Deloitte predstavio pet Blockchain partnerstava i 20 prototipova | RS.democraziakmzero.org

Deloitte predstavio pet Blockchain partnerstava i 20 prototipova

Deloitte predstavio pet Blockchain partnerstava i 20 prototipova

Jedan od najvećih knjigovodstvenih firmi na svetu, Deloitte, kaže da je partnerstvo sa pet blockchain startup i izgradio širok spektar prototipova do uslužnih delatnosti, uključujući osiguranje, upravljanje zaposlenih i prekogranična plaćanja.

The 'Big Four' računovodstvo firma je izgrađen 20 radnih blockchain prototipova u partnerstvu sa startup BlockCipher, Blok, ConsenSis preduzeća, Loiial i Stellar.

Četiri od prototipova će biti demonstrirao uživo na sceni na konsenzus 2016conference u Njujorku.

Deloitte partnera Erik Piscini rekao CoinDesk da, dok su kompanije predstavljaju širok spektar preduzeća, odluka njegove kompanije da partner sa njima je bio deo globalne strategije da pomogne gurati blockchain iz teorije u stvarnom svetu aplikacija.

Piscini said:

"Širenje izvan bankarstva što se sada dešava u velikom stilu. Kada mislite o osiguranju ili zdravstvenu zaštitu ili malo ili trgovinom ili privredi uopšte, imate mnogo mogućnosti."

Govoreći u okviru "Make It Real 'sekciji konsenzus događaja, Piscini je rekao da svaka od 20 prototipova u potpunosti funkcionalan. Iako su u pripremi detalja o aktuelnim prototipa, on je razbiti partnerstva u tri kategorije na osnovu vrste proizvoda svake stvorio.

Pet partneri

U bankarskom kategoriji, dva startup pomažu Deloitte izgrade ono što naziva "digitalne banke" na blockchain. A banke se ne grade od temelja na blockchain, različite komponente usluga su izgrađeni i trenutno se stavlja u promet do banke.

Jedan od najnovijih partnera Deloitte je Kalifornija-baziran BlockCipher. Kompanija koja je podigla $ 3,5 mil rizični kapital je pružanje Deloitte osnovnu tehnologiju, API sloj, za više digitalnih bankarskih alata izgrađene na blockchains od Ethereum i Bitcoin, kao i običaj, privatnih lanaca.

Sa sedištem u Njujorku, ConsenSis Preduzeće je jedno od Deloitte najranijih blockchain partnera i pomaže stvoriti niz prototipova za finansijske proizvode za prodaju bankama. Kompanija je deo ConsenSis središte kompanije grade široku paletu proizvoda na javnim i privatnim verzije Ethereum blockchain.

Piscini put kako BlockCipher i ConsenSis u kategoriju sa trećim partnerom, Blok, odražava nadu da će sve tri pomoći Deloitte skala blockchain na globalnom nivou. Međutim, on razlikuje Blok od druga dva, jer, umesto bankarstva, firma Čikago sa sedištem u radi na tome da pomogne Deloitte pokrene proizvod osiguranja blockchain-agnostik.

Treća kategorija partnera je ono što Piscini opisao kako je primjenjivo za specifične slučajeva upotrebe. Jedan pokretanje, Loiial, ranije poznat kao Ribbit.me, specijalizovana za nagrada programa; s druge strane, Zvezdani, u prekogranična plaćanja.

Loiial, koja se podigla $ 1.5m u rizičnog kapitala kada se zvala Ribbit.me gradi nagradna platformu blockchain-povered. Piscini uramljena prototip kao način da se promeni ponašanje zaposlenih u širokom spektru industrija.

Piscini rekao CoinDesk:

"To je sve zasnovano na blockchain tehnologiji i to je način da se uključe sa svojim zaposlenima sa idejom radi copi-paste na platformu za putovanja, zadržati, kreditnu karticu, zdravstveno osiguranje, mnogo mesta možete ga primeniti."

Stellar sa druge strane je jedinstven među partnerstva za biti neprofitna fondacija, dizajniran da olakša prekogranična plaćanja. Zvezdane projekat sa Deloitte je finansijske usluge inicijativa koja Piscini ukazuje se gradi posebno za banke izvan Severne Amerike.

