Pokretanje lanca snabdevanja Fluent pokreće $ 1.65 miliona u finansiranju semena | RS.democraziakmzero.org

Pokretanje lanca snabdevanja Fluent pokreće $ 1.65 miliona u finansiranju semena

Pokretanje lanca snabdevanja Fluent pokreće $ 1.65 miliona u finansiranju semena

Blockchain pokretanje posvećen snabdevanje aplikacija lanac je podigao $ 1.65m u novom finansiranju semena.

Tečno, koja je prošle godine podigao oko $ 850k iz grupe investitora koji su uključivali masovni mediji korporacija Thomson Reuters i Silicon Vallei VC fonda Draper Associates, jedan je od nekoliko startup u blockchain prostoru danas rade na chainapplications snabdevanja.

Okrugli je predvodio FF Venture Capital, ulaganja firme u Njujorku sa sedištem u sa ponudom koja takođe uključuje Indiegogo. Crosscut Ventures, digitalni valuta Group, Draper saradnici, Fenbushi Kapital, Lindberg Progressive fond i St Louis Arch anđeli su učestvovali u krugu.

U intervjuu, direktor Lamar Vilson je rekao CoinDesk da je pokretanje planira da koristi novu sredstva u dijelu da privuku nove učesnike na svojoj platformi, kao i proširiti postojeću tim tokom godine.

Pokretanja takođe otkrivajući svoj prvi partner, Kansas Citi zasnovan Trgovina Bancshares, koji u narednim mesecima će koristiti platformu da eksperimentišu sa tehnologijom iz nekoliko različitih uglova, uključujući i njegovu upotrebu za poslovno-to-business (B2B) plaćanja, kao i kao test kapitala generacije peer-to-peer i primenu.

Koncept korištenja blockchain kao deo lanca trgovine snabdevanja je jedan od nekoliko da okupili traction, naročito jer odnosi koristeći distribuirano knjigu za timestamp korake u procesu proizvodnje.

Ideja je da se lanac snabdevanja se poboljšati osigura ispravnost proizvoda, čime se smanjuje rizik da falsifikovani ili niske kvaliteta oni uopšte ulaze na tržište. Distribuirani zapis od tih koraka, razmišljanje ide, da zadrži članove lanca snabdevanja iskreniji.

Prema Vilson, tečno ima za cilj da iskoristi zainteresovanost velikih finansijama u korišćenju blockchains za upravljanje lancem snabdevanja. Njegova partnerstvo sa Commerce Bancshares je samo prvi korak u planu da razvije radnu grupu posvećenu ovim aplikacijama.

"Mi smo mrtvi-skup fokusiran na lancu finansijske ponude, a mi u potpunosti fokusiramo sve naše napore ka tome", rekao je on.

Banka je u saopštenju da vidi novu investiciju kroz prizmu svojih postojećih usluga klijentima.

"Trgovina je oduševljeno fokusiran na inovacije u platnom prostoru i ima već neko vreme pruža korisnicima sa sveobuhvatnom visoko konkurentnih i često proizvoda u industriji prilagođen i tehnologija", rekao je Chris Viedenmann, potpredsednik komercijalnih sistema i inovacija proizvoda za trgovinu Bancshares.

To je ova oblast interesovanja, nove pristalice kompanije kažu i da na kraju izvukao svoju podršku. John Frenkel, partner u ff Venture Capital, rekao CoinDesk:

"Ovo je prostor smo zainteresovani za neko vreme i da su uzbuđeni da vide takva talentovani tim da je novi pristup smanjenju trenja u globalnom lancu snabdevanja trgovine."

Napomena: CoinDesk je ćerka Digital Valuta grupe.

Nabavka ChainFluent

Slične vesti


Post Blockchain

Bitcoin cena Otporna kao što Antonopoulos teži na Mt. Gok Debacle

Post Blockchain

Etereum Creator otkriva nedostatak finansiranja od 9 miliona dolara

Post Blockchain

Ben Lavski će dostaviti Bitcoin keinote na Monei20-20

Post Blockchain

Bitcoin API-ovi Adresar Nedostaci koji ne bi trebalo da postoje

Post Blockchain

Blockchain.info: najpopularnija veb stranica i novčanik u Bitcoinu

Post Blockchain

CoinSummit San Francisco objavljuje planove i zvučnike

Post Blockchain

Bitkain skaliranje: Kako sve više kontrolirati

Post Blockchain

Zajednica Zara je najnovije poglavlje u Mt. Gok Stori

Post Blockchain

Šainaliza: Barclais Deal će pomoći bankama otvoriti do bitkoina

Post Blockchain

LHV banka: Podržavamo Bitcoinove vrijednosti

Post Blockchain

Nakon Novca: Geografska disperzija VC Bitcoin investicije

Post Blockchain

Može li Blockchain tehnologija korupciju korumpiranim vladama?