Decentralizovani Internet projekat MaidSafe za prikupljanje sredstava preko Safecoin Sale | RS.democraziakmzero.org

Decentralizovani Internet projekat MaidSafe za prikupljanje sredstava preko Safecoin Sale

Decentralizovani Internet projekat MaidSafe za prikupljanje sredstava preko Safecoin Sale

Od sutra, decentralizovano internet platforma graditelj MaidSafevill održati navijači prodaju valuti nalik tokena pod nazivom 'safecoins' da podrži njegov povoljno softver.

MaidSafe, preko sedam godina u razvoju, ima za cilj da stvori ništa manje od potpuno peer-to-peer i decentralizovano internet platforme, u kojem su svi podaci "seckanog", šifrovanim i distribuira u širokom mrežom kompjutera širom sveta.

U technologiallovs programerima da izgrade aplikacije u kojoj su svi podaci potpuno siguran, privatne, i zaštićena od brisanja.

Tokom inicijalne prodaje, safecoins će biti dostupni preko kupovinu "proki znak" pod nazivom MaidSafeCoin. Oni se evidentiraju na lancu bitcoin bloka i dostupna iz buisafecoins.com po ceni od 17.000 za 1 BTC ili 3,400 za 1 MSC (Mastercoin).

U početku to će prikupiti sredstva za ovaj projekat, ali safecoin bonove su i sami neka vrsta altcoin za programerima i korisnicima da "kupi" pristup mrežnim resursima.

Prodaja počinje u 9 sati GMT u utorak 22. Aprila.

Kada se MaidSafe mreža sama ide uživo, vlasnici MaidSafeCoins mogu da ih zamene za "redovne" (npr: više nije na bloku lancu Bitcoin) safecoin tokene na 1: 1 odnos.

Decentralizacija u svojoj srži

MaidSafe, što je skraćenica za "Massive Arrai of Internet diskova, bezbedan pristup za sve" je 100% open source projekat ima za cilj čuvanje svih podataka bez zlonamernih upada i prisluškivanja, istovremeno povećava brzinu pristupa i zaštitu od otkaza hardvera.

Razvoj mreže je takođe poznat kao Project SAFE.

Rekao je David Irvin, osnivač i direktor MaidSafe je:

"Ono što Bitcoin radi za decentralizaciju novac, safecoin će učiniti za decentralizaciju sve usluge Interneta, uključujući i centrima za obradu podataka preduzeća."

Organizacija, 14-član tima sa sedištem u Škotskoj, osnovana je 2006. Godine i dobio $ 5m u finansiranju do danas. Ona ima ambiciozan cilj da zamene sve postojeće glavne Internet protokole, uključujući HTTP, SMTP, FTP, i DNS.

Nema treće strane

Pošto MaidSafe je platforma, upotreba njenih protokola je sve zasnovano na dobrovoljnoj "ugovora" između korisnika samo-proveru autentičnosti i same mreže, bez učešća drugih ljudi ili potrebe za lozinke da se prenosi u bilo kom delu mreže.

On koristi neiskorišćene prostor za skladištenje i računarske resurse koje pružaju sami, ili "čvorova" korisnika, za skladištenje i upravljaju ponavljaju i šifrovanje zasnovan na zadatke koji moći sistem i omogućiti da zakoniti vlasnici da pristupe ili dele svoje podatke.

File podaci se takođe iseckan, kodiran koristeći svoje podatke za generisanje ključeva, i poslat na brojnim fizičkim lokacijama.

Ovaj višak zaposlenih obezbeđuje podaci se nikada ne slučajno izgubio zbog brisanja ili hardvera. Fizički pristup do potpunog fajl je nemoguće, zaključavanje od snoopers i lopove podataka. Denial of Service (DOS) napadi su, prema MaidSafe objašnjenju, "osujetila i beskorisno".

