Stanje bitkoina K1 2018: Rekordna investicija Buues Ecosistem | RS.democraziakmzero.org

Stanje bitkoina K1 2018: Rekordna investicija Buues Ecosistem

Stanje bitkoina K1 2018: Rekordna investicija Buues Ecosistem

CoinDesk je zadovoljstvo da objavi najnovije kvartalni državu Bitcoin izveštaja, pod pokroviteljstvom Gem.co, a Bitcoin platforma za programere.

Ovaj članak prolazi kroz nekim ključnim nalazima iz novog izveštaja, koji se fokusira na događaje u Bitcoin ekosistema od početka 2015. Godine.

All-time Bitcoin pokretanje VC investicije dostigne $ 676m

U prvom kvartalu 2015. Godine zabeležen je rekordan iznos-razbijanje od rizičnog kapitala uloženog u Bitcoin počeci: $ 229m.

Dogovor aktivnost K1 je vodio do 21. INCAND Coinbase, kompanija koje su dobile $ 116m i 75m $ respektivno. Ovo su dve najveće Bitcoin investiciona rundi napravljene do danas.

Sa finansiranje ukupno $ 121m, 21 doo je danas prevazišao Coinbase kao najbolje kapitalizovana pokretanju u Bitcoin. Međutim, veoma malo informacija je dostupno o firmi izvan njene potvrde da ispunjava definiciju "univerzalni" Bitcoin firme * (Slide 27).

Od 2012. Godine, uloženo je ukupno $ 676m (slajd 29) u Bitcoin startup, sa povećanjem od kraja 2014. Godine 51%.

Broj zemalja koje su primile VC investicije takođe porastao od 18. Do 22. U prvom kvartalu 2015. Godine.

Četiri nove zemlje imaju: Barbados, Francuska, Kenija i Švajcarska. Doznake platforma BitPesa je postao prvi Bitcoin pokretanje sa sedištem u Africi da primi VC sredstva.

Od početka naše države Bitcoin izveštajima, mi smo za cilj da kvantitativno dobro nose izjavu da 'Bitcoin je kao ranog Interneta' poređenjem nivoa VC interesa između njih.

Naš poslednji reportindicated da ukupna VK investicija za Bitcoin kompanija u 2014. Uveliko premašila $ 250 miliona uloženo u prvoj sekvenci Internet počeci 1995. Godine.

Gledajući unapred (slajd 30), ovogodišnja ukupna investicija VK u Bitcoin startup trenutno projektovan da prevaziđe na $ 638m uloženo u prvoj sekvenci Internet počeci 1996. Godine.

Bitcoin cena stabilizuje posle kamenitom početka

Sve u svemu, Bitcoin ekosistem je pokazala snažan rast u početku 2015. Godine, uprkos padom cijena u prvoj polovini januara. Bitcoin cena iznenadio mnoge, razbijanje ispod $ 200, smatra da je važan psihološki markera.

14. Januara, CoinDesk BPI pao na $ 177, i dole 24% u 2015. Godini (slajd 11).

Iako Bitcoin došlo je do značajnog pada na početku 2015. Godine, njegova cena je od stabilizovala oko 250 $. Zauzvrat, uzlazni trend u mesečni obim trgovanja nije negativno uticao Bitcoin je cena pada (Slide 12).

Ovo bi mogao biti odraz proširene mogućnosti za trgovinu na naviše i naniže nestabilnosti obe Bitcoin je.

Izgleda Bitcoin cena akcija da se privlači manje pažnje. Na primer, broj priča cena u vezi u 10 najpopularnijih članaka o CoinDesk je značajno opao, od sedam u K3 2014 do samo dva u ovom kvartalu (slajd 21).

Bitcoin se bori da dobije redovnu potrošača vuču

Stopa rasta broja Bitcoin-prihvatanje trgovaca nastavio da odumire u ovom kvartalu (slajd 47). Diskusije oko usporavanja usvajanja trgovca ukazuju da je osnovni problem nije nedostatak trgovačkog interesa za Bitcoin, već nedostatak usvajanja potrošača.

Bilo je 1 milion novih Bitcoin novčanici stvorene u K1, što predstavlja 14% rasta četvrtinu u odnosu na četvrtinu. Ukupan broj Blockchainvallets prošlo tri miliona u februaru.

