Marco Santori se pridružio timu Blockchain-a kao savjetnik za globalnu politiku | RS.democraziakmzero.org

Marco Santori se pridružio timu Blockchain-a kao savjetnik za globalnu politiku

Marco Santori se pridružio timu Blockchain-a kao savjetnik za globalnu politiku

Blockchain je danas objavila da je zadržao Nev Iork poslovne advokata i komercijalni parniiar Marco Santori kao svoje globalne zastupnika politike.

Santori, koji je nedavno takođe pridružio firmi Pilsburi Vintrop Šo Pittman, rekao je Vall Street Journalthat Blockchain "zastupa vrednosti koje Bitcoin treba da napreduje", i da su takve vrednosti pomogla motiviše svoju odluku da više formalno radi sa kompanijom.

Ovaj potez se može videti naznake sazreva regulatornog okruženja Bitcoin je.

BlockchainCEO Nik Keri je rekao CoinDesk da su mnogi regulatori počinju da pažljivo analizira Bitcoin kao i raznih poslovnih modela Bitcoin kompanija. On je takođe rekao da su jasni lideri pojavile na pravnom polju, a ovi stručnjaci sada rade veoma specijalizovanu rad u digitalnom valute prostora.

Dodao je on:

"Marko predstavlja najbolje od industrije, u smislu uspeha, ali isto tako važno, Marko je posvećen viziji prijateljski, bezbedan i decentralizovanog budućnosti potrošača."

Blockchain nudi popularna Bitcoin novčanik i blok istraživač usluge, a ima popularni Bitcoin programere i predavač Andreas Antonopoulos kao savetnik u odboru.

Obrazovna misija

Za Santori je deo, rekao CoinDesk taj potez bio motivisan dve stvari: sinergiju i vrednosti Blockchain i Pillsburi Vinthropa, a njegova misija da obrazuje one koji žele da nauče o Bitcoin.

"Mislim da Blockchain je stvarno spremna da nastavi svoj eksplozivni rast od svog iskustva tokom poslednjih nekoliko godina", rekao je on.

Govoreći o tradicionalnih platnog tima u Pillsburi Vinthropa, dodao je: "Volim da mislim da kada naše moći spojiti ćemo imati najbolji regulatorni tim Bitcoin u zemlji."

Santori je istakao da nisu svi Bitcoin kompanije imaju istu viziju ili da istim putem, i da je spremna da nastavi na jedan on uzima sa Blockchain, "pomaganje u blizini jaz znanja".

Rekao je:

"Jedan od Blockchain je misija će biti pomogne obrazovati regulatori kako Blockchain funkcioniše drugačije od ostalih vallet usluga [.] To je zaista će biti obrazovnu misiju više od svega."

Uticaj zajednica

Santori je vodeća figura na Bitcoin zakona u SAD i zagovornik održavanja dijalog o regulisanju digitalne valute i politike

Posebno, Santori je uticajan u mnogim američkim regulatornim slučajevima - posebno one iz Nev Iorka ove godine. Pisane izjave suprotne predloženi Nev Iork State BitLicense na raspravama januara pod nadzorom u Njujork Odeljenje finansijskih usluga (NIDFS) nadzornik Benjamin Lavski je dao.

Santori je i predsjedavajući Bitcoin Fondacije Regulatorne poslove komisije- uloga da će zadržati kad se na svom novom položaju - i autor CoinDesk seriji na Bitcoin zakonom.

Možete pročitati delove 1, 2 i 3 ovde.

Kapeluh tip The Vall Street Journal

BlockchainMarco Santori

Slične vesti


Post Blockchain

Šta Apple može naučiti Blockchain App Designers za 2017

Post Blockchain

Istraživanje ispituje kompatibilnost javnih i privatnih blokova

Post Blockchain

2018 u naslovima: 13. najveća priča o blokadama

Post Blockchain

The Looming Var for Blockchain patents

Post Blockchain

Bitkoin u naslovima: Argentinski spasitelj ili znak antihrista?

Post Blockchain

Tapscotts on Blockchain u 2018 i Vhats Nekt

Post Blockchain

5 Činjenice iz izveštaja države Bitcoin iz K3 2018

Post Blockchain

Interesovanje Blockchain-a raste u Rusiji (uprkos pravnim pitanjima)

Post Blockchain

Pregled mrežnog analitičara o lancu blokova

Post Blockchain

PvC-ove 3 predviđanja za Blockchain Tech u 2018

Post Blockchain

Mt. Gok: Povlačenje bitkoina će se nastaviti uskoro

Post Blockchain

Delavare House donosi istorijski blokchain uredbu