Goldman analitičar: Blockchain će promeniti svojstvo vlasništva | RS.democraziakmzero.org

Goldman analitičar: Blockchain će promeniti svojstvo vlasništva

Goldman analitičar: Blockchain će promeniti svojstvo vlasništva

Goldman Saks analitičar otkrio dalji uvid u razvoju teze u Global Investment bankarski gigant je na Bitcoin i blockchain tehnologije.

U podcast objavljenom ovog leta i istaknuto u nedavnom Nev Iork Times komad, globalna investiciona analitičar Hit Teri obratili kako Bitcoin i blockchain, hvaleći distribuira knjigu kao tehnologija koja bi imala "ogromne posledice" za sredstva i prenos vlasništva.

"Mi smo prvi korak, prvo podela u smislu vidi kako su kompanije će koristiti tehnologiju", rekao je Teri, dodajući:

"To je fascinantno u veoma ranoj fazi, ali je teško videti svet u kome blockchain tehnologija ne menja način na koji razmišljamo o vlasništvu imovine."

Deo "razmena na Goldman Sachs" tima koji su serije, u razgovoru, snimljeno u junu i objavljen krajem jula, trebalo je da promoviše "The Future of Finance", godišnji izveštaj o problematičnih finansijskih tehnologija i koncepata koje proizvode svog istraživačkog tima.

Tri-deo papira je najnoviji od Goldman Sachs da se istakne Bitcoin i potencijalne primene u blockchain je za prenos sredstava. Prethodne stavke imaju aplikacije spotlightedthe tehnologija je za doznake i među trgovcima.

Na drugim mestima, podcast raspravlja trendovima u finansijama, uključujući peer-to-peer pozajmljivanje, crovdfunding i mobilno plaćanje, dok se fokusira na finansijskim navikama millennials.

Naime, Teri i kolega analitičar Rajan Neš odlučio da opiše ove demografske kao kreditne kartice i duga averziju, navodeći da smatra da su ovi potrošači bolje razumeju troškove finansijskih proizvoda, uključujući takse transakcionite u vezi sa njihovom upotrebom.

Bitcoin usvajanje

Podcast found Teri rešavanju raznih pitanja u vezi Bitcoin kao sprovođenja blockchain tehnologije, kao i, iako njegovi zaključci o održivosti ove aplikacije su značajno više negativan.

Terri naveo da veruje usvajanje Bitcoin kao valuta je zadržan po svojoj promenljivu cenu od fiat valute.

"Nestabilnost oko Bitcoin plaši mnogo ljudi, bilo je super u tim periodima kada Bitcoin činilo samo da ide gore", rekao je on. "Prošlo je gore, to je dole nema i nema ga gore. Za mnoge ljude, svrha imati sigurnu valutu način Bitcoin je trebalo da bude ima sigurnu zalihu vrednosti, imaju način da prenese vrednost."

Terri dalje predložio da je zaključio Bitcoin trenutno nije konkurentna protiv tradicionalne metode plaćanja, uz napomenu da je prvenstveno koristi u slučajevima kada alternative nisu dostupni.

Ipak, on je nagovestio da je Posljednji da bi Bitcoin ili blockchain-bazirani sistemi uspeh na njihovoj vrednosti predlog kao neku vrstu digitalnog novca, zaključujući:

"Tokom vremena, iako Bitcoin će da sazri, mnogo te nestabilnosti će verovatno izaći iz sistema. Verovatno ćete videti više slučajeva korišćenja kao što je to."

Blockchain TechnologiGoldman Saks

Slične vesti


Post Blockchain

Gde su svi privatni blokeri nestali?

Post Blockchain

Zašto 2017 će dokazati Blockchain bila loša ideja

Post Blockchain

D H: 2018 će videti Blockchain Solutions Reach Banking Consumers

Post Blockchain

Blockstack na Vall Street-u

Post Blockchain

Bitcoin, Stellar i Sidechains u Budućnosti summita za novac

Post Blockchain

Blockchain obnavlja usluge nakon nestanka, obećava post mortem pregled

Post Blockchain

Blockstream: finansiranje od 21 milion dolara će biti namenjeno razvoju Bitcoin Development

Post Blockchain

Kako bi Bitkovinski lanac blokirao preokrenutu istoriju

Post Blockchain

Etereum Creator otkriva nedostatak finansiranja od 9 miliona dolara

Post Blockchain

Opasnosti monokulture bloka

Post Blockchain

Bitcoin u Headlines: Blockchain Good, Bitcoin Bad

Post Blockchain

Australijski prodavac Millennius prekida iPhone prodaju u Apple Boicott-u