Pitanja za gotovinu, lance komande, i sa ovim novcem, ja te Rob | RS.democraziakmzero.org

Pitanja za gotovinu, lance komande, i sa ovim novcem, ja te Rob

Pitanja za gotovinu, lance komande, i sa ovim novcem, ja te Rob

Dobro došli u CoinDesk Nedeljni pregled 6. Decembra 2013 - redovnog pogled na najtoplijih, najkontroverznijih i provokativan događaja u svetu digitalne valute očima skepticizma i čuda. Vaš domaćin. John zakon.

Poštena razmena?

Bitcoin u svom sadašnjem obliku ima veliki broj slabih tačaka, ali najpoznatiji - a najslabiji - je mehanizam razmene koji pretvara Bitcoin u realnom svetske valute. Kao i transporter sistema na broda Enterprise, nisi uvek garantuje da šta ste stavili u, stigli gde ste očekivali, ili čak preko uopšte.

Ovo je delimično zbog neizvesnog i često neprijateljskom regulatornog okruženja postojećih kontrolnih gotovine mrežama. Ovo okruženje otežava pokretanje razmenu koja ima normalne bankovne račune i zaštitnih mera u svim tržištima na kojima želite da se razmene svoj Bitcoin.

Ovo je, takođe, zbog "pograničnoj 'prirodom valute: velika njene privlačnosti leži u ekstra-pravnog auri. Međutim, sami razmene ne uvek izbegne isto Shimmeri nejasnoće.

Ovonedeljni briga je: BTC-E, druga po veličini razmena Evrope, koji se vidi dosta potrošača dissatisfactionbecause, dobro, njihov novac se ne okreće gore.

Žestoka debata nastavlja tamo gde tačno leže problemi na spektru preopterećeni sistema do out-i-van mobsterism. : BTC-e je ne pomaže stvari od nemaju račun u banci, ne odgovara na pitanja, a ne otkrivajući ko stoji iza toga.

Ako ne planirate da uključite Bitcoin u fiat gotovini - deo prevoda koji uvek izgleda kao da izazove najviše problema - onda ne morate da brinete: ako ga držite za zabavu ili ako ga koristite kupiti stvari iz Bitcoin omogućene trgovaca, onda ništa od toga nije tvoj problem.

Međutim, ako ne treba da vide teške stvari, onda za svoju buduću sreću, možda ćete želeti da primenite neke jednostavne testove da gde god da planira da pošalje velike količine novca. Ko su oni, šta će da urade sa svojim novcem, kada će to učiniti, i šta planirate da uradite ako to ne urade? Propust da se dobije pristojan odgovor na bilo koje od ovih pitanja i zapamti samo postoji razlog Kirka uvek je fejzer i dva redshirts u transporter kabinu sa njim pre novu energiju.

Ali, avaj, takva pitanja ne uvek pomogne. John Zakon seća se online diskusija je bio deo nekoliko godina unazad, kada je očigledan previše dobro da-se-istina onlajn dogovor je ponuđeno na nekim naročito poželjnim mobilnih telefona. Vlasnici vebsite nisu provjeriti, za kontakt detalji nisu bili validni, kompanija je nepoznat, a cene su bile toliko daleko ispod veliko da, čak i ako je roba zaista kao nude, su morali da budu Hooki. John zakon i drugi pretres se i pružili sve ove informacije, i predstavio apsolutne livenog gvožđa razloge zašto ništa od ovoga mogu biti daljinski istina.

"Da", rekao je jedan stanovnik mreži. "Znam, ali ja ću im poslati svoj novac ionako To može biti istina, a ako je -.. Vov, kakav dogovor!"

Postoji samo toliko možete da uradite da bi se redshirts dalje od Klingoncima.

Block-Buster

Tipično uravnotežen komad po Economist o Bitcoin canters calmliover poznati teritorije - je Bitcoin sigurno, da li matematike rad, postoji li balon, i tako dalje. Ali takođe postavlja dva pitanja u vezi sa rudarstvu, jedan je poznat - ali jedan manje, a vrednosti dobar izgled. Poznati jedna je da je trka u naoružanju među rudarima čini nemogućim da investira troškova vremena, energije ili običaj hardverske da vidi pristojan povratak; za sada, mehur-icious priroda zveri drži ljude oduševljen. Ali to nije garantovano.

Što manje poznato, a više intrigantno, pitanje se odnosi na blok lancu. On bilježi sve transakcije, što je lepo, ali kako Bitcoin postaje popularan blok lanac raste kao Topsi. Trenutno na 11GB, ovo je sada ozbiljno Veliki deo podataka kretati mestu - i to mora da se kreće oko, jer više čvorova treba da zadrži kopije kako bi stvari verifikovana. Ipak, nema očigledno motivacija ili nagrada do čvora vlasnike da učestvuju; rudari, da, ali kao što je rečeno da se ne garantuje da ostane široko rasprostranjena aktivnost.

Economist navodi da je broj predloženih ispravki u radovima - tako čvorova može biti plaćena mali deo svake transakcije - i da je protokol sada ima evidenciju o uspešno prevazilaženje problema. Ali frets, jer samo Ekonomist može, da je to sve pomalo krhka i vode ljudi koji ne mogu da kontrolišu.

