Stanje bitkoina 2018: rast ekosistema uprkos padu cene | RS.democraziakmzero.org

Stanje bitkoina 2018: rast ekosistema uprkos padu cene

Stanje bitkoina 2018: rast ekosistema uprkos padu cene

CoinDesk je zadovoljstvo da objavi najnovije kvartalni State of Bitcoinreport, karakteriše 2014 Iear In Reviev, kao u detaljne analize podataka i događaja iz četvrtog kvartala 2014. Godine i gledati napred u kojoj 2015 može doneti. 

Sve u svemu, 2014 može se okarakterisati kao "Tale of Tvo Bitcoins".

S jedne strane, značajan Bitcoin poduhvat investicija je nastavio i veliki napredak je ostvaren u daljem usvajanje, posebno u Bitcoin prihvatanju plaćanja od strane velikih brendova poput Microsoftand Dell.

S druge strane, na početku 2014. Godine, kolaps Mt Gokdealt teško pogađa udarac Bitcoin je izvanredan cena zamah. Bitcoin je cena pala 67% u 2014. Godini od $ 951,39 do $ 309.87 (slajd 7) i do sada u 2015. Je opao dodatnih 18%.

Slide 7: Bitcoin 2014. - ključne događaje i grafikonu

Pregled

Prihvata se nadole pritisak cena će verovatno dovesti do konsolidacije među ekchangesand ostalim igračima koji su osetljivi na cenu Bitcoin.

Trading i transakcije količine nastaviti da raste

Ukupan obim trgovanja Bitcoin na berzi povećan je za više od 50% iu BTC i dolara uslovima (Slide 8). Dok Bitcoin je možda bio najgori valuta u 2014, takođe nastavlja da bude veoma nestabilna valuta, stvarajući mogućnosti za špekulanata.

U četvrtom kvartalu, mesečni obim razmjene prevazišao prethodni visoko u 2013. Dostigla vrhunac od oko 17 miliona dolara u novembru. Dnevni Bitcoin transakcija je donela 100.000NA prvi put u četvrtom kvartalu. Međutim, pitanje zadržavaju o tome kako značajan putokaz ovo je, s obzirom na neizvesnost o tome kako su mnogi od ovih transakcija su bona fide ekonomske aktivnosti.

All-time Bitcoin pokretanje VC investicije prelazi 400 miliona $

U četvrtom kvartalu video zapis-podešavanje $ 130m od novog rizičnog kapitala uloženog u Bitcoin startup - skoro duplo $ 64M podigao u trećem kvartalu.

Do danas, sada uloženo je ukupno $ 433m u Bitcoin startup od 2012. Godine, sa 77% od tog broja ($ 335m) dolazi u 2014. Godini samo (Slide 10).

2014. Javno objavljena VK investicija u Bitcoin startup takođe iznosi tri puta više od ukupnih investicionih VCS datih u Bitcoin počeci 2013. Godine.

Broj zemalja koje su primile VC investicije je porastao od 8 do 18 u 2014, sa polovinom novih zemalja prijema VC investicije u 2014. Godini nalazi u Evropi.

Ukupna VK investicija u 2014 uveliko premašila $ 250 miliona uloženo u prvoj sekvenci Internet startup u 1995. Kada je u pitanju 2015., 83% ispitanika godišnjeg istraživanja Bitcoin Misao Lider CoinDesk je očekivati Bitcoin VC investicije u 2015. Nadmašiti nivo investicija u 2014..

Neformalni Bitcoin Misao Lider Istraživanje je poslat u relativno malom broju Bitcoin Influentials zajednice. Respondees uključen Gil Lurija, David Iermack, Izabella Kaminska, Jon Matonis, i druge.

Više trgovina i potrošača vuče

U četvrtom kvartalu Microsoft postao najveći trgovac daleko da počne prihvatanje Bitcoin za plaćanje Ksbok igre i mobilne sadržaje (Slide 47).

CoinDesk predviđa da se broj trgovaca prihvatanja Bitcoin će porasti na oko 140.000 na kraju 2015. Godine, stopa rasta broja Bitcoin-prihvatanje trgovaca usporio u poslednjoj četvrtini (slajd 46).

