Prvi pogled: Deloitte Nev Vall Street Lab je Blockchain Plaiground | RS.democraziakmzero.org

Prvi pogled: Deloitte Nev Vall Street Lab je Blockchain Plaiground

Prvi pogled: Deloitte Nev Vall Street Lab je Blockchain Plaiground

Sitting povoljno između 500.000 rešetaka u Njujork Federal Reserve Bank je zlata i Vall Streetu sada ćete naći konsultantska firma Deloitte novo pokrenula blockchain laboratoriju.

Merenje oko 3.000 kvadratnih metara, poslednji u nizu planiranih takvim lokacijama sada nudi one-stop shop za sve prepunoj oblasti preduzeća traže da se zajedničke distribuirane knjige u preduzeće razreda aplikacije.

Osoblje je raznovrstan tim blockchain kodere, UKS / UI dizajnera, poreskih advokata i stručnjaka usklađenosti, lokacija na 49. Spratu nebodera tamne nije slučajno, u skladu sa Deloitte glave globalnih finansijskih usluga, Joe Guastella.

Prostor ima pogled na Empire State Building, Brooklin i Nev Jersei, to ne samo dva minuta hoda od Vall Streeta, ali samo kratko vozom od Čelzija Fashion District, Brooklin novog talasa industrijskih proizvođača i pratećoj avenues i postavljanje Nev Iork Istok reka i Hadson.

Prema Guastella, koji je u četvrtak pomogao formalno otvaranje laboratorije, sajt je izabran zbog svog jedinstvenog pristupa mnogi od 23 različitih industrija veruje Deloitte blockchain proizvodi mogu poslužiti.

U razgovoru sa CoinDesk na promociji, Guastella rekao Deloitte ostvarila je rekordnih 36.8bn revenuelast godine, i da se nada da koristite laboratoriju da ostane konkurentna i širok spektar firmi bori za blockchain dominaciju:

"Mi želimo da budemo na terenu sa našim klijentima. Mi želimo da budemo tamo da bi se lakše ovde, lakše za rad."

Lojalnost okupili su se događaju bilo oko 100 ljudi, uključujući i predstavnike banaka nasleđenih kao što su Goldman Sachs, industrije zastupnika iz digitalne komore i počeci, kao što su Loiial, čiji blockchain na bazi nagrade softver je integrisan u jednu od četiri dokaza-of pojmovi koji se demonstrirao na ovom događaju.

Pića i demonstracije

Pića i predjelo su služili, u ovom drugom lansiranja što je konsultantska firma zove "Mreža Deloitte" laboratorija.

Laboratorija je trenutno zapošljava 20 ljudi, a broj koji Deloitte glavni Erik Piscini očekuje da će rasti do 50 ljudi do kraja kalendarske godine.

Mnogi od tih radnika - odabrati specifično da pomogne stručnjacima izgradi blockchain proizvode u različitim industrijama - bili pri ruci da pokaže neke od oko 30 dokaza koncepta (Pocs) iz Deloitte "biblioteci", koji je takođe predstavljen na događaju.

Četiri od tih Pocs su pokazali u različitim prostorijama laboratorije, koji se nalazi u okviru Deloitte Digital, prakse koja podržava širok spektar konsultantskih usluga, uključujući i ponašanja ekonomije, ljudskih dizajna i kreativne agenciji.

Pokazao, bio je aplikacija finansije trgovini koristi Nuco platformu da se pojednostavi način trgovinski krediti su izdate, aplikacija prekograničnih plaćanja koji je izgrađen korišćenjem Zvezdani, aplikacija reosiguranje izgrađen korišćenjem Monak, a lojalnost nagrađuje aplikaciju kreiran sa softverom Loiial.

Loiial suosnivač Šon Denis kaže da pošto on i još četiri startup formalno partneredvith Deloitte prošle godine, došlo najveći deo posla daljinski ili na različitim lokacijama Deloitte.

Ali sa otvaranjem laboratorije, on i njegov tim sa sedištem u Njujorku veruju da je konsultantska firma "učvrstila" svoju posvećenost blockchain industriji.

On je objasnio da je Deloitte se sada koristi laboratoriju za njegov i drugih aplikacija za klijente iz raznolikog skupa industrije kod kuće u gradu baca, i dodaje:

"Dobra stvar u vezi toga je, iako je jedna prijava, to je lep lak način za kompanije da se upozna i da udobno sa tehnologijom sa veoma niskim rizikom."

Tech transformacija

Tu je caka, međutim: kao sve više i više industrije prihvate blockchain, sama Deloitte se transformiše.

Kao rezultat toga, firma - čiji je prihod porastao 9,5% prošle godine - verovatno će tražiti dramatično drugačije kada je podneta sledeće godine godišnji izveštaj.

I pored toga, uticaj blockchain o Deloitte je nedosledna, prema Guastella, koji je rekao da različite podele su primenila tehnologiju sa različitim uspehom.

