Projekat lanca snabdevanja Blockchain-a Microsoft-a raste na 13 partnera | RS.democraziakmzero.org

Projekat lanca snabdevanja Blockchain-a Microsoft-a raste na 13 partnera

Projekat lanca snabdevanja Blockchain-a Microsoft-a raste na 13 partnera

Dok Microsoft blockchain lanac snabdevanja grupa, Projekat Manifest je da privučete sa potencijalnim partnerima, napor da prati sve od auto-delova medicinskih sredstava ostaje čvrsto drže po ugovorima ne-obelodanjivanja.

Ipak, to se ne zaustavlja one koji su uključeni u pada savete o napretku grupe.

Ubrzo nakon pružajući provalu peekat tehnologije prošle nedelje, Den Doles, direktor lanca snabdevanja tehnologije firma Mojik, otkrio planove za predstojeći test, opisujući više akademski projekat koji predvodi još jedan projekat Manifestmember, Auburn Univerziteta.

U ukupno, Doles rekao je grupa od više od deset kompanija sada radi na projektu u laboratoriji.

On je rekao CoinDesk:

"Radimo sa laboratoriji dole, oni su postrojeni sedam trgovaca i šest vlasnike brend da učestvuje u tome."

Revealed isključivo CoinDesk u januaru ove godine, projekat Manifest debitovao samo nedelju dana nakon što je Microsoft i Mojik potvrdio učešće dva profesora i 10 učenika u projektu.

Dalje, dok su detalji rada Project Manifest je sa renomiranim RFID Lab Auburn Univerziteta se ne otkriveni, direktor laboratorije Džastin Paton rekao CoinDesk koji se trenutno razvija beli papir, i da su imena dodatnih učesnika će verovatno biti otkriveno nakon završetka.

Da dam predstavu o obimu posla koji se odvijaju u laboratoriji Auburn Univerziteta, sponzori uključuju Mojik, zajedno sa Amazona, FedEk, Target, Home Depot i više.

Čineći poboljšanja u tradicionalnom identifikaciju radio frekvencije (RFID) tehnologiju, i kombinujući ga sa Elektronska razmena podataka (EDI) transakcija standarda, grupa je već bio u stanju da poboljšanja sledljivost lanaca snabdevanja koriste postojeće centralizovane baze podataka, objasnio je Doles.

Međutim, Mojik a ostatak projekta Manifest sada rade da se distribuirani knjigu u "vezivno tkivo" koji daje komplikovanu međuindustrijskom lanca snabdevanja tačnost u realnom vremenu, u skladu sa direktorom.

"Mi smo automatizaciju pisanja, slanje i primanje transakcija u pametne contractson na blockchain", rekao je Doles, dodajući:

"Ono što pretpostavljam je, da će doneti na površinu sva ova pitanja primene blockchain u preduzeću."

Sve ove godine, globalna lanac snabdevanja je došao u znamenitostima blockchain disruptori. Sa jaka correlationthat postoji između efikasno upravljanje lancem snabdevanja, povećanja prihoda i profita, veliki broj kompanija ušla u prostor.

Enterprise zagrljaj

U aprilu, SAD softverska firma SAP-Ariba partneredvith blockchain lanac snabdevanja pokretanje Everledger, a ubrzo nakon toga IBM-udružio sa kineskim upravljanje čvrstim lanca snabdevanja HeJia za svoj blockchain suđenja.

Još jedan nedavni trend je da "blockchain lanac snabdevanja 'podrazumeva se kreće finansiranje trgovine na blockchain, sa pokretanja vezi Švedski proizvodnja gigant Gigabite predenje offa sa p2p zajmodavac Dianrong, a kineski zajmodavac CreditEase pokretanje svoju blockchain servis.

Kao industrije lideri nastaviti da gura tehnologiju, Mojik, takođe, ima planove: naime, da se bave pitanjima uključivanja blockchain koristi u postojećim poslovnih aplikacija.

"Sledeći korak je da ćemo trajati dva do tri trgovci i podesite automatsku proveru, RFID čitalaca, tako da možemo pratiti ili pošiljke ili primanja", rekao je Doles, kako je koristi jedan od čitalaca njegove kompanije za skeniranje kutiju košulje od nekoliko metara.

Testiranje teorije

Ako sve bude išlo po planu, decentralizacija lanac snabdevanja može imati preliti efekte na manjim izvođačima, prema globalnom poslovnom strateg Microsoft je zadužen za blockchain.

Rodos smatra da su rezultati poboljšanje radnih tokova višestranačkim uključuju poboljšan protok gotovine i jače margine. "Na kraju krajeva", rekao je Rodos, "kompanije će moći da radikalno menjaju kako oni misle o lancu snabdevanja osiguranja, finansiranju i akreditiva."

Da biste testirali tu ideju Projekat Manifest dokaz-u-koncept trenutno gradi se dizajnirana koriste specijalno dizajnirana 'adapteri "koji povezuju RFID skenere direktno Ethereum blockchain. Brand-vlasnici koji se isporučuju robu, kao i trgovcima koji ih primaju, bi onda automatski pokrenuti niz različitih pametnih funkcija ugovora.

Doles je zaključio:

"Ako možemo da rešimo taj problem i stvori siguran način da se proveri savršenstvo tih ugovora, onda imamo način da gore i spolja proširenje odatle."

Slika od Dan Doles preko Microsoft

MicrosoftSuppli ChainMojik

Slične vesti


Post Blockchain

Lanac otkriva Blockchain platformu koju je izgradio i za finansijsku industriju

Post Blockchain

Štednja Blockchain: Maersk Spin-Off ima za cilj komercijalizaciju trgovinske platforme

Post Blockchain

Može li Blockchain tehnologija korupciju korumpiranim vladama?

Post Blockchain

Ono što 2018 nas je naučilo o pametnim ugovorima

Post Blockchain

Bitcoin cena Otporna kao što Antonopoulos teži na Mt. Gok Debacle

Post Blockchain

Libertarska partija Teksasa da sačuva rezultate izbora na tri blok-kanala

Post Blockchain

Gde su svi privatni blokeri nestali?

Post Blockchain

Nic Keri na Bitcoin novčaniku, Mt. Gok i decentralizacija

Post Blockchain

Bitcoin API Developer Chain pokreće 9,5 miliona dolara u finansiranju

Post Blockchain

Apple odobrava bitVallet iOS App Sa funkcijom slanja BTC-a blokirana

Post Blockchain

2018 u naslovima: 13. najveća priča o blokadama

Post Blockchain

Šainaliza podiže 1,6 miliona dolara, potpisuje sporazum o Cibercrime sa Europolom