Direktori Accenture: Blockchains Must Move Beiond Bitcoin | RS.democraziakmzero.org

Direktori Accenture: Blockchains Must Move Beiond Bitcoin

Direktori Accenture: Blockchains Must Move Beiond Bitcoin

Ideja da se u osnovi distribuirati knjiga tehnologija Bitcoin je nekako odvojena od digitalne valute Bitcoin je bio predmet rasprave za neko vreme, i bila je ponovo u centru pažnje novog člana napisao direktora na tehnologija konsultantska kuća Accenture.

U novom poruku za CIO Journal, Accenturemanaging direktori Oven Džef i Sigrid Seibold ponudio svoja razmišljanja o tome kako institucije mogu početi oslanjajući tehnologiju u "korporativnim okruženjima" i "finansijskim pijacama".

Džef i Sigrid tvrdi da, zbog visokih troškova plaćanja za transakcije koje zahtevaju anonimni konsenzus, blockchains treba da se razvija iznad potrebe za rodnom znak. Kritika je značajna u svojoj sličnosti sa argumentima popularizovao više kritičnih lidera misli industrije kao što su Tim Svansonand Robert Sams tog centra na troškove distribuira rudarstva.

Jeff Sigrid napisao:

"Da bi se koriste finansijske institucije, uključujući i tržišta kapitala firme i osiguranika, blockchains mora potisnuti skupe metode koje su uvele Bitcoin sa mehanizmom koji garantuje bezbednost, privatnost i brzinu bez plaćanja anonimni konsenzusa."

Predstavnici Accenture predložili jedno rešenje moglo biti permissioned distribuirani blockchains, od kojih Ripplemai biti najviše primer.

Komad nastavlja da traži niz drugih pitanja koja su sve pogodili na sve većeg jaza u industriji. Bitcoin predlagači su dugo tvrdili da Bitcoin - ili neki criptocurrenci - je od suštinskog značaja za dizajniranje blockchain, kao blockchains zahtevaju mehanizam za podsticanje distribuirano evidencije, proces koji se Bitcoin mreži je olakšano uglavnom anonimnih rudara.

Finansijske institucije, međutim, izgleda da su zainteresovani za istraživanje alternativnih privatnih mreža za takvu funkcionalnost, ili rešenja koja omogućavaju za transakcije Validators da se zna.

Accenture je prethodno napravio svoj interes u tehnologiji javnosti, nedavno u svojoj žalbi za britanske vlade da snažnije regulatedigital štednje Vallet usluga.

Prelazak na blockchain

Ometanje rast tehnologije, pisci, rekao je, takođe će biti ključni odluke ljudi izvan tehnologije ekosistema. Ovo uključuje prevazilaženje ono što oni nazivaju nedostatak regulative koja okružuje industriju i nedostatak jasnoće o tome da li će pametne ugovori biti garantovana zakonom.

Napomenuti s obzirom na nedavne interesovanje grupe, kao što su Nasdak je da zaposleni u Accenture nastaviti da pokrene pitanje kako tradicionalno sredstvo klase može biti premešten na mrežu, a blockchain bazi. Džef i Sigrid, na primer, pitao kako se ta sredstva dobiti jasan naslov i kada takva blockchain početi svoj evidencije.

Ipak, autori su, u celini, optimista u vezi sa idejom distribuiranih knjigama, zaključujući da je tehnologija predstavlja "ogromnu priliku" za svetskih banaka i finansijskih institucija treba da prevaziđe ove izazove.

Na kraju krajeva, pisci su otišli ​​toliko daleko da predvidi budućnost u kojoj oni koji nisu istragu tehnologiju ranije bili na kraju u stanju da se takmiče, zaključujući:

"Kao mesta za stolom postaju manje, samo kompanije i banke koje prihvataju potencijal blockchain rano će ostati. Blockchains će doneti prekid i raseljavanje, ali za ranih pokretača, ona će doneti priliku i rast."

Blockchain TechnologiAccenture

Slične vesti


Post Blockchain

Rootstock fiksira svetlost sa skaliranjem na lancima - na Sidechain-u

Post Blockchain

Da li je patent za blokadu još uvek moguć?

Post Blockchain

8 Bankarske Giants-a koji obrađuju Bitcoin i Blockchain Tech

Post Blockchain

Stanje Bitcoin 2018 izveštaja analizira trendove u razvoju

Post Blockchain

Sa Bitcoinovom cenom Dovn, VCs Turn to Blockchain Firms

Post Blockchain

Kako bi tehnologija lanaca bloka mogla da posluži u digitalnoj demokratiji

Post Blockchain

Public Blockchains Lure će postati neodoljiv za preduzeća u 2018

Post Blockchain

Blockchain.info: najpopularnija veb stranica i novčanik u Bitcoinu

Post Blockchain

Stanje Bitcoin-a u prvom kvartalu 2018. godine pokazuje porast rizičnog kapitala

Post Blockchain

IBM-ovo najveće probno trgovanje na tržištu finansija moglo bi da ide globalno

Post Blockchain

Bitcoin Vallet Apps Ponovo unesite iOS Store nakon Apple-ovog Shift politike

Post Blockchain

Bitcoin i iGaming: Disruption stiže sa vašeg slepog mesta