo u prvih sekvenca Internet startup u 1995. (slajd 18).

Stopa 2014 kandidatura za javno-obelodanjen VC investicija u Bitcoin startup bi biti gotovo 3 puta više od ukupnih investicionih VCS datih u Bitcoin počeci 2013. Godine.

Ukratko, "zid novca 'teče prema criptocurrenci startup nastavlja da raste i da će nastaviti da imaju pozitivan uticaj na perspektive industrije.

8 miliona novčanici, 100.000 magacioneri u 2014. Godini

Mi smo radili na širenju našu bazu ključnih podataka Bitcoin tako da možemo bliže pratiti napredak Bitcoin i da prognoze o ključnim pokazateljima usvajanje, kao što su korišćenje novčanika i prihvatanja trgovačke.

Tako da možete imati brz, jedne stranice tablu da meri napredak Bitcoin je, uvodimo naš ključni Bitcoin Usvajanje pokazatelje (slajd 42).

Po prvi put, takođe smo što na kraju godine prognoze za ukupan broj Bitcoin novcanika (slajd 28) i ukupnog broja Bitcoin-prihvatanje preduzeća (Slide 30).

Zašto ne vrati u dva kvartala da vidimo kako smo uradili sa ovim prognozama?

U međuvremenu, nadam se da ćemo uživate u državi Bitcoin K2 2014 izveštaj i druga istraživanja izveštaje CoinDesk je. Želeli bismo da vas, naše čitaoce hvala, za izradu CoinDesk vodeći svetski izvor Bitcoin vesti, analize i perspektive, i mi veoma Pozdravljamo vaše feedbackon kako možemo napraviti državu Bitcoin još bolje.

[1] možete pristupiti CoinDesk punu tabelu svih Bitcoin rizičnog kapitala poslova ovde.

CoinDeskState od Blockchain

Slične vesti


Post Blockchain

Apple uklanja Blockchain Bitcoin Vallet Apps iz svojih App Store

Post Blockchain

Linuk, IBM Podelite Bold Vision za Hiperledger Project, Blockchain Fabric za biznis

Post Blockchain

Euroclear Alternative traži javno objavljivanje vrijednosnih papira sa blokadom

Post Blockchain

Zašto su velike banke imale blokove pogrešno u 2018. godini

Post Blockchain

Početak identiteta Cambridge Blockchain zatvara finansiranje od 2 miliona dolara

Post Blockchain

Sa Bitcoinovom cenom Dovn, VCs Turn to Blockchain Firms

Post Blockchain

Blockchain i porast umreženog povjerenja

Post Blockchain

Neurovare pokreće aplikaciju API budućnosti za aplikacije za kriptokurrenci

Post Blockchain

Blockchain je novi model upravljanja

Post Blockchain

Blockchain Tech mogao poboljšati bankarstvo, kaže EBA

Post Blockchain

Bitkoin u naslovima: Argentinski spasitelj ili znak antihrista?

Post Blockchain

MimbleVimble neće ICO, već će pokrenuti kriptocurrenci