Služba analitike ima za cilj da postane zlatni standard podataka o bitcoin-u | RS.democraziakmzero.org

Služba analitike ima za cilj da postane zlatni standard podataka o bitcoin-u

Služba analitike ima za cilj da postane zlatni standard podataka o bitcoin-u

Nova usluga pokreće svoj pozvati samo za beta ove nedelje sa obećanjem dostavljanja "zlatni standard" za Bitcoin podataka.

Challenger Duboko je platforma sa ciljem da bi Bitcoin ekosistem jednostavan za navigaciju za ne-tehničke korisnike, uključujući i investitora, trgovaca i potrošača.

Preduzetnik i ad-Tech veterana Paskal Gotje, koji je samo-finansiranje Challenger Deep sa oko $ 2m, rekao je video rupu na tržištu za jedan-stop uslugu a:

"Vi mogli naći neke podatke o blockchain, na rudare, na berzi, ali sve odvojeno. Nigde mogao da pronađe sveobuhvatno izvor za Bitcoin podataka sa sajta da se konsultuje i API da izvuče podatke bi trebalo da je to potrebno."

"Da li vaš posao je Bitcoin, reklamiranje [ili] e-trgovine, svako tržište treba nezavisan izvor podataka", dodao je on.

Skalabilna platforma nudi u realnom vremenu i istorijske podatke o različitim aspektima Bitcoin, uključujući blockchain i tržišnim podacima. Podaci se dobija iz blockchain, zajedno sa otvorenim i privatnih API. "Mi se približavamo mnogo Bitcoin kompanija da izvuče više podataka od njih", dodao je Gotje.

U budućnosti, sedam osoba tim za nada da će osloboditi više napredne funkcije, uključujući Bitcoin "strah indeks" koji će predvideti pravac cena i način da se uporede karakteristike različitih novčanike i razmene. Baza podataka Bitcoin kompanija je takođe u radovima.

Nakon njegovog beta, prva javna verzija Challenger Deep je zbog za puštanje kasnije u septembru. To će raditi kao "Freemium" model, gde osnovni pristup svojoj platformi i API je besplatan, ali korisnici mogu da odluče da plate za dodatne usluge ili da se izbegne reklame.

U nivoi cena će biti odlučeno nakon rezultate beta, rekao je Gotje. Zainteresovani korisnici mogu da se registruju za beta od danas, sa prve pristupnih kodova koji se šalju u utorak sledeće nedelje.

Konkurencija

Challenger Duboko suočava sa konkurencijom iz mnoštva Bitcoin firmi podataka. Blockchain, široko citiranom izvor Bitcoin mrežnih podataka, je podržana od strane $ 30.5min VK finansiranje.

U međuvremenu, proizvodi kao što su ELIPSASTO je "Bitcoin Velikog praska" i Chainalisisare žele da zauzme tržište usklađenosti sa prilagođenim blockchain praćenje i označavanje funkcija.

Gotje održava njegova služba će ističe kao jedinog "sa otvorenim pristupom svim našim izvora podataka". Pored toga, biće izgrađen u razmeri.

"Kako je blockchain je sve veći, jer će biti sve više i više razmene i preduzeća sa potrebama podataka. Mi ćemo biti u mogućnosti da podrže [ih] sve. U industriji koja raste složeniji iz dana u dan."

Dok je tržište za ove vrste usluga je još uvek mali, Challenger Deep is Gauthier kladim da bi to moglo rasti i rasti, a njegova pokretanje sa njim.

"Criptocurrenci posao će biti revolucionaran i da će brzo rasti u narednih nekoliko godina. Ono što izgleda malo tržište niša je danas potencijalno ogroman u budućnosti Tako da, mi verujemo. Da, u vreme tržište za podatke Bitcoin-specifični biti ovde ", zaključio je on.

Slične vesti


Post Blockchain

Blockchain propušta 2 miliona bitkoinskih novčanica

Post Blockchain

Bitcoin Core Developers teži na bočnom lancu

Post Blockchain

Blockchain.info kupuje Bitcoin aplikaciju App ZeroBlock

Post Blockchain

Public Blockchains Lure će postati neodoljiv za preduzeća u 2018

Post Blockchain

IoT se sastaje sa NFC-om u Zeradinom Nev Blockchain prototipu

Post Blockchain

Može li Blockchain tehnologija korupciju korumpiranim vladama?

Post Blockchain

Blockchain raste dalje nakon zatvaranja 30,5 miliona dolara finansiranja

Post Blockchain

Blockchain in Finance: Od Buzzvord do Vatchvord u 2018

Post Blockchain

Ono što 2018 nas je naučilo o pametnim ugovorima

Post Blockchain

Da li je patent za blokadu još uvek moguć?

Post Blockchain

Bitcoin startup Blockchain oslobađa kod za kanale za plaćanje groma

Post Blockchain

Bitkoin u naslovima: Argentinski spasitelj ili znak antihrista?