Kompanije za blokadu ciljaju za Hedge fondove, ali ima li bolji cilj? | RS.democraziakmzero.org

Kompanije za blokadu ciljaju za Hedge fondove, ali ima li bolji cilj?

Kompanije za blokadu ciljaju za Hedge fondove, ali ima li bolji cilj?

Noel Acheson je veteran 10-godišnje analize preduzeća, korporativne finansije i upravljanje fondom, i član tima proizvoda CoinDesk je.

Sledeći članak je prvobitno pojavio u CoinDesk Veekli, običaj-kustos bilten dostavlja svake nedelje, isključivo našim korisnicima.

Koncept korišćenja blockchain tehnologije preoblikovanje industriju hedž fond je privučete.

Barem da je poruka preneta u reportCoinDesk objavljenom prošle nedelje na Melonport. Ideja za pokretanje je da se suprotstavi visoke troškove i nimalo lake zahteve hedž fondova, i čine ga lakše podešavanje i upravljanje portfelja.

Melonport nije sama. Nekoliko kompanija uzimaju brzim na ovom prostoru, iz raznih uglova. Neki fokus na osnovnom platformi; drugi se fokusiraju na povratak, nudeći pristup upravlja izbor digitalnih sredstava. Većina izgleda da smatra industriju Fonda za hedge kao svoju metu.

Ali, rekao bih da je pravi cilj je negde drugde.

Na površini, blockchains i hedž fondovi deluju stvoreni jedno za drugo. Osnivanje hedge fond je skupa, ne samo zbog unapred pravnih i administrativnih troškova, ali i zbog količine novca potrebnog da se probije čak (300 miliona dolara se smatra 'malim').

Osim toga, taj iznos se povećava, kao rastu regulatornih troškova, pritisak na naknade i bez sjaja performanse su ohrabrujući konsolidaciju industrije. Su vremena teška - u prva tri kvartala 2016. Godine vidio najveći broj zatvaranja od 2008. Godine.

Međutim, na blockchain platformi, troškovi će biti manji zbog veće transparentnosti, ravnomernije tokova podataka, efikasnosti u starateljstvom i još automatizovanog skladu.

A imovina trenutno na raspolaganju, sa svojim "alternativnim" struktura i relativno visokim profilima rizika, čini se da odmah uličici menadžeru za hedž fond je: digitalizovanih predstave realnog sveta sredstava, criptocurrencies bez opipljivih vrednosti, digitalni 'kovanice "obećavajući udeo u budućih dividendi, bonove davanje nosioci pristup servisa, derivati na osnovu bilo kog od gore navedenog.

Ipak, dok se predlozi mogu smisla, malo je verovatno da će se ova nova vrsta upravljanja Hedge Fund napraviti udubljenje u svojoj ciljnoj sektoru.

Iako konsolidacije, industrija fond živica je i dalje ogromna: oko $ 3TN pod upravljanjem. Sa Predsednik SAD Donald Tramp obećao da će smanjiti regulativu finansijske industrije, menadžeri imaju razloga da budu veselije. I hedž fondovi imaju tendenciju da vole burne i neefikasnih tržišta.

Udružuju snage

Umesto da se bojite potencijalnu konkurenciju, to je verovatnije da će hedž fondovi uključiti blockchain tehnologiju u svoje poslovanje, poboljšanje prognozu tog sektora još više.

To je teško "preuzima" sektoru.

Gde su blockchain startup upravljanje imovinom će napraviti razlika je u drugom polju potpuno: akcijski kapital.

Mnogo toga je napisano na početnim kovanice ponude (Icos) kao sve popularfunding metode za nove kompanije, doduše jedan sa neregulisano risksand strateškim nedostacima. Umesto da se podvrgne stresne runde prezentacija i pregovora, često odustaju slobode odlučivanja, blockchain preduzeća mogu da izdaju digitalne tokena koji ili predstavljaju buduće korisnost ili učešće u zaradu kompanije.

U ovom trenutku, nije jednostavno za ulaganje kapitala preduzeća da investiraju u ovoj novoj vrsti imovine. Neki imaju investedin digitalnih token hedž fondova, ali to nije isto kao proveru i prateći blockchain startups.

VK ugao

Ako su u stanju da pokrene solidne platforme koje olakšavaju postavljanje i upravljanje portfolio digitalnih sredstava u blockchain kompanija koje rade u prostoru za upravljanje fondom, što bi moglo da vidimo Venture Capital firmi postavljanje sopstvenih ICO sredstva.

To bi im omogućilo da učestvuju u ovoj novoj finansiranja trend, dok je još kapitalizirajući na njihovoj stručnosti i vizije.

U tom procesu, oni bi dodati likvidnost i ugled u razredu mladih imovine, dok je u stvari učestvuje u inovacije i tehnološki napredak da tvrde da aktivno traže.

Ukratko, industrija hedž fond će verovatno završiti podržan od strane blockchain.

Ali njegova ukupna struktura i svrha je malo verovatno da se promeni. Gde ćemo videti veći uticaj, u procesima i ciljevima, u rizičnog kapitala. To bi moglo da završi stimulisanje novu vrstu pokretanja, i podstiču rast nove klase aktive koja uspeva da oba pojasom i promovišu tehnologiju.

Slične vesti


Post Blockchain

Kako provansiranje kanalizacijskog kanala za socijalno dobro

Post Blockchain

Nova aplikacija pokušava da koristi Blockchain kao nepromenljivu telefonsku sekretaricu

Post Blockchain

Bitcoin i Litecoin Top Izvori VikiLeaks Donacije

Post Blockchain

Centralna banka Hong Konga: Blockchain ima ogroman potencijal

Post Blockchain

Direktor IBM-a izjavljuje da smo svi uključeni u Blockchain

Post Blockchain

Centralna banka Južne Koreje ohrabrena je da istražuje tehnologiju Blockchain Tech

Post Blockchain

Deloitte Trials Blockchain Tech za reviziju klijenata

Post Blockchain

2017: Regulatori godine se uključuju u Blockchain

Post Blockchain

Zašto Blockchain će trumpirati populizam

Post Blockchain

Bitcoin je nestao mainstream. To je vrlo veliki posao

Post Blockchain

Šainaliza: Barclais Deal će pomoći bankama otvoriti do bitkoina

Post Blockchain

Ripple oslobađa Interledger da poveže svetove banaka i blokova