Ne, Satoshi Nakamoto nije prešao nešto | RS.democraziakmzero.org

Ne, Satoshi Nakamoto nije prešao nešto

Ne, Satoshi Nakamoto nije prešao nešto

Juče, društveni mediji osvetljen sa vešću da Bitcoin tvorac Satoši su Nakamoto je proistekla iz senke da bi transakciju.

Misteriozna figura je procenjeno da poseduju negde u regionu od milion kovanica, sve minirano tokom prvih meseci ove valute. Njegova sudbina, sada vredi $ 281.6m, nije movedin šest i po godina.

Ipak, špekulacije u mehurićima nakon što je korisnik uočio ono što je izgledalo znaci da su se preselili neke novčiće, prema podacima iz Blockchain.info. Sajt prikazan novčiće u Bitcoin je geneze bloka, ili "blok jedan", kreće na adresu stvorio ove godine.

Uprkos početnom uzbuđenja - i zabrinutosti - od nekih, drugi korisnici spazio neslaganja u podacima preko alternativnih blok istraživača. Sites, uključujući Blocktrail, Blockr.io i drugi nisu prikazali transakciju, što ukazuje da je možda pokret zapravo nije dogodilo.

Posmatrači su izjavili da je pitanje bilo zbog Blockchain.info je API prihvatanje transakcije bez njih potvrđivanje, izazivajući kritike preko medijskih platformi društvenih. Kompanija je kasnije priznao je pitanje na Tvitter, navodeći da će više detalja biti u pripremi.

Sredstva se pripisuju Satoshi Nakamoto nisu preselili. Oni su nepotvrđeni od strane Bitcoin mreže i verovatno lazne. Više detalja na slede.

- Blockchain (@blockchain) Avgust 4, 2015

Ranije danas korisnik je v Reddit tvrdeći da su responsiblefor transakcije, navodeći da je istraživač iz Centralne Evrope koji je želeo da testira odgovor na slanje nevažeće transakcije.

Kada za komentar, Blockchain direktor Piter Smit karakteriše taj događaj kao "marketinški trik", tvrdeći da bi mreža nikada potvrdio transakciju.

Međutim, kompanija je ažurirao svoju API sa fik koji Smit kaže da će sprečiti sličnu situaciju sa razvojem u budućnosti.

"Mislim da možemo da uradimo bolji posao filtriranja i trenutno zapošljavaju mnogo pravila prilagođenih za filtriranje tako da ljudi ne koriste naš API u zlonamerne svrhe kao što su spamovanje, transakcije prašine, itd", rekao je on CoinDesk. "Mi smo već sprovodi nova pravila kako bi ovu vrstu transakcije nemoguće u budućnosti."

Kako sada stvari stoje, čini se Satoshi je kovanice miruju - za sada.

Satoši NakamotoBlockchain.info

Slične vesti


Post Blockchain

Bitkoin u Headlines-u: R3s Blockchain Dream Team

Post Blockchain

Blockchain: zašto Big Guis ne mogu pobijediti

Post Blockchain

Žalbe Hit Hitovi snimanja na Blockchain-u U zavisnosti od zakašnjenja

Post Blockchain

Zašto Microsoft želi svaki Blockchain na Azure Platformi

Post Blockchain

Centralna banka Hong Konga: Blockchain ima ogroman potencijal

Post Blockchain

MultiChain 1.0: Bitcoin-Compatible Private Blockchain se otvara za Enterprise

Post Blockchain

Izveštaj McKinsei-a predviđa četiri faze usvajanja Blockchain-a

Post Blockchain

Bivši savetnik SAD-a: Blockchain sistemi mogli ugroziti privatnost

Post Blockchain

Ben Lavski će dostaviti Bitcoin keinote na Monei20-20

Post Blockchain

5 Činjenice iz izveštaja države Bitcoin iz K3 2018

Post Blockchain

Američka bankarska konferencija: linije nacrtane u debatu bloka

Post Blockchain

Stanje Bitcoin 2018 izveštaja analizira trendove u razvoju