"Klijent je zapanjen koliko brzo i koliko je jeftin su te transakcije", rekao je on.

Planiranje prekid

Piscini je objasnio da je izgradnja svake od 20 prototipova zavisio na obe polovine partnerstva doprinosi njihovom stvaranju. Međutim, on je dodao da nijedan članovi odbora razmenili kao rezultat dogovora, a ne finansijska ulaganja je napravljen kao način da se održi autonomija stranaka.

Piscini said:

"Vi ne želite da budu priključeni jednog prodavca, jer onda gubi svoju nezavisnost i ne želite da zavisi od jednog proizvođača, kao i, iz skali i performanse i ekspertize tačke gledišta. Potrebno je da imate drugačiji vendors u cilju ostvarivanja što vam je potrebno da dostavi. "

Dok industrije služio od strane partnerstva su raznoliki, jedna strategija u ime Deloitte ih doveli u kompaniji, rekao je on.

Umesto predviđanje potencijalne prihod od svake kompanije Deloitte razbili potencijalne smetnje iz blockchain u industriji i sektoru da se utvrdi gde najveći potencijal gnjida. Zatim, kompanija obrnuto projektovan svoje odnose da bi se te potencijalne zahteve.

Na primer, u Deloitte "ogromne biblioteke slučajeva upotrebe", kompanija veruje da je prekogranična plaćanja predstavlja $ 20 milijardi prekidu priliku. Tri od pet partnerstva su već ostvarivanje prihoda, iako je kompanija odbila da otkrije koje.

Piscini, koji je i vlasnik Deloitte, izjavio je da kompanija u privatnom vlasništvu je u žurbi da ostvare profit na ovim poslovima. "Kada ste partnerstvo, ne prijavljuju da Volstritu svake nedelje ili svaka tri meseca, da izveštavaju sebi", rekao je on.

Spremam se za biznis

Deloitte prošle godine ostvarilo $ 35.2bn prihoda, što je povećanje od 7,6% u lokalnim uslovima valuti. Ranije ove godine, CoinDesk objavio izveštaj Piscini sugeriše da će ova godina biti godina blockchain "postaje stvarnost", zahvaljujući radu konzorcijuma i "Nekt Generation" platforme kao što Ethereum.

U svom najnovijem razgovoru sa CoinDesk, rekao je Deloitte klijenti su već tražili blockchain proizvoda koji pokrivaju aspekte osiguranja, nafte i gasa, kao i upravljanje imovinom. Kasnije danas, Deloitte partner biti što živi demo četiri od 20 prototipova koji su već spreman za potrošnju - u zavisnosti od toga šta su potrebe klijenata urađeno.

Rekao je:

"Mi smo spremni, naravno, ali ja ne želim da kažem da sam spreman dok ne znam šta oni pokušavaju da urade. Ako oni pokušavaju da stave blockchain na Mesec, onda ja nisam spreman."

 

Blockchain ApplicationsDeloitteConsensus 2016

Slične vesti


Post Blockchain

Nic Keri na Bitcoin novčaniku, Mt. Gok i decentralizacija

Post Blockchain

Pitch Perfect Illustration of Blockchain Hipe

Post Blockchain

Služba analitike ima za cilj da postane zlatni standard podataka o bitcoin-u

Post Blockchain

Opasnosti monokulture bloka

Post Blockchain

Bitcoin, Stellar i Sidechains u Budućnosti summita za novac

Post Blockchain

Kako Bitcoinova tehnologija može da preusmeri medicinska iskustva

Post Blockchain

Nova australijska politička stranka pokušava da popularizuje glasanje o blokadama

Post Blockchain

Da li su transakcije lanca off-block loše za Bitcoin?

Post Blockchain

Kako Blockchain Tech inspirisao svet umetnosti

Post Blockchain

Finansijski igrači iz Južne Afrike igraju sve-u na Blockchain-u

Post Blockchain

Da li su Sidechains bolje rješenje za Bitkoinovo skaliranje debata?

Post Blockchain

Connecticut Non-Profit koristi Blockchain Tech za vladine projekte