John zakon ne može da predvidi budućnost. Ali on ne seća prošlosti: posebno, prošlost evolucija Interneta. Kao što je u više navrata istakao, mnogi od istih problema sada se suočavaju Bitcoin su prethodno podigao kao ozbiljnih razloga zašto bi sama internet ne uspevaju. Niko ga kontroliše. Ona nije imala kapacitet da nose velike količine podataka - za grafiku, recimo, ili audio ili čak (kao bezobzirno tvrdi neki vizionari) video. Nije mogla da se nosi sa ogromnim brojem - neki su mislili da možda postoji milioni - korisnika ako je otvoren do javnosti, a ekonomija jednostavno nije mogao da radi.

Kao što ste primetili, ništa od ovoga zapravo razbio Internetu. Pretnje ne ostaju, ali oni nisu tehnološki - oni su više na liniji korporacija i vlada pokušava da balkanizovati Interneta iz razloga kontrole i profita, i poverenje se gube zbog aveti i prevaranata petljaju o tome gde nisu Dobrodošli. Očekivati istu osnovnu klasu opasnosti da bude najveće prave probleme Bitcoin - ili Bitcoin-poput sistema - lice, i očekuju da im se žestoko opirao, koliko i starijih plemena interneta su čak i sada Marshalling svoje snage da bi mesto bezbedno , privatne i nemoguće oklevati.

Slomljenih srca, slomljena banke

U ovom opakom svetu, novac i greh se često nalaze zajedno u krevetu. I tako se postavlja pitanje: da li je Bitcoin razumno mesto da se sakrije sredstva iz zakona - posebno kada se priprema da se razvede drugu polovinu zadržavajući nešto više od vašeg polovine bračnih sredstava.

Pitanje je odgovorio: Ne, ne baš. Skrivanje stvari iz sudova je sve krivokletstvo-frauderi jaili-vaili, a vi ćete morati da odgovori na neugodna pitanja o tome gde je sve nestalo bez obzira koliko ste pokušali da prikrije svoje namere.

John Zakon bi stavio Bitcoin prilično dug put na dnu liste prenosnih maski visoke vrednosti za gotovinu, od kojih nezavisni ste pokušali da ga sakrije od. Tradicionalni i srodnim alternative uključuju dijamante, zlato i umetnosti - ovo drugo posebno primamljivo u ovom trenutku - pod uslovom da uvek uspostavi vod u dobrom vremenu u kojem redovni, velike sume gotovog novca mogu da nestanu na docenata način. Get poznat kao bon Viveur sa ukusom skupog pića i sporog konja. (Pravi stručnjaci Izgleda da potone toliko novca u ovim i drugim osudu hobija da ih njihovi supružnici razvesti za nepromišljenost, što ga čini dvostruko teško tvrditi da je Dosh i dalje postoji negde.)

Za one sa jačim živcima, međutim, Bitcoin ne nudi zanimljivu mogućnost: Da li može da izazove kratak sami. Princip je jednostavan. Otvoreno kupiti gomilu Bitcoin. Odmah ih proda, i držite dobijenog novca u čarapu negde. Zatim, kada Bitcoin padove, otkupiti broj prvo pomislio. Još uvek imate potpuno opremljenu novčanik kada su advokati pokucati, ali vaš pravi skriti će biti tiho čeka vas posle umre dole prašina.

Naravno, ako se tajming pogrešno ili Bitcoin nikad pada ćeš završiti sa praznim novčanikom i ni na koji način da se otkupi dovoljno Bitcoin da ga dopunite. U tom slučaju, možete nažalost može da otkrije li flaširana rano, i iskašljavanje. I ako nemate namera o prevari - vi planirate lepo iznenađenje za svoju zlatnu godišnjicu braka - onda prodaj skupo, kupi mali je sasvim respektabilna investiciona strategija.

John Zakon ozbiljno preporučuje da uradite ništa od gore navedenog, i sprovesti fiskalne i bračnih pitanja sa najvećom poštenja. Lično, on ima ruke potpuno pune radi upravo to, bez uvođenja bilo kakvih komplikacija u vezi sa Bitcoin, krivokletstvo i opšte dodginess, a mogu osigurati sve zainteresovane da je bilo novca koja se pojavljuje na nestaju u velikim količinama u bankovne račune vinskih trgovaca u Soho radi upravo to.

Blockchain TechnologiBTC-eVeekli pregled

Slične vesti


Post Blockchain

Generalni direktor Blockchain.info Nic Cari poklanja $ 10k u Bitcoin Univerzitetu

Post Blockchain

Zašto se osiguravači uhvatili za blokadu blokova u 2018. godini?

Post Blockchain

113 miliona dolara u Bitcoinima Gok-a veruje se da će se kretati kroz blok lanca

Post Blockchain

Verizon Ventures: Budućnost Blockchain-a je svetlija nego Bitcoins

Post Blockchain

194.993 BTC transakcija vredna 147 miliona dolara izaziva misteriju i špekulacije

Post Blockchain

Bitcoin Core Development Update # 5: bolja transakcija i još mnogo toga

Post Blockchain

The Trend Tovard Blockchain Privaci: Zero Knovledge Proofs

Post Blockchain

Kako su bliski pametni ugovori za uticaj na stvarni svet?

Post Blockchain

Simbiont Demos Blockchain podeli izdavanje za DC zakonodavce

Post Blockchain

CEO Nicole Cari: Global Stories Highlight Bitcoins Value

Post Blockchain

Chainov iOS API pruža autorizaciju za otiske prstiju za Bitcoin aplikacije

Post Blockchain

11: FS podržava blokadu od 50 miliona dolara za bankarski fond