Stanje bitkoina K3 2018: Ekosistem zrelosti usred cene Pritisak | RS.democraziakmzero.org

Stanje bitkoina K3 2018: Ekosistem zrelosti usred cene Pritisak

Stanje bitkoina K3 2018: Ekosistem zrelosti usred cene Pritisak

Preuzmite ceo izveštaj u PDF formatu. Vidite više od CoinDesk je istraživanja izveštaja ovde.

Zadovoljstvo nam je da oslobodi naš najnoviji tromesečni State of Bitcoinupdate.

Ovaj članak će trajati do nekih ključnih nalaza iz novog izveštaja, koji se fokusira na podacima i događajima u trećem kvartalu 2014. Godine do današnjih dana. 

Sve u svemu, ovo kvartalu bi se mogao okarakterisati kao "Tale of Tvo Bitcoins". 

S jedne strane, značajan Bitcoin poduhvat investicija je nastavio i veliki napredak je ostvaren u daljem usvajanje, naročito u upotrebi Bitcoin je kao sredstvo razmene.

S druge strane, bilo je postepena erozija u cenu bitcointhroughout kvartala (Slide 10), koji je dodatno isprekidano oštrim padom od oko 20% na početku K4.

Slide 10: Značajni događaji i cena odgovor u K3 2014

Cena još uvek u centru pažnje

Poslednja četvrtina smo primetili kako neki značajnijih Bitcoin posmatrači smatraju da je bilo previše naglasak stavljen na ceni Bitcoin je. Međutim, od 10 najčitanijih prodavnicama na CoinDesk tokom drugog kvartala, četiri su pro cenu Bitcoin je.

U trećem kvartalu ove interes je porasla samo, kao skoro duplo više od 10 vrhunskih CoinDesk priče su fokusirane na ceni Bitcoin je (Slide 20).

S obzirom kako je četvrti kvartal je počeo ne očekujemo interesovanje za cijenu Bitcoin da uskoro jenjava u bilo koje vreme.

K2 cena dobija izgubljeni u K3

U medijskom poslu se često kaže da je loša vest prodaje više nego dobar, pa možda i činjenicu da je cena Bitcoin je pao skoro 40% u K3 objašnjava veću relativnu interesovanje za cijenu u najskorije kvartal. 

Treći kvartal takođe sadrži neverovatnu cenu slučajnost: nakon rasta 39,4% u K2, cena Bitcoin je pao za skoro identičnom iznosu u K3 (Slide 9). 

Širok spektar teorija su uložili da objasni pad cena Bitcoin je, počev od makroekonomskih faktora (kao što su jake američkog dolara) i regulatornih problema (kao što su BitLicense), nedostatka spekulativne investicionog zamaha (slajd 15).

Jedan od široko raspravlja i donekle u suprotnosti od teorija koje su predložili Citiand drugi o tome zašto cena Bitcoin je videla stalan pad tokom K3 raste usvajanje trgovac.

Ova teorija glasi: raste trgovački prihvatanje od strane kompanije kao što Dellis stvaranje prodaje pritisak kao ovih kompanija brzo likvidira bitcoins oni prihvataju za nacionalne valute. 

Međutim, sada postoji verovatno premalo trgovačkih transakcija da imaju značajan uticaj na cenu (na primer zaliha je u proseku samo $ 15k dnevno prodaje Bitcoin), dok jedan Bitcoin razmena kao Bitstamp mogu gore od nekoliko miliona dolara u Bitcoin obim prometa svaki dan.

Osim toga, iako je istina da je u kratkom roku vremenske razlike mogu dovesti do disbalansa ponude i tražnje commerce, preko srednjoročnih Bitcoin-do-fiat konverzije od platnih procesora treba da bude uravnotežena Fiat-do-Bitcoin konverzija od Bitcoin-potrošnje potrošači (Slide 13).

Slide 13: vrli Bitcoin Trgovina ciklus

All-time Bitcoin pokretanje VC investicije prelazi 300 miliona $

Dok P3 ne odgovara drugom kvartalu je $ 73m u ulaganju investicija, u trećem kvartalu je video značajan $ 60 mil novog rizičnog kapitala uloženo u Bitcoin počeci.

Do danas, uključujući i početkom K4 bavi, kao što su Blockchain je $ 30,5 miliona rounda ukupno $ 317m sada uloženo u Bitcoin startup od 2012. Godine; 71% od ovog broja ($ 224m) je došao u 2014. Godini samo (slajd 27).

