Rukovodioci Blockchain-a potpisuju obavezu da adresiraju pitanja upravljanja | RS.democraziakmzero.org

Rukovodioci Blockchain-a potpisuju obavezu da adresiraju pitanja upravljanja

Rukovodioci Blockchain-a potpisuju obavezu da adresiraju pitanja upravljanja

Rukovodioci predstavljaju rukovodstvo najvišeg nivoa u rasponu od blockchain preduzeća i projekata potpisali su pismo poziva za novim fokusom na uočene probleme sa blockchain upravljanja.

Koji sebe nazivaju je "Muskoka Group", u 14 rukovodioci uključuju vođe građevinskim niz različitih open source distribuiranih knjigama, kao i glave značajnih za-profit počeci.

U pismu, publishedtodai, prati dvodnevnu upravljanja radionica održana od autora Don i Alek Tapscott u Muskoka, Kanada, onaj koji organizatori rekao je otkrio učesnika koji se fokusiraju na "veliku sliku" koja okružuje tehnologije.

Don Tapscott rekao CoinDesk:

"Bilo je snažan osećaj da nam je potrebna rastućoj plimi da podigne sve brodove."

Konkretni koraci polaznici će tražiti da se uključi istražuje kako se finansira "Blockchain hub" koristeći program globalnih rešenja mreža (GSN) i da li da se stvori "mreža svih mreža pomoći spoje zajednici".

Potpisnici pisma uključen Brian Behlendorf, generalni direktor Hiperledger projekta; Perianne Dosadno, osnivač privredne komore Digital; Džozef Ljubin, osnivač ConsenSis sistema; Matthev Roszak, osnivač Blok; Pindara Vong, predsednik verifik; i Jim Zemlin, izvršni direktor Linuk fondacije.

Akcija rešen

Kao deo ovog napora, grupa želi da razvije "plan Mape puta i akcionog" da pomogne potpisnika bolje sarađuje sa "lidera na opštinskom, državnom, federalnom i nadnacionalni nivo" da se razvije blockchain strategije.

Da pomogne podstakne tu saradnju zajedno, grupa je takođe predložila pokretanje "distribuirani istraživački program" da prouči kako blockchain tehnologija može uticati industrije, vlade i društvo.

"Svetu je potrebna horizontalna istraživanja istražnog područja kao što su lancima snabdevanja, praćenje sredstava, marketingu i upravljanju Moramo vertikalnu istraživanje industrije kao što su bankarstvo, osiguranje, zdravstvene zaštite, maloprodaje, proizvodnje i vlade.", Kaže se u pismu.

U tom cilju, Tapscott govorio o tome kako su pitanja upravljanja šire povredi percepciju tehnologije i koči šire usvajanje.

Tapscott je zaključio:

" 'Jasno je da decentralizacija i samo organizacija ne treba mešati sa dezorganizacija. Potrebna nam je bolja saradnja i koordinacija u ovom ekosistemu."

Akcije prate značajne borbe u Ethereum zajednice nakon nedavne tehničke promene, i zbog tekućoj raspravi u Bitcoin zajednici kako najbolje da se poveća kapacitet transakcija mreže.

Slika na sajtu Muskoka Groupvia

Slične vesti


Post Blockchain

IBM-ovo najveće probno trgovanje na tržištu finansija moglo bi da ide globalno

Post Blockchain

Ben Lavski će dostaviti Bitcoin keinote na Monei20-20

Post Blockchain

Nasdak proglasi blokirajuće glasanje za uspeh

Post Blockchain

7 Azijskih banaka koje istražuju Bitcoin i Blockchain Tech

Post Blockchain

IoT se sastaje sa NFC-om u Zeradinom Nev Blockchain prototipu

Post Blockchain

Bitcoin, Stellar i Sidechains u Budućnosti summita za novac

Post Blockchain

Connecticut Non-Profit koristi Blockchain Tech za vladine projekte

Post Blockchain

Kako Blockchain Tech inspirisao svet umetnosti

Post Blockchain

Nova australijska politička stranka pokušava da popularizuje glasanje o blokadama

Post Blockchain

Donošenje osjećaja kriptoekonomije

Post Blockchain

Interesovanje Blockchain-a raste u Rusiji (uprkos pravnim pitanjima)

Post Blockchain

Samo u Arizoni: Kako pametna ugovorna osvajanja pobedjuje tokom startupa