Blockchain Revolution dolazi u Vall Street na Nasdak Eventu | RS.democraziakmzero.org

Blockchain Revolution dolazi u Vall Street na Nasdak Eventu

Blockchain Revolution dolazi u Vall Street na Nasdak Eventu

Otac i sin autori nove knjige "Blockchain revolucija" je u fazi jutros gde NASDAK otvara i zatvara svoje tržište obrazložiti svoj najnoviji rad.

Započeti panel diskusiju sa nekoliko vodećih svetskih kompanija Don Tapscott i Alek Tapscott smenjivali su se raspravljaju o tome kako bi se upravljačka struktura nekih od tih istih kompanija biti prekinut usled distribuiranih glavne knjige tehnologijama kao što su blockchain.

Stariji Tapscott postavili scenu za razgovor sa tačka-po-tačka objašnjenje zašto veruje blockchains može da uradi na upravljačkoj strukturi preduzeća šta Bitcoin i druge aplikacije rade na razmeni vrednosti.

Don Tapscott opisao uticaj veći slici:

"Ovo sigurno će imati uticaj na firme."

Istovremeni tajming

Istoga dana "Blockchain revolucije" udario prodavnicama, distribuirani autonomnu organizaciju koja se zove thedao bi takođe lansira crovdfunding kampanju. S obzirom na vodje, autonomna priroda projekta i impresivnim kapitala je podigao, ona je bila tema razgovora na događaju kraja dana.

Prema Tapscott, razlog DAO je nastao zato što njena struktura pruža najefikasniji način za njeni tvorci da minimizira troškove transakcije.

Navodeći Nobelove nagrade za ekonomiju Ronald Coase, Tapscott je tvrdio da je do sada struktura koja najbolje olakšava taj proces je vertikalno integrisana, što generalno podrazumeva lidera nadzor i druge lidere koji nadgledaju zaposlene entri-level.

Ali, sa pametnim-ugovora omogućeno upravljanje infrastrukturom, pristalice "The DAO" tvrde ova struktura može da se okreće oko svoje ose i upravlja horizontalno.

Kao primer vrste usluga koje mogu jednog dana biti dostavljene u skladu sa ovim upravljačke strukture, Tapscott pozvao poslovne modele nekih od današnjih vodećih Silikonskoj dolini počeci.

Tapscott spomenuli da bi blockchains omogućiti stvaranje onoga što je nazvao "super uber" ili "bAirbnb" (blockchain Airbnb).

On je predložio tehnologiju koja pokreće Tao takođe može preoblikuje muzičku industriju do tačke u kojoj muzičari "bi mogli da se prvo dovodi, i omogućiti etikete da rade tamo ime".

Neverni Daos

Generalno, Tapscott je izrazio skepticizam o verovatnoći da Tao je prikupljanje sredstava krug može biti slučajnost.

"Da li je ovo neki uvrnuti istine ili je to neka vrsta vesnika promene za promišljanje u firmi?" upitao.

DAO može da se posmatra kao čvrsto upakovane kolekcija pametnih contractsthat olakšati sve od preuzimanja novih članova sa pravom glasa na raspodelu sredstava. Dok je ovo prvi široko uspešna primena tehnologije, njegovo jezgro kod otvorenog koda, što znači da svako može da ga kopirate i pokušati modela - ili nešto slično - za njegov ili sebe.

Od Tao eksplodirao na blockchain scenu ranije ovog meseca, mnogi skeptici su izašli da se suprotstavi podršku investitorima.

Juče FT Alphaville objavio articleabout potencijalne probleme koji se odnose na token prodaju u zamenu za prava glasa koji izgleda neverovatno kao IPO. Takođe, istakao je dugu istoriju problema kada jedan transfer "ceo dan u dan odlučivanja do amaterskih odborima".

Autor "The Naked Corporation" i "Vikinomics" parafrazirao Boba Dilana "Ballad Of A Thin Man" da sumira podudarnost istovremenog pokretanja njegove knjige i DAO.

Pozivajući se čuveni lirsku prolaz, rekao je:

"Nešto se dešava ovde, ali ne znam šta je to."

Zamena Rube Goldberg

Don sin i koautor knjige, Aleks Tapscott, takođe govorio o uticaju blockchain na tradicionalno rešavanje problema i njegove istorijski vertikalne strukture.

Sadašnji finansijske usluge industrija, rekao je on, ima dugu istoriju rešavanja problema odozgo na dole sa novim idejama tacked na vrhu drugih novih ideja izgrađena na starijim novim idejama.

Alek Tapscott opisao je problem u finansijskoj industriji:

"Na kraju se u mnogim aspektima sa ovim Rube Goldberg-stil mašine."

Izgradnjom rešenja u vidu isprepletena mreža blockchains, Tapscott je tvrdio da finansijski inovatori mogu stvoriti više otporne, manje glomazan rešenja.

Knjiga prijem

Book Tapscotts "je u velikoj meri dobro primljena od strane pripadnika medija. Ali takođe je samo jedan od nekoliko knjiga da su stavljeni na tu temu u proteklih mesec dana.

Vilijam Mougiar je "Poslovni Blockchain" je objavio Vilei 9. Maja i Chris Skinner "ValueVeb" je objavljen 7. Aprila.

Na današnjem događaju, autori "Blockchain revolucije" su uvedene od strane Blithe Masters, direktor digitalne Asset Holdings, koji su govorili o svom skepticizmu prema nekim članovima medija kada je prvi put prišao od Tapscotts.

Nakon shvate šta Majstori opisao kao "obična okviru" knjige, ona je pristala da učestvuje.

Obraćajući se publici ispunjen industrije insajdera, master objasnila šta je videla kao realne vrednosti prave knjige ':

"Svi znaju dovoljno da su bar donekle ozbiljno zbunjen."

Slične vesti


Post Blockchain

BNI Ekec: Nedostatak industrijskih standarda Teško blokirajuće tehnike

Post Blockchain

Zašto saradnja će uspješno uspjeti Blockchainovu uspjehu 2017

Post Blockchain

Sa Bitcoinovom cenom Dovn, VCs Turn to Blockchain Firms

Post Blockchain

Kako Bitcoinova tehnologija može da preusmeri medicinska iskustva

Post Blockchain

Sa Blockchain-om, gde postoji dim, uobičajeno je dima

Post Blockchain

11: FS podržava blokadu od 50 miliona dolara za bankarski fond

Post Blockchain

Libertarska partija Teksasa da sačuva rezultate izbora na tri blok-kanala

Post Blockchain

Lanac otkriva Ivi Smart ugovorni jezik u prvom javnom demonstraciju

Post Blockchain

5 Iznenađujuće činjenice iz izveštaja o stanju bitkeina CoinDesk-a

Post Blockchain

Antonopulos napušta sigurnosnu ulogu Blockchain-a da postane savjetnik odbora

Post Blockchain

Apple uklanja Blockchain Bitcoin Vallet Apps iz svojih App Store

Post Blockchain

Blockchain obnavlja usluge nakon nestanka, obećava post mortem pregled