Slide 27: Bitcoin rizičnog kapitala Investment Summari

2014: VC investicije premašiti 1995 Internet

Jedan od naširoko raspravljalo elemenata prethodno stanje izveštaja Bitcoin je naš poređenje nivoa ulaganja u ranim Internet startup u odnosu na ulaganja u ranim Bitcoin počeci. 

VCS poput ukupnog potencijala Mark Andreessenhave odnosu Bitcoin je, kao i njegov trenutnoj fazi razvoja, na Internetu circa 1993.

Naša cena je trebalo da proceni da li su VCS rezervnu kopiju svoje uzvišene izjave Bitcoin sa svojim novčanicima. I bez obzira na broj metodološka pitanja koja smo raspravljali previouslivith izradu ovog poređenja (uključujući inflaciju i promene tokom vremena u troškovima pokretanja pokretanja), osećamo poređenje je još uvek zanimljiva i korisna.

Trenutno smo projektovanje ukupno $ 290 miliona biće investirano u Bitcoin startup za kalendarsku godinu 2014. Ova brojka bi dobro prelazi $ 250 miliona uloženo u prvih sekvenca Internet startup u 1995. (slajd 32).

* Napomena: uključuje samo prvi niz venture ponuda; kasno-faza 1995 Internet investicije u ukupnom iznosu od $ 257.6m su isključeni.

Izvori: PricevaterhouseCoopers, Nacionalni rizičnog kapitala Association, CoinDesk, Dau Džons VentureSource, VentureScanner.

2014. Run stopa za javno-obelodanjen VC investicija u Bitcoin startup bi takođe jednaka skoro tri puta više od ukupnih investicionih VCS datih u Bitcoin počeci 2013. Godine. 

Ukratko, 'zid novca "nastavlja teče prema Bitcoin počeci. Ova masivna investicija od strane kapitalista je oblikovanja da bude jedan od najvažnijih Bitcoin priča za 2014.

Više trgovina i potrošača vuče

Bitcoin je video mnogo brže usvajanje kao alternativni zaliha vrednosti, ili predmet špekulacija, nego kao sredstvo razmene.

U trećem kvartalu Samsung je postala najveći trgovac daleko da počne prihvatanje bitcoinfor plaćanje za sve na dell.com sajtu (Slide 44).

Kompanije kao što su Dell i Purse.io takođe daju potrošačima jake razloge da zaista provedu bitcoins nudeći uštede od pune maloprodajne cene negde između 10-30%. 

Iako smo obrijao našu kraj godine prognoze malo mi nastavljamo da vidimo snažan rast broja trgovaca prihvatanje Bitcoin (slajd 42). 

Bilo je 1,2 miliona novih Bitcoin novčanici stvorene u K3, predstavljaju 21% rasta četvrtinu u odnosu na četvrtinu. Mi i dalje očekuje 8 miliona ukupnih Bitcoin novčanike do kraja 2014. Godine (Slide 47).

Ako ste uživali u državi Bitcoin izveštaja u K3 2014, možete da vidite više od CoinDesk je istraživanja izveštaja ovde. Mi vama, našim čitaocima hvala, za izradu CoinDesk vodeći svetski izvor Bitcoin vesti, analize i perspektive, i mi veoma pozdravljamo vaše mišljenje i ideason kako možemo napraviti državu Bitcoin još bolje.

S poštovanjem,

CoinDesk tim

[1] možete pristupiti CoinDesk punu tabelu svih Bitcoin rizičnog kapitala poslova ovde.

CoinDeskState od Blockchain

Slične vesti


Post Blockchain

Haven for Blockchain: Case for Vioming

Post Blockchain

Projekat istraživanja Svetskog ekonomskog foruma za blokiranje bočnih čvorova do 2023

Post Blockchain

ASKS Detalji Blockchain Strategija u finansijskom ažuriranju

Post Blockchain

Nova aplikacija pokušava da koristi Blockchain kao nepromenljivu telefonsku sekretaricu

Post Blockchain

Zašto Microsoft želi svaki Blockchain na Azure Platformi

Post Blockchain

Može li Blockchain tehnologija korupciju korumpiranim vladama?

Post Blockchain

Šainaliza podiže 1,6 miliona dolara, potpisuje sporazum o Cibercrime sa Europolom

Post Blockchain

Filament mreže 5 miliona dolara za hardverske uređaje na bazi blokera

Post Blockchain

Stanje Bitcoin-a u prvom kvartalu 2018. godine pokazuje porast rizičnog kapitala

Post Blockchain

Mitski neumetnost mitogena

Post Blockchain

Jedna od najvećih banaka u Južnoj Koreji je razvijanje doznaka za Blockchain

Post Blockchain

Bivši direktor Deutsche Bank pridružio se kompaniji Blockchain Firm AlphaPoint