NIU Hackathon proglašava novu generaciju Bitcoin aplikacija | RS.democraziakmzero.org

NIU Hackathon proglašava novu generaciju Bitcoin aplikacija

NIU Hackathon proglašava novu generaciju Bitcoin aplikacija

Bitcoin-tematske Hackathon održan u Nev Iork Universiti (NIU) tokom vikenda nagovestio vrstama aplikacija novi programeri stvaraju, predstavljajući sve od novih igara istraživanju šoping i trgovanje alata.

Dvodnevna manifestacija, pod nazivom HackBit, kulminirao je osam ekipa bacati svoje ideje na panel sudija. Svaki tim je imao tri minuta vremena prezentacije, a nakon dva minuta pitanja.

Oko 75 prisustvovao zajedničkog programiranja, uglavnom studenti iz severoistoku i najmanje jedan iz Ohaja. Takođe učestvuje su uspostavljeni Bitcoin kompanija Blockchainand Chain, sa takmičarima koji koriste API ili kompanije.

Nagrade

Tim se zove To The Moon je prvu nagradu na takmičenju, sa svojim konceptom Invaders-stil igre prostor koji dodeljuje najsitnije frakcije bitcoins, ili satoshis, umesto bodova. Igrači mogu ili zadržati svoje zarade da potroše na nadogradnji igre, ili isplatu.

Igra, izgrađen na Blockchain je API, pokazuje sposobnost Bitcoin je da se bavi mikroplaćanja na skali i, prema učesnicima, takođe je zabavno igrati.

Drugo mesto - i Blockchain je API za nagradu - otišao u BitRec, sistem prijema za praćenje i potrošnje konzolu koja dopušta potrošačima vredne informacije o njihovim kupovnim navikama. Treće mesto pripalo je alat za Bitcoin trgovanja zove Bitkuant.

Lanac i podrška Blockchain

Lanac suosnivač Adame Ludvintold CoinDesk da njegova kompanija je uručio nagradu za najboljeg korišćenja API. Pobednik, Lightcoin (ne treba mešati sa litecoin), u kombinaciji hardvera hack sa inovativnu upotrebu svetlosti i zvuka u Bitcoin korisnicima obavesti kada se napravi transakcija.

On je rekao da tim na Bitcoin infrastruktura platforma lanca su veliki ljubitelji kako NIU i Bitcoin, tako da je "veliki meč".

"U principu, mi volimo hackathon -. U stvari, jedan od naših drugih saigrača, Charlei Hine, je podržavaju jedan u Koloradu, dok smo bili na NIU hackathon su sjajna prilika za nas da saznate šta programeri žele da rade sa Bitcoin i pomoć oblikuju našu mapu puta proizvoda. "

Blockchain predsednik Petar Smit je rekao da je kompanija veruje u podršku više programera ulaze u Bitcoin univerzum, naročito studente.

"Da bi bio uspešan kao preduzeće, a kao industrija, idemo trebati neverovatnu količinu talentovanih programera koji rade na Bitcoin."

Većina studenata koji su uključeni su novi za Bitcoin, ostajem budan cele noći da završe svoje projekte.

HackBit događaj je NIU prvi Bitcoin Hackathon, a održan je u saradnji sa Hacker lige, preduzetničko Instituta NIU je i Mreže NIU preduzetnika. To je takođe bio prvi Hackathon koji će se održati u potpuno novom NIU Leslie eLab.

Slike ljubaznošću Blockchain

Slične vesti


Post Blockchain

Zašto Netflik model predstavlja Blockchain za budućnost preduzeća

Post Blockchain

Litecoin daje Novi život Bitkuinovoj eksperimentalnoj tehnici

Post Blockchain

Internet Securiti Pioneer predstavio projekat na Univerzitetu Blockchain

Post Blockchain

Lokalna samouprava u Južnoj Koreji Taps Blockchain za glasanje u zajednici

Post Blockchain

Uloga Microsoft Eies-a za Bitcoin, etereum u decentralizovanom ID-u

Post Blockchain

Žalbe Hit Hitovi snimanja na Blockchain-u U zavisnosti od zakašnjenja

Post Blockchain

Može li Blockchain tehnologija korupciju korumpiranim vladama?

Post Blockchain

Filament mreže 5 miliona dolara za hardverske uređaje na bazi blokera

Post Blockchain

Direktor lanca: Nasdak Partnership nije PR Stunt

Post Blockchain

Vlada podnela firmu za pokretanje blokchain ID-a u Luksemburgu

Post Blockchain

Svift otkriva budućnost Global Paiment Tech - Blockchain nije uključen

Post Blockchain

Bitkoin u Headlines-u: Blockchain Reigns Supreme