Bilo je 1,4 miliona novih Bitcoin novčanici stvorene u K4, predstavljaju 21% rasta četvrtinu u odnosu na četvrtinu. CoinDesk predviđa 12 miliona ukupnih Bitcoin novčanike do kraja 2015. (slajd 49).

Slide 49: Trenutni i Predviđeni Bitcoin novčanik Numbers 

Tehnologija 

U četvrtom kvartalu, Bitcoin mreže teškoće declinedfor prvi put u dvije godine (slajd 56).

Kao CoinDesk ranije navedeno, pad u teškoćama je predviđeno dat depresivnim cene Bitcoin je. Uz glasine oko jednog najavljenog M & dogovor u rudarskom sektoru koji radi u nevolji, očekujemo dalji potrese među Bitcoin rudari treba da cene ostanu niske ili odbije dalje.

Bezbednost je ključni problem u Bitcoin razvoju. Kompanije širom ekosistema sarađuju na sigurnost da se poboljša poverenje kupaca. Na primer, više od 5% od bitcoins sada osiguran multisig tehnologijom.

Uredba i velika slika

U četvrtom kvartalu videla neke regulatorne jasnoću, sa pozdravio revisionsto The Nev Iork "BitLicense" i bez novih većih regulatornih zastoja za Bitcoin.

Bitcoin Misao lidera Istraživanje je pokazalo da su međunarodne doznake smatra jednim od najzanimljivijih slučajeva upotrebe Bitcoin za 2015. Godinu kada se uzmu u prosjeku naknada doznaka, revidirani Bitcoin Tržišni potencijal Indeks otkriva da Podsaharska Afrika je veoma plodno područje za Bitcoin usvajanje (Slide 75).

Istovremeno, Afrika je region gde Bitcoin je do sada dobio najmanje regulatorni pažnju (Slide 76). Međutim, veoma mali broj Bitcoin startup su zasnovani na Africaor ostvarivanju upotrebu Bitcoin tamo.

Ako ste pronašli 2015 Država Bitcoin izveštaj korisno, možete da vidite više od CoinDesk je istraživanja izveštaja ovde. Voleli bismo da se zahvalimo svim našim čitaocima za izradu CoinDesk vodeći svetski izvor Bitcoin vesti, analize i perspektive, i pozdravljamo vaše povratne informacije i ideje za moguće buduće poboljšanja.

S poštovanjem,

CoinDesk tim

Napomena: Možete pristupiti CoinDesk punu tabelu svih Bitcoin rizičnog kapitala poslova ovde. 

Napomena: Ovaj članak ne treba posmatrati kao finansijski savet ili preporuku investicija. Molimo Vas da svoj opsežno istraživanje pre donošenja investicionih odluka.

Država Blockchain

Slične vesti


Post Blockchain

Sa Bitcoinovom cenom Dovn, VCs Turn to Blockchain Firms

Post Blockchain

Linuk, IBM Podelite Bold Vision za Hiperledger Project, Blockchain Fabric za biznis

Post Blockchain

Bitkoin u Headlines-u: Blockchain Scores Economist Cover

Post Blockchain

Istraživanje CoinDesk: Etereum Hard Fork imao mali uticaj na osećaj

Post Blockchain

16-godišnji dobitak 10 bitkoina u Blockchain.info Giveavai

Post Blockchain

NIU Hackathon proglašava novu generaciju Bitcoin aplikacija

Post Blockchain

7 Političari koji podržavaju Bitcoin i Blockchain Tech

Post Blockchain

Hiljade kupljenih bitkoina poplavilo je blok lanca u Misteri transakciji

Post Blockchain

Nic Keri Blockchain-a: Banke bi trebalo da prihvate digitalnu valutu

Post Blockchain

Služba analitike ima za cilj da postane zlatni standard podataka o bitcoin-u

Post Blockchain

Savetnik za bezbednost Bush-a upozorava na hladan rat

Post Blockchain

Svetski ekonomski forum objavljuje taksonomiju upravljanja bankama