Šta očekivati kada Kongres razgovara sa Blockchain-om | RS.democraziakmzero.org

Šta očekivati kada Kongres razgovara sa Blockchain-om

Šta očekivati kada Kongres razgovara sa Blockchain-om

Dva pododbora u američkom Predstavničkom domu će razgovarati o mogućim zahteve za blockchain u vlasti tokom saslušanja u sredu.

"Osim Bitcoin: Emerging prijava za Blockchain tehnologije," zakazan je za sredu u 10 EST, verovatno će predstavljati širok pregled tehnologije - ključni prvi korak ispred bilo moguće akcije koja se fokusira na tehnologije. Panelisti će pre razmatranja kako se može koristiti objasni osnove tehnologije, rekao je Brendon VerVelde, portparol komisije.

Ove panelisti će doći i iz privatnog sektora i od državnih organa sa iskustvom u ovoj oblasti, kao što je prethodno izvestio CoinDesk.

Saradnici Odbora za nauku, prostor i tehnologiju, koja će nadgledati raspravu, ukazao da je napor je istraživački u prirodi, a ne nužno dovesti do bilo zakonske ili regulatorne akcije.

Zaista, VerVelde je rekao da će "svaki potencijalni akciju budući odbor na temu budu informisani od strane rasprave."

Isto tako, Komitet još nije siguran koji specifični državni organi mogu iskoristiti blockchain tehnologije, rekao je on. To je rečeno, poslanici u Odboru dele neke ideje o kojima vidi blockchain primenjuju u saveznoj vladi.

Congresspeople strike pozitivne note

I dok ostaje da se vidi koje vrste pitanja su članovi Podkomitet će predstavljati, članova kuće, u komentarima na CoinDesk, izrazio otvorenog uma da su neki od mogućih aplikacija koje će biti razmatrane.

Kongresmen Glina Higins (R La) je primetio da se blockchain može primeniti na digitalnu razmenu informacija, rekavši "da je važno da stalno tražiti najviše inovativnih procesa u Secure Digital transakcije i obezbeđuju integritet podataka."

Rasprava će razmotriti te potencijalne primene, on je nastavio.

Slično tome, kongresmen Rodžer Maršal (R polovno) istakao potencijal Cibersecuriti blockchain je koristi, naglašavajući privatnost podataka koristi, naročito u oblasti zdravstvene zaštite.

Kongresmen Rendi Hultgren (R Il) ponovio je to mišljenje, rekavši da se raduje da čujem o najboljim praksama.

On je rekao CoinDesk:

"Blockchain ima veliki broj aplikacija koje povećavaju sigurnost, bolje služe potrošače i donose efikasnost u državnim procesima."

Panelisti će verovatno deliti iskustva imali u svojim kompanijama, uključujući i Valmart podpredsednik bezbednosti hrane Frank Iiannas, koji će razgovarati o prošlosti effortsto trek prehrambenih artikala kompanije preko sistema blockchain-baziranih.

Slično tome, predstavnik partnera Valmart u tom poduhvatu, IBM-- potpredsednik blockchain Jerri Cuomo - će objasniti šta je tek gigant je naučila dok gradi svoje blockchain platforme.

"Mi zamisliti da će biti mnogo novih aplikacija za blockchain tehnologiju kao biznisa eksperimenta i savršene nove primene, od kojih su mnogi mogli da se koriste od strane federalne vlade, od zaštite osetljive informacije Amerikanaca na vladine sisteme za snabdevanje upravljanje rizicima lanca," VerVelde rekao CoinDesk.

LavBlockchainRegulation

Slične vesti


Post Blockchain

Bitcoin startup Blockchain oslobađa kod za kanale za plaćanje groma

Post Blockchain

Glasanje o blokadama je ovde za preduzeće, ali gde su korisnici?

Post Blockchain

Blockchain i porast umreženog povjerenja

Post Blockchain

Blockchain.info kupuje Bitcoin aplikaciju App ZeroBlock

Post Blockchain

Francuski Megabank Societe Generale traži Bitcoin Ekpert

Post Blockchain

Consensus 2017: Smith, Voorhees razgovaraju o današnjoj bitkoinskoj tržišnoj nesreći

Post Blockchain

Kako Blockchain pomaže u rešavanju japanskog Galapagosovog sindroma

Post Blockchain

Sviftova globalna šefa bankarskih blokada nije blokada

Post Blockchain

11: FS podržava blokadu od 50 miliona dolara za bankarski fond

Post Blockchain

Blockchains R-Vord (i 3 drugi trendovi za 2017)

Post Blockchain

Hoće li Provenance biti slučaj korišćenja Blockchain-a u 2018?

Post Blockchain

6 Takeavais iz K3 State of Blockchain CoinDesk