Nasdak proglasi blokirajuće glasanje za uspeh | RS.democraziakmzero.org

Nasdak proglasi blokirajuće glasanje za uspeh

Nasdak proglasi blokirajuće glasanje za uspeh

Razmena operater NASDAK je objavio svoje zaključke o blockchain suđenja e-glasanje je sprovedeno u Estoniji prošle godine.

Novi NASDAK izveštaj, objavljen danas, detalje projekta, koji je unveiledin februara 2016. Godine U to vreme, zvaničnici kompanije rekli da se nadali da će smanjiti i složenost i troškove organizovanja akcionara glasova kao deo pokušaju da se poveća ukupnu učešće.

Sve u svemu, zaključuje: "Ovaj model uspešno pokazao kako može blockchain da se koristi za nešto drugo osim transakcija naselja."

Nasdak iskoristio informacije iz E-Residenci platformi Estonije kao osnova za kreiranje glasanja računa.

Rad sa blockchain pokretanja Chain, Nasdak razvio sistem u kome digitalna sredstva koja označava pravo glasa - i tokene koji će se koristiti za stvarno glasalo - podeljeno akcionarima. Nasdak prvi put objavio svoj partnerskih odnosa za pokretanje sredinom 2015. Godine.

Evo kako NASDAK opisuje sistem kako funkcioniše:

"Sistem koristi blockchain na tradicionalan način za snimanje vlasništvo hartija od vrednosti, kao prijavljeno od strane dinara. Na osnovu tih imanja, sistem takođe izdaje glasa prave sredstva i glasanje simbolične sredstva za svaki akcionar. Korisnik može provesti glasa žetone na cast njihovi glasovi na svakoj dnevnog reda sastanka stavke ako oni poseduju pravo glasa sredstvo. "

Povratna informacija od testa bila pozitivna u svemu, saopštila je kompanija. Istovremeno, učesnici su naglasili potrebu za više mobilnog podršku, posebno namenska aplikacija preko kojih glasova mogao biti izbačen.

Među onima testiranje rešenje su LHV grupa, koja ima ekploredthe tehnologije u prošlosti, razvija digitalnu valletthat koristi Bitcoin kao šine za plaćanje.

Na drugim mestima, veliki broj centrala širom sveta su istražuju isti koncept u poslednjih nekoliko meseci, zajedno sa proksi glasa firmama kao što Broadridge. Nasdak je sledeći koraci uključuju primenu okvir i pouke iz projekta u drugim oblastima Estonija.

"Mi ćemo istražiti kako je ovaj uspešni [dokaz-o-koncepta] može potencijalno da se primeni i na druge Nasdak unutrašnje i klijenta-suočava rešenja", saopštila je kompanija.

Slične vesti


Post Blockchain

Managed Fund Titans Eie 2018 za Blockchain MVP Launch

Post Blockchain

Lanac otkriva Ivi Smart ugovorni jezik u prvom javnom demonstraciju

Post Blockchain

Blockchain preusmjerava aplikaciju za plaćanje Bitcoin za trgovce

Post Blockchain

7 Azijskih banaka koje istražuju Bitcoin i Blockchain Tech

Post Blockchain

Da li je Bitcoin stvarno sledeći Internet?

Post Blockchain

Blockchain 2017: Da li znamo šta ne znamo?

Post Blockchain

Glavni UK Telecom traži Blockchain Securiti patent

Post Blockchain

Ukraden bitkoin? Funkcija protiv krađe dobija drugi život na Sidechains-u

Post Blockchain

Bitkoin u Headlines-u: Blockchain Drumbeat raste mnogo glasniji

Post Blockchain

Blockchain raste dalje nakon zatvaranja 30,5 miliona dolara finansiranja

Post Blockchain

Blockstack na Vall Street-u

Post Blockchain

Blockchain in Finance: Od Buzzvord do Vatchvord u 2018