Neurovare pokreće aplikaciju API budućnosti za aplikacije za kriptokurrenci | RS.democraziakmzero.org

Neurovare pokreće aplikaciju API budućnosti za aplikacije za kriptokurrenci

Neurovare pokreće aplikaciju API budućnosti za aplikacije za kriptokurrenci

Izgradnja infrastrukture koja je jednostavan za upotrebu je kritično i ako se digitalna valuta ekosistem želi da podstakne stvaranje potrošača okrenuta proizvodima.

Da bi pojednostavio ovaj proces, pokretanje Neurovare je izgradio Blockstrap - interfejs za programiranje (API-ja) za veb dizajnera i front-end developere koji podržava Bitcoin i druge criptocurrencies, omogućavajući programerima koji žele da stvore dobro dizajnirane aplikacije kripto-zasnovan na priključite na svoje HTML5 je okvir.

Adam Džajls, direktor Neurovare, objasnio je da je cilj da se stvori blockchain-agnostik resurs za one koji su u potrazi za izgradnju novih proizvoda i usluga, kao i da je sam projekat je iz sopstvenih teškoća grade proizvod sa postojećim resursima.

Giles rekao CoinDesk:

". Moramo da se više programera zgrada na ovo To je naša misija: da više programera zgrada na blockchain tehnologijama, čine ga mnogo lakše za njih."

Međutim, Neurovare je samo jedna od mnogih API usluga u ono što je postalo prilično gusto naseljeno mesto.

Lanac, San Francisko zasnovan blockchain API-provajder A, nedavno obezbedila više od $ 9m u finansiranju izgradnje svoju proizvod za programere, i boost VC-backed BlockCipher je takođe aktivan, brzinu i pouzdanost dok je postament s prodajnim mestima hvali.

Promena smera

Diplomirao je 500 Startups, Neurovare bio deo akceleratora je $ 100k finansiranje pet Bitcoin ulaganja u 2014. Godini.

Međutim, u to vreme, nije se fokusirao toliko na infrastrukturi. Neurovare je prvobitno radio na mozgu novčanika proizvoda u Kaliforniji kancelariji u inkubatoru, ali je kompanija uradila ono što su osnivači naziva "mini-stožer" - pomeranje pružanju API za pristup criptocurrenci blockchains umesto toga.

Giles said:

"Iako je bio mozak novčanik koji nas je u 500 Startups, naši razgovori dok smo bili u programu gasa dovela nas je da se proširi i rešavanje malo veći problem."

Problem Džajls se odnosi na je težak zadatak građevinskih proizvoda koji koriste blockchain tehnologije - nešto osnivači doživljavaju prve ruke dok je pokušavao da izgradi mozga novčanik.

Neurovare tehnički direktor Marko Smali, koji je i sam ima pozadinu kao front-end veb developer, počeo da shvata da će biti mnogo UI-fokusiran programeri kojima je potrebna platformu za lak pristup API u blockchain.

"[Bitcoin] je samo komplikovana za većinu programera", rekao je Smali.

Sada, sa Blockstrap, Neurovare trenutno podržava šest različitih blockchains: Bitcoin, litecoin, dogecoin i njihove tri odgovarajuće 'testnets' - kasnije omogućavajući eksperimenata bez stvarnog trošenja dragocenog criptocurrenci.

"Zato smo ciljanje programerima, podrška za testnets je od suštinskog značaja", rekao je Džajls. "Ako se eksperimentišu, ne želim da radim sa pravim novcem."

Modularni fokus 

Neurovare ne želi da ograniči Blockstrap je potencijalne korisnosti sa pomenutim criptocurrencies, međutim. Kompanija veruje da će postojati tražnja za različitim blockchains u budućnosti.

Giles je istakao:

"Vi naći različiti lanci imaju različite ličnosti. Mi želimo da daju programerima priliku da igraju na svakoj [blockchain]."

Zbog toga, Neurovare je izgradio onoga što se naziva "modularni" platformu koja će omogućiti programerima da rade na sve što dolazi u budućnosti criptocurrencies.

Efektivno, kada programer postao upoznat sa upotrebom Blockstrap, oni će biti u stanju da lako rade u okviru svog postojećeg okvira čak i kada se nove tehnologije blockchain na bazi usvojene u budućnosti.

Na ovaj način, programeri će već imati razumevanje platforme Blockstrap, ali će moći da koriste različite vrste blockchains - ako je to ono što je budućnost podrazumeva.

