Procesor plaćanja ChainPai pokreće izazov Coinbase, BitPai | RS.democraziakmzero.org

Procesor plaćanja ChainPai pokreće izazov Coinbase, BitPai

Procesor plaćanja ChainPai pokreće izazov Coinbase, BitPai

Bootstrapped pokretanje u Isle of Man pokrenula je procesor plaćanja pod nazivom ChainPai da se nada će se takmičiti sa poput BitPai i Coinbase na evropskom tržištu.

Firma, pod nazivom AltKSE, kaže da je fokusirana na potpisivanje do evropskih trgovaca da iskoristi svoj procesor za plaćanje i da je njegov raspored naknada i lična pažnja kupcima će ga razlikovati od konkurenata mnogo bolje finansira.

"Ako se prijavite sa Coinbase možda biti samo još jedan trgovac u svojoj kutiji. Ako se prijavite sa nama, mi ćemo biti angažovan sa trgovcem, vodeći računa da se sve dobro funkcioniše", rekao je AltKSE suosnivač Džejms Karter.

Prednosti za klijenta

Karter je ukazao na rasporedu takse njegove firme kao još jedan mogući korist potrošača. ChainPaitakes 1% od svake transakcije i ponude Bitcoin ekchange rates iz Kraken ili Bitstamp, u zavisnosti od toga koji daje bolju stopu bilo kom trenutku.

ChainPai se nameće donju granicu za povlačenje na trgovcima za GBP nego BitPai, na primer. Trgovci mogu povući onoliko malo koliko £ 500 od ChainPai, ali mora povući barem duplo taj iznos u BitPai.

Međutim, BitPai je granica za evro povlačenja je samo € 20 evra, dok je ChainPai je € 400.

Karter je priznao da je njegova firma nisu uspeli da savladaju nosioce funkcija na mnogim merama, jer nema svoje visoke nivoe VC investicije i obrađuje manje transakcije. Coinbase je podigao $ 106m do sada, što je najbolje na svetu fundedbitcoin pokretanje. BitPai je do sada podigao $ 32min venture kapitala.

Karter je rekao da njegova firma je potpisala šaku trgovaca od pokretanja krajem januara i da su neki od tih trgovaca su zadovoljni dosadašnjim rezultatima.

Prevazilazi očekivanja

Jedan od prvih kupaca trgovačkih ChainPai je SVR-auto dizajn, dizajneru Mančester zasnovan i proizvođač posle tržišta automobila Komplet za telo.

SVR-je već završio dva prodaju u Bitcoin, za punih telesnih kompleta za Forda Focusand Forda Fiesta. Kompleti košta gore od 700 £ svaki.

Direktor tog preduzeća, Stjuart Vilson, rekao je: "To je više nego što smo očekivali, što je dobro."

Vilson je rekao da je potpisao sa ChainPai jer je pratio razvoj Bitcoin je u protekle tri godine i želi da smanji svoju zavisnost o bankama i emitenata kartica.

"Želimo da pobegne od banaka Vode naše živote.. Glavna stvar je ohrabrujući pravednije oblik novca u budućnosti", rekao je on.

Za ChainPai je Carter, lansiranje procesor je dugo očekivani korak. On je i jedan od osnivača Kris Vud bili na ivici pokretanja biznisa kada je plaćanje pružalac usluga, kapitala trezora uslugi, saopštio je da je smanjenje tiesvith svojim Bitcoin klijenata zbog pritisaka iz banaka je radio.

Original lansiranje odloženo

Planovi za ChainPai su bačeni u konfuziju nakon objavljivanja CTS. Karter i Drvo je planirao da objavi lansiranje na Cripto Vallei samitu, kao konstitutivnoj confab za criptocurrenci preduzeća na ostrvu Man. Umesto toga, oni su ostavili pitaju da li će biti u stanju da pokrene posao uopšte.

"Plan je danas da kažem ljudima o tome. Mi smo hteli da dođu ovde i reci svima smo bili spremni da idemo. Ali CTS je izvukao i bilo je zaista razočaravajuće", rekao je Karter u to vreme.

Sada ChainPai ima svoje bankarske veze podesiti, mada Carter ne bi ime banku uključeni. On je rekao da Isle of Man vezi je od ključnog značaja za dobijanje bankarskih objekte za njegovo pokretanje.

Carter, koja je radila na preduzeća softvera u Barclais i Credit Suisse, kaže on predviđa dodaje sposobnost da posreduje bitcoins kroz ChainPai, baš kao Coinbase radi. Za sada, međutim, on mora da njegovi lični sredstva prostiru dovoljno daleko za buduće planove da materijalizuju.

"Ja sam finansiranjem ChainPai sebe, tako da imamo razumnu količinu piste. Možemo da radimo narednih 12 meseci", rekao je on.

Slične vesti


Post Blockchain

BlockSign koristi lanac blokova kako bi potvrdio potpisane ugovore

Post Blockchain

11: FS podržava blokadu od 50 miliona dolara za bankarski fond

Post Blockchain

Santander i UBS Discuss Blockchain na događaju Bank of England

Post Blockchain

Ono što znamo o poziciji Blockchain Federalne rezerve

Post Blockchain

Top Five Takeavais iz CoinDesk State of Blockchain K1 2018

Post Blockchain

Bivši direktor Deutsche Bank pridružio se kompaniji Blockchain Firm AlphaPoint

Post Blockchain

Propustili su Sidechains skoro svi u Bitcoin-u

Post Blockchain

Još uvek ne dobijate Bitcoin? Evo objašnjenja za petogodišnjaka

Post Blockchain

Šainaliza podiže 1,6 miliona dolara, potpisuje sporazum o Cibercrime sa Europolom

Post Blockchain

Bitcoin, Stellar i Sidechains u Budućnosti summita za novac

Post Blockchain

Bosch, Cisco, Gemalto i još: Tehnički gigantski tim za Blockchain-IoT

Post Blockchain

Anketa State Blockchain: Da li je K3 glavni prodor?