IBM otkriva dokaz koncepta za Internet koji se bavi blokiranim internetom | RS.democraziakmzero.org

IBM otkriva dokaz koncepta za Internet koji se bavi blokiranim internetom

IBM otkriva dokaz koncepta za Internet koji se bavi blokiranim internetom

IBM je predstavio svoj dokaz koncepta za adept, sistem razvijen u saradnji sa Samsung koji koristi elemente osnovnog dizajna Bitcoin da izgradi Distributed Netvork uređaja - decentralizovanu Internet Stvari.

Adept koncept, ili Autonomna Decentralizirana kolega-to-peer Telemetrija, slavine blockchains da obezbedi okosnicu sistema, koristeći mešavinu dokaz-o-radu i dokaz-o-akcija se osigurala transakcije.

Prema nacrtu papir, blockchains raspoređene u okviru ADEPT sistema će služiti kao knjizi postojanja za milijardi uređaja koji bi samostalno emituju transakcije između vršnjaka u tri nivoa sistema vršnjaka uređaja i arhitekture. Korišćenjem implementaciju protokola Bitcoin, Adept bi mogao da posluži kao most između mnogih uređaja na niskoj ceni.

U radu se dodaje:

"Primena blockchain koncept na svetu [Internet of Things] nudi fascinantne mogućnosti. Tako je od kada proizvod zaokružuje Završna montaža, može se registrovan od strane proizvođača u univerzalnu blockchain predstavlja svoj početak života. Kada se prodao, dilera ili krajnji korisnik može registrovati na regionalnom blockchain (zajednica, grada ili države). "

Nacrt radu navodi veliki broj slučajeva upotrebe, uključujući i nekoliko sa sedištem u domaćim uslovima. Kada CoinDesk razgovarao sa glavnim arhitektom Paul Brodi u oktobru, on je istakao da je IBM je gledao kako, u teoriji, implementacije protokola Bitcoin mogla da promeni način na koji ljudi žive, u oba velike i male načine.

Blockchains u kući

IBM i Nokia predviđaju mreže uređajima koji su u stanju da samostalno sebe održavanja. U teoriji, List navodi, aparati u kući će biti u stanju da signalizira operativnih problema i pronalaženje ažuriranja softvera sami. Uređaji takođe može koristiti Adept da komunicira sa drugim obližnjim uređajima kako bi se olakšala snage trampu i energetske efikasnosti.

Autori objašnjavaju:

"Mi smo pokazali kako, koristeći adept, skroman pranje može postati uređaj polu-autonomna u stanju da upravlja svoj potrošni napajanje, obavlja samo-servisiranje i održavanje, pa čak i do pregovora sa drugim vršnjacima uređajima, kako u kući i van za optimizaciju svoju okolinu. "

"Sve ovo se postiže bez centralnog kontrolera organizovanje ili posreduje između ovih uređaja," papir dodaje.

Prema papira, LG V9000 mašina za veš rekonfiguraciju da radi u ADEPT sistema koristi pametne ugovora izdaje komande deterdžentom prodavca kako bi dobili nove zalihe. Ovi ugovori daje uređaju mogućnost da plati za samog poretka i kasnije dobiju reč od prodavca da je deterdžent je plaćena za i isporučen.

Ove informacije će biti emitovana na smartphone vlasnika za pranje je, uređaj koji će biti povezan sa tog kućne mreže.

Izazovi ostaju

Određena pitanja, uključujući i skalabilnost i danas prirode razvoja criptocurrenci, navode se kao potencijalni izazovi za ADEPT bi koncept ikada biti primenjen na Grander skali.

Adept tim bavi pitanjem skalabilnost mreže u kontekstu distribuirane Internet of Things, a prema autorima, ne postoje jasni putevi proslediti da smanji sistem kao-da ugrade milijarde uređaja, ali da rade u ovoj oblasti obećava.

Oni objašnjavaju:

"Više napori poput bočnim lancima, treechains i mini-blockchains U toku su za rešavanje ovog problema. Iako je svaki pristup ima svoje manama i vrlinama smo mi tek treba da vidimo konsenzus o zajedničkom pristupu preko odbora. Blockchain za regrutovanje stotina milijardi uređaji treba da bude prilagodljiv. "

U radu se konstatuje da izazove povezane sa Ethereum je postojeći dizajn koji se odnosi na Adeptu predloženog infrastrukture može da predstavlja problem, rekavši da su ti problemi "se obratio" kao Ethereum kreće ka planiranog lansiranja tokom ove godine. Autori su takođe naveli toku dešavanja oko anonimne tehnologije za criptocurrenci kao potencijalne oblasti u kojima mogu uticati adept.

Puna Adept Nacrt papir mogu se naći u nastavku:

IBM-Adept Practictioner perspektiva - pre Objavljivanje Nacrt - 7 Jul 2015

Slične vesti


Post Blockchain

Sviftova globalna šefa bankarskih blokada nije blokada

Post Blockchain

Bitkain skaliranje: Kako sve više kontrolirati

Post Blockchain

Bitcoin grupe i izvršenje zakona objedinjuju se za formiranje Blockchain saveza

Post Blockchain

Lloids vidi potencijal Blockchain-a za tržišta osiguranja

Post Blockchain

Da li verujete u Magicchain Magic?

Post Blockchain

Consensus 2018: Šta Internet može naučiti Blockchain inovatore

Post Blockchain

Kineski Auto Giant Vankiang planira 50 miliona dolara za Blockchain fond

Post Blockchain

Pravljenje Blockchain-a za preduzeća: značaj Tokenizacije

Post Blockchain

Nova australijska politička stranka pokušava da popularizuje glasanje o blokadama

Post Blockchain

Bitcoin u Headlines: Blockchain Good, Bitcoin Bad

Post Blockchain

IBM-ovo najveće probno trgovanje na tržištu finansija moglo bi da ide globalno

Post Blockchain

Deloitte: Nove aplikacije Blockchain-a će ubrzati usvajanje