Smali je rekao: "Moramo da budemo modularni kako bi se osiguralo da ćemo moći da se prilagodi za dugoročno."

Rippleand Stellarare primeri drugih platformi koje Blockstrap ima interes u integraciji sa u jednom trenutku. Šta god programeri na kraju će želeti da koriste, Neurovare želi Blockstrap da obezbedi, a to se nada da će modularni stek će omogućiti ovo.

Crovded tržište

Šta je zanimljivo u vezi Blockstrap je da ne samo da ima svoju blockchain API, ali ima i neke neutralnosti za programere.

"Ekosistem je potrebno mnogo različitih opcija i mnogo različitih kompanija," istakao Džajls.

Dok uključujući svoju uslugu za prenos podataka na platformi, Blockstrap omogućava programerima da izaberu iz raznih drugih blockchain davalaca podataka. Trenutno, ona podržava SoChain, Pozdrav! Blok i BlockrAPIs, mada samo SoChain može uporediti sa šest lanca svestranost Blockstrap je API.

U Neurovare Osnivači ponuditi neku vrednost pružanjem izlaza na različite načine.

Na primer, koristi ISO standard format datuma i daje programerima mogućnost za izračunavanje vrednosti korišćenjem manjih satoshis (od kojih je svaka 100 milioniti deo pune jedinice) ili brojeve decimalni formata (npr 0.00123 BTC).

Pružajući nešto drugačije, kompanija se nada da će se odvoji od criptocurrenci API paketa.

Giles said: 

"Ako samo dajete pristup u blockchain, vi rešavanju samo pola problema. [To je] neverovatno teško dodati vrednost u prostoru."

Jaz na tržištu 

Veliki broj kompanija u programera API prostora videti mesta kao što su Silikonskoj dolini ili celini Severne Amerike kao unosno tržište za privlačenje korisnika razvoj fokusiran.

Međutim, Neurovare trenutno posluje iz Malezije u nadi da će izgradnja od distribuira plaćanje infrastrukture u jugoistočnoj Aziji, gde su elektronski sredstva mehanizmi za transfer još zastarela.

"Ne postoje plaćanja prolaza ovde. Mi nemamo pristup trgu ili Stripe ili bilo šta ovde [u Aziji]", rekao je Smali.

Osnivači priznao da se programerima da koriste Blockstrap bi bio njihov najveći izazov. Da zemlje rekao, Neurovare veruje u razvoju u azijskom tržištu može pomoći da se definiše blockchain tehnologije.

Odbijanje da se isključivo fokusira na Bitcoin takođe može biti u interesu kompanije. Nedavna zanos za "bočnim lancima", koja gradi sve sa samo Bitcoin blockchain, stvorio drugačiju atmosferu za criptocurrenci u zapadnim tržištima.

Giles said:

"Nastojimo da budemo oportunisti o blockchain tehnologijama nego Bitcoin posebno. Dakle, imalo je smisla da podrži criptocurrencies koje rade na isti način."

Uprkos tome što može doći u raspravi o bočne lance naspram altcoin blockchains, Neurovare ostaje uveren da će distribuirani valuti na bazi tehnologije potrošača zahtevaju back-end podršku sistemima kao što je Blockstrap.

"Videli smo ogromnu rupu na tržištu", zaključio je Smali.

Blockstrap je trenutno dostupan od njenog zvaničnog vebsiteor na GitHub.

APINeurovareBlockstrap

Slične vesti


Post Blockchain

Zašto se osiguravači uhvatili za blokadu blokova u 2018. godini?

Post Blockchain

SharedCoin korisnici Blockchain-a mogu biti identifikovani, kaže stručnjak za bezbednost

Post Blockchain

Bitcoin Core Developers teži na bočnom lancu

Post Blockchain

Bitcoins Killer Apps

Post Blockchain

Kako Blockchain može zaustaviti firme koje kuvaju knjige

Post Blockchain

Istraživači suočavaju se sa problemima s blokatorom Tomorrov-a sa Bitcoin-NG

Post Blockchain

Australijski prodavac Millennius prekida iPhone prodaju u Apple Boicott-u

Post Blockchain

Bitcoin Defender izgovara na London Blockchain događaju

Post Blockchain

ShoCardova potraga za obezbeđivanje identiteta na Blockchain-u

Post Blockchain

Filament mreže 5 miliona dolara za hardverske uređaje na bazi blokera

Post Blockchain

Microsoft sertifikuje ponudu etera u uslugu Blockchain usluga

Post Blockchain

Gornja strana interneta: odbrana binkoinog dna