OKCoin CTO ostavlja kompaniju navodeći razlike | RS.democraziakmzero.org

OKCoin CTO ostavlja kompaniju navodeći razlike

OKCoin CTO ostavlja kompaniju navodeći razlike

OKCoin Tehnički direktor (tehnički direktor) Changpeng Džao je zvanično najavio da će da napusti kompaniju, pozivajući se na razliku u smeru kao podsticaj za odluku.

Zhao pridružio Bitcoin ekchange Kina baziran na u junu, u vreme kada OKCoin je teži da proširi svoje usluge na međunarodnom nivou. Danas, razmena je broj tvoin na USD tržištu, prateći Hong Kong, zasnovan na Bitfinek.

Obraćajući se CoinDesk, Džao je sugerisao da je i dalje otvoren za rad u Bitcoin industriji, iako je naslikao trenutno okruženje kao onaj koji bi biti potrebne njegov uzimanje produženi odmor.

Zhao said:

"Prilično sam siguran da će i dalje biti u Bitcoin prostoru. Mislim da smo ušli u fazu Vinter in the Bitcoin industriji, ali ja čvrsto verujem da će proći."

OKCoin, zauzvrat, predložio da bi uticaj Zhao odlaska biti minimalan, kaže da su razgovori u vezi odlazak bio u toku dva meseca. To je potvrdio Zhao sugestiju da je razlika u pravcu je motivacioni faktor u odluci.

Firma je rekao da ima "više zaposlenih" sa iskustvom na tech giganata Alibaba i Baidu, od kojih su svi sposobno da popunimo poziciju CTO.

Međunarodna vidljivost

Odlazak može biti jedinstvena u Bitcoin prostoru, zahvaljujući iskustvu Zhao kako na SAD i Aziji na bazi Bitcoin preduzeća. Zhao ranije služio kao šef razvoja Blockchain, pre prelaska na OKCoin ovog leta.

Izvan Kine, Džao je bio jedan od više javnih ličnosti OKCoin, obraćajući The North American Bitcoin konferenciji u Čikagu u julu prošle godine i rutinski interakciji sa medijima.

OKCoin ukazao da će pokušati da nastavi ovu globalnu domet u Zhao odsustvu, dodajući da je blizu uspostavljanje međunarodnog kancelariju, koja će biti zasnovana na bilo Hong Kong ili San Francisku.

"Mi imamo sposobnu i rastuću međunarodni tim, koji trenutno je pod vođstvom Jack Liu, koji nam dolazi iz Barclais", saopštila je kompanija. "Mi imamo mnogo više ispravke za međunarodnom tržištu uskoro objaviti."

Shift prema potrošačkim uslugama

Iako ni jedna strana se osvrnuo i na prirodu razlike koje dovode do odlaska, direktor OKCoin Zvezda Ksu je glasniji u poslednjih nekoliko meseci, o potrebi za njegovu zamjenu za izgradnju dodatnih usluga koje mogu donijeti nove korisnike na Bitcoin ekosistemu.

Govoreći na North American Bitcoin konferencije (TNABC) ovog januara u Majamiju, Ksu, rekao CoinDeskthat firma se prihvata širok plan za ulazak novih vertikale koja može da podrži ovaj cilj, gradeći poverenje međunarodnih korisnika.

OKCoin primetio da je ostavio otvorena vrata za buduće saradnje sa Zhao da se podržavaju svoje šire ciljeve, navodeći:

"Radimo u istoj industriji, kao Changpeng Zhao i postoji značajan prostor za saradnju. Mi smo drži sve opcije otvorenim za buduću saradnju u budućnosti."

OKCoinChangpeng Džao

Slične vesti


Post Blockchain

BNI Ekec: Nedostatak industrijskih standarda Teško blokirajuće tehnike

Post Blockchain

Vermont kaže da je sistem za zadržavanje zapisa blokova previše skup

Post Blockchain

ASKS Detalji Blockchain Strategija u finansijskom ažuriranju

Post Blockchain

LHV banka: Podržavamo Bitcoinove vrijednosti

Post Blockchain

Zašto centralne banke neće uspeti u digitalnoj valuti

Post Blockchain

Santander InnoVentures šefa na Bigger Picture-u

Post Blockchain

Može li pouzdani privatni blokovi zasnovani na povjerenju?

Post Blockchain

CEO Nicole Cari: Global Stories Highlight Bitcoins Value

Post Blockchain

Direktor lanca: Nasdak Partnership nije PR Stunt

Post Blockchain

Zašto Netflik model predstavlja Blockchain za budućnost preduzeća

Post Blockchain

Štednja Blockchain: Maersk Spin-Off ima za cilj komercijalizaciju trgovinske platforme

Post Blockchain

Bitcoinova tehnologija može revolucionirati prava intelektualne svojine