Pogledajte ovaj bitkoin fanatički snimak njegovog iPhone-a nakon Apple Blacklists Blockchain-a | RS.democraziakmzero.org

Pogledajte ovaj bitkoin fanatički snimak njegovog iPhone-a nakon Apple Blacklists Blockchain-a

Pogledajte ovaj bitkoin fanatički snimak njegovog iPhone-a nakon Apple Blacklists Blockchain-a

Besna zbog iznenadnog poteza Apple da zabrani Bitcoin novčanik provajdera Blockchainfrom svoje prodavnice aplikacija u sredu, Bitcoin zajednica pohrlili da reddit danas u duhovit i kontroverzne prikazivanja podrške za virtuelne valute.

Reddit poruka abounded osuđujući Appleov potez kao anti-konkurentskog manevar koji pozicionira kompaniju Cupertino protiv inovacije i njegovih osnovnih vrednosti.

Međutim, ne može biti više posvećeni Bitcoin pristalica nego Rian na IouTube video serije Opseg Izveštaj Rian, v Vlogger i pucanje dugog dometa poklonik koji je pronašao retku kombinaciju svojih strasti kada je napao svoje iPhone 4S na komade da izraze svoje nezadovoljstvo Apple odluka.

Međutim, taj gest nije bio nepotpomognut, kao što je bio odgovor na reddit post bi user okrugli klin, koji se bavi u Reddit je Bitcoin zajednicu sa jedinstvenim predlogom. Za svakih 100 UpVotes njegova poruka primljenih, okrugli klin ukazao da bi "poklon nekome Nekus 5 za video njih razbija svoj iPhone".

U vreme štampanja, post je primila više od 2.400 UpVotes i 1.037 komentare. Iako, posebno, račun okruglog PEG nije više dostupan. Okrugli klin je verovatno zabranjen zbog svoje otvorene prikupljanjem upvoting, koja je u suprotnosti sa pravilima Reddit je.

Pravila veridbe

Okrugli klin nije stavio kapu na svom filantropije, navodeći u svom postu da će njegova ponuda produžiti za "do 500 UpVotes (5 uređaja)", a da novi telefoni će biti distribuiran na "prvi dođe, prvi služi" osnovi. Korisnik konačno proširio ovo ograničenje da obuhvati šest videa.

Okrugli klin takođe naveo kriterije videa potrebne da ispuni da bi bio podoban, koja je skinuta i kasnije postavljati:

  1. Uređaj mora biti iphone 5 ili 5S radi iOS7
  2. Video mora da se otpremi na IouTube i javno dostupni
  3. Video mora pokazati učesnici suočavaju, ime i zašto se razbija iPhone
  4. Veza mora biti postavljen u početnoj temi.

Korisnik Reddit takođe poslali niz dodatnih razmatranja da je osećao učesnici treba da uzme u obzir pre nego kreativno odbacuje svoje iPhonea. Zanimljivo, okrugli klin uzima njegovo ime iz poznatog Apple reklame:

"Ovo je za ludih. The Misfits pobunjenika. U problematične.. Klinovi Okrugli na Trgu rupe. Oni koji vide stvari drugačije. Nisu vole pravila. I oni nemaju poštovanja za status kvo. Ti da ih citiram, ne slažu sa njima, slaviti ili omalovažavati ih. O jedina stvar koju ne mogu da urade je ignorisati ih. Zato što su se stvari promene. Oni guraju ljudski rod napred. I dok neki mogu da ih vide kao ludih, mi vidi genije. Zato što su ljudi koji su dovoljno ludi da misle da mogu promeniti svet, su oni koji rade. "

IPad bes unleashed

Šta god odgovor Okrugli-klin se očekuje, bilo je jasno da je ponuda pogodilo žicu u zajednici koja oseća izdanim od strane kompanije mnogi su došli da vidite kao istaknuti glas u IT industriju.

Korisnik netpastor je okrugli klin se o ovoj ponudi, postavljanjem dva minuta video o sebi čita uslova okruglog PEG i na kraju razbijanje svoj iPhone 5 sa ​​metalnom šipkom.

"Ovo je igra menja odluku o Appleov dela, i Bitcoin zajednica neće uzeti u ležećem položaju. Ja nisam portparol, samo neko ko je veoma nezadovoljni ovim nečasnim akcije Apple," netpastor, koji prolazi pored IouTube name Boanerges, napisao u post.

Okrugli klin pratio ovu demonstraciju podrške, sa komentarom ukazuje da je zamena telefon je kupljen kao što je obećao.

Korisnik upgradesolution izrazio podršku sa onim što je izgledalo kao gvožđe guma.

"Ja sam hteo da uništi svoj iPhone 5 32G, jer je Apple odlučio da blokira Bitcoin aplikacije na svom app store."

Reddit korisnika OscarChapa_ osećao slično, takođe pozivajući se na stav Appleov ka NSA kao faktor.

"Apple je odlučila da blokira bilo kakve pomake u Bitcoin i bilo kakvu criptocurrenci, i za kompaniju koja promoviše bilo kakvu futurizma, to nije prihvatljivo", rekao je pre nego što je mačetom u svom uređaju.

Korisnik Dovnhill280Z uzeo više mirno govori pristup, pada svoj iPhone niz stepenice.

User huskiminers izabrao ključ kao svoje oružje izbora:

Polemika

Staci Herbert ko-domaćin Keiser Report o RT, rekao CoinDesk da je reakcija zajednica je jaka znak da se politika kompanije Apple počinju da otuđi osnovne korisnika.

"Ova odluka će na kraju imati veći negativan uticaj na Apple nego što će na Bitcoin Kada postanete kao kul kao Microsoft., Teško je ikada That Groove vratiti Appleov greška, međutim, neće biti tuđu korist. Mislim da bi to. Odmah, na primer, Android pametni telefoni će biti veliki pobednik. I vidimo da sa smešne iPhone video ", rekao je Herbert.

Iako su neki članovi zajednice odlučio da vidite događaje kao znak podrške u lice naizgled ubeđeni otpora Apple da Bitcoin, drugi su bili manje zabavno.

Neki redditors sugerisali da je takmičenje u lošem duhu i da negativno na Bitcoin i šire društvene zajednice ogleda.

Kakvo je vaše mišljenje o iPhone smashings? Vagati u nastavku.

AppleiPhoneBlockchain

Slične vesti


Post Blockchain

Bitcoin Core Developers teži na bočnom lancu

Post Blockchain

Monei20-20 Dan 2: Automatizovane ekonomije i Internet vrednosti

Post Blockchain

Kako bi Bitcoin Tech mogao da napravi lance snabdevanja više transparentnim

Post Blockchain

IBM-ovo najveće probno trgovanje na tržištu finansija moglo bi da ide globalno

Post Blockchain

Alternativne alternative svile putuju kao javni čekići FBI bitcoin novčanik

Post Blockchain

Kako će Blockchains okrenuti lance snabdevanja u lance potražnje

Post Blockchain

Svift kaže da Hakeri mogu ujediniti banke i blokade blokatora

Post Blockchain

Australijski prodavac Millennius prekida iPhone prodaju u Apple Boicott-u

Post Blockchain

Bitcoin ulazi u doba praktičnosti

Post Blockchain

Rukovodioci Blockchain-a potpisuju obavezu da adresiraju pitanja upravljanja

Post Blockchain

CoinThief Mac Malvare ukrade Bitkoine iz vašeg novčanika

Post Blockchain

Blockchain, kakva si ti art? Definisanje industrijskog Buzzvord-a