Pregled Blockchain.info Bitcoin novčanik za Android Mobiles | RS.democraziakmzero.org

Pregled Blockchain.info Bitcoin novčanik za Android Mobiles

Pregled Blockchain.info Bitcoin novčanik za Android Mobiles

Blockchain.infovebsite se može koristiti kao mobilni zahvaljujući novčanik da njene aplikacije za Android. Blockchain.info je najpoznatiji kao Bitcoin bloku lanca istraživača, ali ima i funkciju novčanika, gde možete da šaljete i primate bitcoins. Sa Android aplikaciju, možete pristupiti sve dok ste u pokretu.

Aplikacija se otvara vas ili da napravite novi nalog ili da uparite sa postojećim novčanik. Registracijom na sajtu je bolja jer ima nekoliko komada podataka da vodi evidenciju o. Uparivanje sa sajta podrazumeva otvaranje detalje naloga na sajtu blockchain.info, a klikom na delu uređaja, a tu ćete naći opciju da prikažete KR kod. Ovo se može skenirati aplikacije na telefonu, onda je uparivanje je dovršeno. Što se tiče dizajna aplikacija ide, to je lako da se uparite, potrebno je samo malo kopao da pronađe KR kod na sajtu.

Jednom paru, vi prikazati rezime svog novčanika, uključujući ravnotežu i spisak transakcija. Osim bilansa je ikona KR koda mali. Tapping ovo otkriva veći KR i vaš novčanik adresa. Drugi Bitcoin korisnici mogu da skeniraju ovo da vam pošalju novac.

Osim toga, pritiskom na levo strelicu na paleti u aplikacije omogućava vam generisati KR kod zahtev. Ovde, potrebno je da podesite KR kod u iznosu od BTC želite da primate.

Dodirom na svakoj transakciji vam omogućava da vidite proširenu informaciju, kao što je količina, vrednosti, i koliko je potvrda da je primila od Bitcoin čvorova.

Možete da šaljete novac previše ako dodirnete udesno strelicu na paleti. Aplikacija podržava Kuick Posalji Custom Send, i Zajednički Send. To je sve ravno napred.

Aplikacija takođe omogućava da vidite kurseve, preko glavnog menija, koji takođe daje pristup podešavanjima aplikacije. Postavke stranice zapravo vas preusmerava na veb stranicu, gde možete uspostaviti kako da primate obaveštenja o novim poslovima. Po defaultu, obaveštenja će se pojaviti na statusnoj traci Android. Čudno, postoji i opcija da se kupi bitcoins u glavnom meniju, ali veb stranica da usmerava da je samo prazan.

Preporučujemo vam ovu aplikaciju kao pristojan polazna tačka za rukovanje svoj Bitcoin novčanik na mobilnom uređaju. Ako ste očekivali, od njenog imena da bi mogli da koristite aplikaciju da istraži blockchain onda bi samo pola u pravu. Aplikacija pokazuje samo iourtransactions i sadrži linkove koji vas izbijaju u brovser telefona da pokaže odgovarajuću stranicu na sajtu blockchain.info.

Kao mobilni Bitcoin novčaniku, ova aplikacija radi kao vide naše priče o kupovini pivo bitcoins!

Možete pronaći Blockchain.info aplikaciju na Google Plai prodavnici.

AndroidBlockchain

Slične vesti


Post Blockchain

Valmart želi primeniti Blockchain na druge proizvode van svinjetine

Post Blockchain

4 Predviđanja za Hipe-a za privatne blokove u 2018. godini

Post Blockchain

Santander: Blockchain Tech može uštedjeti 20 milijardi dolara godišnje

Post Blockchain

Kanadski Scotiabank završava probni udar za trgovinske izveštaje

Post Blockchain

Lloids vidi potencijal Blockchain-a za tržišta osiguranja

Post Blockchain

Štednja Blockchain: Maersk Spin-Off ima za cilj komercijalizaciju trgovinske platforme

Post Blockchain

Da li su transakcije lanca off-block loše za Bitcoin?

Post Blockchain

Da li verujete u Magicchain Magic?

Post Blockchain

Blockchain u Upravnom odboru: U pravcu pokretanja preduzeća

Post Blockchain

Zajednica Zara je najnovije poglavlje u Mt. Gok Stori

Post Blockchain

Australijski prodavac Millennius prekida iPhone prodaju u Apple Boicott-u

Post Blockchain

Bitcoin u Headlines-u: BitLicense stiže, ali ostaci divljih zapada