Performanse mreže

MaidSafe arhitekture funkcije "inteligentne keširovanie", koji zapravo povećava brzinu i performanse mreže za najviše pristupa podacima i više korisnika pridruže, a ne njenog usporavanja zbog servera pritiska na postojećem Internetu.

Softver radi na različitim čvorovima dodeljuje i optimizuje mrežne resurse, a putevi oko kvarove ili mašinama koje su se dogodile biti odsutan.

Čvorovi u mreži je se lancima zajedno u kriptografskih modelu konsenzusa sličan blok lanac, u kome su gledajte (anonimno) ponašanje jedni drugima i podigao alarm u slučaju bilo kakvog odstupanja.

Pušten na svetu

Kao i otvoreni poreklo sve kod koji omogućava sistem, MaidSafe je objavio sve svoje patente i algoritme za javnu upotrebu bez troškova. Patenti su zvanično u vlasništvu registrovanog dobrotvorne svrhe koji se zove MaidSafe Fondacija, i treba da se koriste "samo u odbrani kapaciteta".

Developerscan pristup otvorenom API za izgradnju decentralizovane aplikacije koje su potpuno bezbedna i privatna.

MaidSafe vidi svoj sistem koji se koristi za komunikaciju koji zahtevaju ovaj nivo sigurnosti i privatnosti, i predlaže ga za deljenje naučno istraživačke podatke, obelodanjivanje aktivizam, a više prozaični koristi kao što su lična skladištenje podataka, društvenim mrežama i jednostavne komunikacije kao što su poruka, e-mail i video / audio ćaskanje.

"Pravi deljenje će pobediti mnoge globalne probleme", kaže MaidSafe je Uvodni video.

Prodaja detalji

Safecoin / MaidSafeCoin publika-prodaja će trajati 30 dana, odnosno do 10% (429,496,729) od ukupnog tokena se prodaju, zavisno od toga koji se dešava prvi put.

Bonus MaidSafeCoins će biti dodeljena na kliznoj skali do ranih kupcima, sa prve Veekers zarađuju dodatnih 40%. Bonus kapi 10% nedeljno nakon toga do kraja inicijalne prodaje.

Kada je MaidSafe mreža uživo, korisnici i dalje mogu zaraditi preostale safecoins preko sistema "dokaz resursa" (POR) sistemknovn kao "poljoprivredom", doprinoseći deo sredstava racunaru "kao čvor u mreži i koriste manje sredstava nego oni doprinose.

Petnaest posto svih safecoins zarađenih će biti doprineo kao podsticaj bazenu programera, ili "građevinara", koji stvaraju aplikacije koje su neophodne za obične korisnike da koriste mogućnosti MaidSafe je.

Slika i video ljubaznošću MaidSafe

Blockchain TechnologiMaidSafeSafecoin

Slične vesti


Post Blockchain

MimbleVimble neće ICO, već će pokrenuti kriptocurrenci

Post Blockchain

Apple uklanja Coinbase iz App Store manje od mjesec dana nakon pokretanja

Post Blockchain

Kako bi Bitcoin Tech mogao da napravi lance snabdevanja više transparentnim

Post Blockchain

Bitcoin Defender izgovara na London Blockchain događaju

Post Blockchain

Pitch Perfect Illustration of Blockchain Hipe

Post Blockchain

Internet Securiti Pioneer predstavio projekat na Univerzitetu Blockchain

Post Blockchain

Chainov iOS API pruža autorizaciju za otiske prstiju za Bitcoin aplikacije

Post Blockchain

Chain API preuzima naporan rad iz razvoja Bitcoin aplikacija

Post Blockchain

Microsoft otkriva projekat Manifest, plan za praćenje proizvoda za blokiranje

Post Blockchain

Coinprism pokreće distribuiranu knjigu otvorenog izvora

Post Blockchain

Kako su bliski pametni ugovori za uticaj na stvarni svet?

Post Blockchain

Blockchain pokreće Bitcoin.com, prikazuje neobjavljene Android aplikacije