Haven for Blockchain: Case for Vioming | RS.democraziakmzero.org

Haven for Blockchain: Case for Vioming

Haven for Blockchain: Case for Vioming

Rep. Tajler Lindholm, je rančer u Sundance, Vioming, a republikanac član Vioming doma Representatives.Caitlin Long, a Vioming rodom, je bivši predsednik i predsednik Simbiont i bivši direktor Morgan Stanlei.

Vioming ubrzava za dobrodošlicu blockchain zajednicu raširenih ruku.

Najširoj grupa, Vajoming Blockchain koalicija, je dobila značajnu zamah da donese paket zakona koji će doneti značajne koristi kako za blockchain zajednice i države Vioming.

Paket blockchain računa, koji će biti predstavljen u narednoj sednici u februaru, će se graditi na dva karakteristika Vioming da ga čine posebno atraktivan za blockchain industrije: nula prihoda ili franšize poreza korporacija, i strogim zakonima o privatnosti koji regulišu društva sa ograničenom odgovornošću formirana u država.

Kompanije ne treba da se preseli u Vioming fizički da iskoriste, kao što su većina Delavare korporacija ne nalazi u Delavare. Ali ali postoje realni razlozi zašto preduzeća bi želeli da se pomerim. Cheienne, državni kapital, je tremendousfiber optičkih propusni opseg i jeftin poverthat je već privlači velike centre podataka za lociranje tamo, na primer.

I naša inicijativa ima aktivnu podršku zvaničnika u jedini univerzitet države. Dakle, Vajoming ima "dobre kosti" na kojoj će se graditi regulatornog okvira za privlačenje sektora blockchain.

Licenciranja izuzeci

Blockchain zajednica će verovatno biti najviše uzbuđuje jedan od računa samo uvedene, HB0070, što bi izuzeta tokena emitovane na otvorenom blockchain od novca predajnika i hartija od vrednosti zakona Vioming je, sve dok simbol nije reklamiran kao investicija i zamenljiva roba ili usluga. Ovaj zakon bi takođe oslobođeni token razmena (ili ljudi koji razmenjuju tokena) iz koje se smatra broker / dilere pod Vioming zakonu. Predlog zakona je dobila visoke ko-sponzora, uključujući predsjednika Doma.

Kao i uvek, da li će se smatrati znak, pod Vioming zakonu, ili bezbednosti ili oslobodjena prema novom zakonu, bila bi analiza činjenice-i-okolnosti. Preduzeća treba da traži svoju branioca.

Mi videli non-Securities blockchain tokena kao nove klase imovine koja nije ni para ni hartija od vrednosti, a samim tim veruju postojeći propisi novac predajnik i hartija od vrednosti ne bi trebalo primenjivati.

U mnogim slučajevima, na primer, takvi blockchain Tokeni su jednostavno pripejd softverskih licenci. Ako trgovati poklon kartice i pripejd mobilne telefone minuta nisu regulisani kao novac ili hartije od vrednosti, zašto bi pripejd licence softvera spadaju u ove kategorije?

U mnogim državama, oni rade. U Vioming, oni ne bi trebalo, a mi smo optimisti da će parlament složiti.

Vioming potrošači će biti zaštićen svojim snažnim zakonima o zaštiti protiv prevara i potrošača, koje verujemo da su dovoljni da spreče loše glumce iz poslovanja u zemlji. I preduzeća treba da analizira da li će zakoni savezne hartije od vrednosti i dalje važe.

Ostale mere

Viominga Blockchain koalicija podržava dva drugih računa kao deo paketa za sednice u februaru.

Takozvani "Bitcoin zakon," HB0019, predlaže da se oslobodi virtuelne valute od zakona novca predajnika Vioming je. Samo, ovaj zakon će omogućiti preduzećima da izvukao iz Vioming u 2015., kao što je Coinbase, da rade u Vioming. Ovo će dodati ključnu novu industriju u finansijskom sektoru države. Ona, takođe, je dobila veliki broj saradnika i sponzora, uključujući predsednika Senata.

Treći zakon, takozvani "podnesaka zakon" bi se omogućilo državnog sekretara za prikupljanje registraciju na blockchain, sličan onom koji donosi države Delavare u julu prošle godine. To bi pokrije podneske napravljene za korporacije, društva sa ograničenom odgovornošću i izjava UKC finansiranja. Cilj ovog zakona je da omogući službenu evidenciju o vlasništvu i službenu evidenciju o promenama vlasništva postoje na blockchain. Na kraju će omogućiti države, županije, opštine i preduzeća da eliminiše rute za papir, kao što su dela, naslova i prihoda.

DOO Grad

Vioming povede kada je donet prvi LLC zakon nacije 1977. Godine, a to opet može biti prvi nudeći mogućnost da se registruju društva sa ograničenom odgovornošću na blockchain. Ovo bi moglo privući značajne poslovne da se registruju u Vajomingu, kao akademska istraživanja pokazuju da skoro dve trećine novih kompanija koje registruju u SAD su društva sa ograničenom odgovornošću.

Nove vrste LLC korisnika, kao što su oni traže da se ograniči odgovornost za autonomnih automobila i druge Internet Stvari (IOT) uređaja, mogu biti privučeni efikasnosti koje omogućava blockchain registrovano Vioming društva sa ograničenom odgovornošću. Ovo se posebno odnosi na serije društva sa ograničenom odgovornošću, što je još jedna inicijativa podržana od strane Vioming Blockchain Koalicije.

Društva sa ograničenom odgovornošću su toliko popularni u Vajomingu je danas da je skoro jedan na svakih dva državljana države.

Vioming može postati raj za sektor blockchain, gradeći na njenim već atraktivnim atributima, ukoliko se donela je paket blockchain računa. Računi pružaju ogromne koristi za blockchain preduzeća koja ili locira ili registruju u Vajomingu, kao i značajan naopako prema državi. Pozdravljamo podršku blockchain zajednice u dovođenju ove napore u realnost.

Kao što kažu u Vajomingu, neka se javi dolar!

Autori žele da se zahvale David Pope, Rob Jennings, Vioming Blockchain Coalitionand Coin Centar za njihovu pomoć.

Slične vesti


Post Blockchain

Stanje Bitcoin i Blockchain 2018: Blockchain hits kritična masa

Post Blockchain

Bivša JP Morgan Ekec Blithe Masters Svaps Vall Street za Bitcoin

Post Blockchain

Blockchain propušta 2 miliona bitkoinskih novčanica

Post Blockchain

Bitcoin i Blockchain Up za debatu na konferenciji FutureMonei

Post Blockchain

PvC-ove 3 predviđanja za Blockchain Tech u 2018

Post Blockchain

CEO Nicole Cari: Global Stories Highlight Bitcoins Value

Post Blockchain

Bitkoin u Headlines-u: R3s Blockchain Dream Team

Post Blockchain

Zašto Blockchain će trumpirati populizam

Post Blockchain

Blockchain Tech mogao da sačuva globalno preduzeće $ 550 milijardi godišnje

Post Blockchain

Anketa: entuzijazam za etereum u prvom kvartalu

Post Blockchain

Kineski najveći bloker bloka pokreće pokretački akcelerator

Post Blockchain

Blockchain može nestati banke, ali otvoreni softver neće