Tempo rasta novčanik je skoro konstantna tokom protekle godine, što je dovelo do nekih zabrinutosti za kredibilitet ovih brojeva i pitanja o tome koliko novčanici se aktivno koriste za bona fidetransactions.

CoinDesk predviđa 12 miliona ukupnih Bitcoin novčanike do kraja 2015. (slajd 53).

Tehnologija

Kompanije kako u i van ovih industrija nastoje da razumeju kako svojstva blockchain mogao da preoblikuje ovih usluga i poboljšanje efikasnosti (slajd 61).

Novi update Bitcoin Core Protocolvas uspešno pušten u ovom kvartalu sa novim karakteristikama efikasnosti povećanje, kao što je biblioteka konsenzusa i headers-prvi sinhronizaciju (Slide 72).

Pozitivni znaci iz Volstrita i regulatora

Interes Volstrita u Bitcoin proširio u ovom kvartalu kao više finansijskih usluga rukovodioci preselio u Bitcoin startapima (Slide 77).

Vodeće finansijske institucije kao što su Citiand UBSare takođe počinju programi za istraživanje upotrebe blockchain tehnologije. Ovi događaji mogu da Bitcoin kompanijama sigurne partnerstva sa tradicionalnim finansija.

Najnovija revizija na propisima Njujork BitLicense je pušten u februaru ove godine (slajd 80). Iako je bilo nekih pozitivnih pomaka, neki od uslova još uvek se posmatra kao "tehnološki višak i dupliranje".

U Velikoj Britaniji Trezor je announceda novog regulatornog okvira criptocurrenci ovom kvartalu. Predlog je generalno bio vievedas pozitivni i u skladu je sa "light touch" pristup u Velikoj Britaniji je obeležje finansijske regulative.

Ako ste pronašli 2015 Država Bitcoin izveštaj korisno, možete da vidite više od CoinDesk je istraživanja izveštaja ovde.

Voleli bismo da se zahvalimo svim našim čitaocima za izradu CoinDesk vodeći svetski izvor Bitcoin vesti, analize i perspektive, i pozdravljamo vaše feedbackand ideje za naše buduće izveštaje.

S poštovanjem, CoinDesk tim

Napomena: Možete pristupiti CoinDesk punu tabelu svih Bitcoin rizičnog kapitala poslova ovde.

Napomena: Ovaj članak ne treba posmatrati kao finansijski savet ili preporuku investicija. Molimo Vas da svoj opsežno istraživanje pre donošenja investicionih odluka.

* A pure-plai bitcoin startovanja fokusirana na jednu određenu funkciju, kao što služi kao novčanik ili razmenu. Univerzalni bitcoin pokretanje ispunjava više elemenata lanca Bitcoin vrednosti. Na primer, Coinbase je sve od sledećeg: a novčanik, procesor plaćanja, razmene i stoga ispunjava definiciju univerzalni.

Država Blockchain

Slične vesti


Post Blockchain

Kako bi Bitkovinski lanac blokirao preokrenutu istoriju

Post Blockchain

Ono što Blockchain znači za ekonomski prosperitet

Post Blockchain

BNI Ekec: Nedostatak industrijskih standarda Teško blokirajuće tehnike

Post Blockchain

Niko ne bi trebalo da kontroliše lancu snabdevanja blokadom

Post Blockchain

RSK Beta donosi pametne ugovore o eterumskom stilu bliže Bitcoinu

Post Blockchain

Glavni UK Telecom traži Blockchain Securiti patent

Post Blockchain

Antonopulos napušta sigurnosnu ulogu Blockchain-a da postane savjetnik odbora

Post Blockchain

Directori.io Prank dokazuje jačinu Bitcoin protokola

Post Blockchain

Može li pouzdani privatni blokovi zasnovani na povjerenju?

Post Blockchain

Centralna banka Južne Koreje ohrabrena je da istražuje tehnologiju Blockchain Tech

Post Blockchain

Samo u Arizoni: Kako pametna ugovorna osvajanja pobedjuje tokom startupa

Post Blockchain

Public Blockchains Lure će postati neodoljiv za preduzeća u 2018