Senior Blockchain Ekec pridružila najveću kinesku berzu OKCoin | RS.democraziakmzero.org

Senior Blockchain Ekec pridružila najveću kinesku berzu OKCoin

Senior Blockchain Ekec pridružila najveću kinesku berzu OKCoin

Changpeng Zhao Blockchain bivši šef razvoja, je napustio kompaniju nakon nekoliko meseci da postane tehnički direktor u najveće kineske Bitcoin ekchange, OKCoin.

Zhao je rekao da, iako su mnogi mogu biti iznenađeni njegovom pokretu, za njega je to bila jednostavna odluka:

"OKCoin je već najbolji Bitcoin razmena u Kini, ako ne u svetu. Planiramo da OKCoin istinski međunarodni. OKCoin ima najbolju platformu tehnologije, najbezbednije mere bezbednosti, a pre svega najbolji tim.

Takođe imamo najveći obim i likvidnost, najbrži depozit i povlačenje obradu, i najbolji korisnički servis. Naš korisnički servis je dostupan 24k7, i većina pitanja su rešena za nekoliko minuta. "

On je dodao da naredna godina će videti OKCoinlaunch u dodatnim tržištima širom sveta, podržavajući više valute, i pružanje boljih usluga korisnicima u međunarodnoj zajednici.

Blockchain uloga

Možda je to bilo kratko vreme, ali rok Zhao na Blockchaincovered mnogo od zvezdane transformacije te kompanije iz one-man rad ljubavi početkom 2013. Godine, u timu od četiri do kraja 2013. Godine, a na veliko distribuira multinacionalne i svetski najpopularniji servis Bitcoin skladištenje sada je postao.

Kao šef razvoja, promocije Zhao oversavthe kompanije u regionu Azije, kao i razvoj proizvoda za svoju API i sticanju Information Service ZeroBlock, kao i drugim operacijama, uključujući infrastrukturu i bezbednost.

Pre ulaska u Bitcoin svet, Džao je bio suosnivač Fusion Sistems, i globalni šef IT u Bloomberg Tradebook Futures.

Put do Bitcoin

Višejezični Džao prvi put u Bitcoin na preporuku Ron Cao, generalni direktor Lightspeed Venture Partners i lični prijatelj, nakon što je uložio $ 5m u OKCoin je konkurent BTC-Chinalast avgusta.

Direktor BTC Kine Bobi Li, još jedan prijatelj, ga je savetovao da ga pretvori u 10% svoje neto vrednosti u bitcoins.

Zhao zatim nastavio da studira na svaki način je mogao, čitajući Satoshi je Belu knjigu, češljanje i bitcointalk forum, prisustvovanje nekoliko konferencija, i isprobavanja Bitcoin za sebe.

Sa Bitcoin pricerising stalno pre nego što je kupio jednu Satoshi, daje otkaz i počeo u potrazi za punim radnim vremenom rad u Bitcoin sferi. Ovo je dovelo do Roger Verand Blockchain, koji se pridružio prošlog januara.

Verovanje u Kini

Uprkos nedavnim nevoljama, budućnost za Bitcoin berzama u Kini je i dalje sjajna, rekao je on, i njegov potez da OKCoin odražava vrstu ličnog poverenja da održava u industriji:

"OKCoin je mlada, energična i zaista profesionalna kompanija sa tona potencijal. Ja sam uveren OKCoin je, ili će postati, jedna od ikona kompanija u Bitcoin prostoru, globalno. I želim da budem deo tog procesa i da doprinese to. Postoji jaka poravnanje. Odluka osnovi došao do budućeg potencijala kompanije. "

Mirno odlazak

Zhao rekao da je njegov odlazak iz Blockchain bio prijateljski jedan, i da je on ostao na veoma prijateljskim odnosima sa timom tamo.

"Blockchain je jedan od inspiracije preduzeća koje sam ikada imao zadovoljstvo da radi sa", rekao je on. "To je takođe jedan od najboljih Bitcoin kompanija širom. Istovremeno, postoje i drugi veliki kompanije. OKCoin je definitivno jedan od njih."

Slične vesti


Post Blockchain

Bitcoin API-ovi Adresar Nedostaci koji ne bi trebalo da postoje

Post Blockchain

Prekidanje bankarskog posla u trci do Blockchain-a

Post Blockchain

Bitcoin i Blockchain Up za debatu na konferenciji FutureMonei

Post Blockchain

LHV banka: Podržavamo Bitcoinove vrijednosti

Post Blockchain

Stanje Bitcoin i Blockchain 2018: Blockchain hits kritična masa

Post Blockchain

Blockchain propušta 2 miliona bitkoinskih novčanica

Post Blockchain

6 stvari koje ste propustili iz države Bitcoin

Post Blockchain

Ono što Blockchain znači za ekonomski prosperitet

Post Blockchain

Bitcoin, Stellar i Sidechains u Budućnosti summita za novac

Post Blockchain

Bitcoin i iGaming: Disruption stiže sa vašeg slepog mesta

Post Blockchain

Pitch Perfect Illustration of Blockchain Hipe

Post Blockchain

27 finansijskih firmi formiraju Konzorcijum korejskih blokova