Najteže je uticala podela unutar Deloitte finansijskih usluga praksi je tržišta kapitala, zatim bankarstvo, otkrio.

Jedan od najbrže rastućih podjela, iako je osiguranje, koji je rekao Guastella je "mnogo manje utiče" pre šest meseci, ali se sada prekinut sa uslugama kao što su reosiguranja demo izgrađena sa Monak je softver otvorenog koda.

"Postoji različiti stepeni koliko uticaj [blockchain je] je zasnovan na različitim linijama poslovanja", rekao je Guastella.

Među najmanje pogođeni su divizije su imovinskog osiguranja, a neke, kao što su upravljanje imovinom, jedva se pod uticajem blockchain uopšte. Umesto toga, oni podele imaju tendenciju da se fokusiraju na druge rešenja u Deloitte Digital, kao što su tzv 'robo-savetnika "koji koriste AI algoritmi investicione, na primer.

Širenje mreže

Iako je Njujork blockchain laboratorija je na kraju da bude deo Deloitte "mreže" u laboratorijama, mreža je trenutno više od prave linije.

Prvi posvećen blockchain objekat je launchedin maja 2016. U Irskoj, sa sličnim planovima da rastu do 50 zaposlenih do kraja ove godine.

U budućnosti, prema Deloitte glavni i vlasnik Eric Piscini, lokacija je moguće na zapadnoj obali SAD.

Piscini, koji je takođe pomogao započeti otvaranje laboratoriji je, nagovestio da CoinDesk da Silikonska dolina ili druga industrija centar na drugoj strani zemlje može biti sledeći.

"Zapadna obala nije toliko aktivan kao ovde, jer je to finansijske usluge pogon", rekao je Piscini. "Ali, sutra druge industrije su veoma aktivni, a oni bi da budu aktivni na drugim mestima nego Njujorku."

Na kraju krajeva, sledeći lokacija će biti određena zahtevima tržišta, dodao je on.

Blockchain umor

U komentaru za CoinDesk prošle nedelje, Piscini opisan 2017 kao "učiniti ili slomiti" godine za blockchain industriji.

Ako stvarnog sveta aplikacije ne počnete da pravite stvarne poboljšanja industrije, lideri u potencijalno poremećeni sektora mogla da se suoči "zamor" i gube interesovanje, napisao je on.

Da bi stvari bile još težom za Deloitte, konsultantska firma je relativno kasno u igri kada je došlo do širenjem mreže.

Prošlog juna, IBM-otvorio "blockchain garažu" u hip Nev Iork naselju poznatom kao Sohou. To laboratorija je deo mreže "Bluemik Garaži" koja je već otvorila širom sveta. Zatim, prošlog septembra, francuska banka BNP Paribas otvorila svoju "Innovation Zone" u Njujorku sa specijalnosti u blockchain.

U stvari, ide još davne oktobra 2015, britanska banka Barclais već otvorila svoju drugu "Rise" Fintech akcelerator, pa čak i potpisan contractsvith dva startup koji su prošli kroz program.

Ali Deloitte glavni i jedan od lidera Deloitte Digital, Thomas Jankovich, rekao CoinDesk da s obzirom na velikom brzinom je distribuirani knjiga tehnologija sazrela, on i njegove kolege direktori Hare "veoma srećan" da se "kasno u igri."

Jankovich je zaključio:

"Ono što mi radimo u ovoj laboratoriji je da se razvija pravi, rad, rešenja, koje imaju najveći potencijal za industrijskim razmerama. Mi ne gledamo sjajnih objekata, mi ne pokušavamo da vidimo da li radi, mi 're looking for platforme koji rade za klijenta. "

Novi IorkDeloitteBlockchain Istraživanje

Slične vesti


Post Blockchain

Ethereum pokreće Criptocurrenci 2.0 mrežu

Post Blockchain

Stanje Bitcoin i Blockchain 2018: Blockchain hits kritična masa

Post Blockchain

Bitkoin u naslovima: Pileća i jaja debata

Post Blockchain

LHV banka: Podržavamo Bitcoinove vrijednosti

Post Blockchain

5 Iznenađujuće činjenice iz izveštaja o stanju bitkeina CoinDesk-a

Post Blockchain

Apple uklanja Blockchain Bitcoin Vallet Apps iz svojih App Store

Post Blockchain

Stanje Blockchain-a u K1 2018: Finansiranje blokova prevazilazi Bitcoin

Post Blockchain

Zašto Netflik model predstavlja Blockchain za budućnost preduzeća

Post Blockchain

Jedna od najvećih banaka u Južnoj Koreji je razvijanje doznaka za Blockchain

Post Blockchain

Bitcoin, Stellar i Sidechains u Budućnosti summita za novac

Post Blockchain

Lanac otkriva Ivi Smart ugovorni jezik u prvom javnom demonstraciju

Post Blockchain

Četiri prave blokchain korice