D H: 2018 će videti Blockchain Solutions Reach Banking Consumers | RS.democraziakmzero.org

D H: 2018 će videti Blockchain Solutions Reach Banking Consumers

D H: 2018 će videti Blockchain Solutions Reach Banking Consumers

CG korporacija (D H) dobavljač tehnoloških rešenja za finansijske institucije Kanada-based, nedavno je najavio integraciju vlasničkog rešenja blockchain sa svojim platnog čvorištu, Global PAIplus.

Ovaj potez čini D V zadnje uplate prodavac da izvrši blockchain integraciju. Nakon slične najave Dvolla, Earthportand PaiCommerce, razvoj može posmatrati kao vrhuncu koji pronalazi blockchain kreće od inovativnih laboratorija i u stvarnom svetu implementacija.

Na primer, Global PAIplus platforma već integriše različite vrste plaćanja, valute i sisteme u jedinstveni platni hub predviđa velike numbersof neposrednih plaćanja - i D + H + može uskoro ponuditi 'blockchain "kao način plaćanja uz više konvencionalnih alternativa.

Prednosti koje nudi blockchain i "virtuelni glavne knjige" tehnologija, rekao je Moti Porath je, D + H izvršni potpredsednik globalnih pre prodaje, je da oni omogućavaju bankama da pojednostavi i smanji troškove vezane za kliring, a može dodatno "postići ciljevi vezani najbližim plaćanja ".

Bilo je to potencijal za brze transakcije, rekao je, da je vozio D H da postane rano primenjuje tehnologije:

"Verujemo da će 2016. Videti banke prelaze iz eksperimentisanje na inovacije laboratorijama u sprovođenju rešenja koja pokreću vrednost svojim klijentima. U ovom trenutku, vidimo najviše relevantnost za blockchain mogućnosti u isplati, tako da ima smisla da se brzo kreću dodati sposobnosti našeg globalnog plaćanja čvorište. "

Dok blockchain integrationis još uvek nije se koriste za žive plaćanja, Porath je rekao nam je da je firma trenutno u "diskusije i studijama sa određenim klijentima".

Iako ne može da otkrije imena tih klijenata, on je izrazio nadu da će značajni vesti saopštenja snimljen u bliskoj budućnosti.

Blockchain čvor kao centralna banka

Dodavanje blockchain rešenje pokazuje da Globalno PAIplus je "prilagodljiv blockchain tehnologiju", rekao je Porath je, i, dalje, da je tehnologija integrisana u susret potrebama koje nastaju plaćanja klijent peer-to-peer.

On je uramljena projekat kao sredstvo za banke da se pojednostavi proces za sprovođenje, operativni i isporuku plaćanja, govoreći:

"Ove institucije će moći da koriste bezbednu, zatvorena petlja, distribuira glavne knjige sistem za povezivanje bankarske mreže, kretanje novca u realnom vremenu, i poboljšati pristup likvidnosti."

Integracija blockchain tog preduzeća podržava kreditne i debitne transfere, kao i povratak i odbijanja, i najviše odgovara za neposredne šeme plaćanje kliring i između filijala transfera, prema Porath.

Jedini preduslov je da se članovi šeme funkcioniše kao privatne mreže, dodao je on.

Ide u detalje o tome kako sistem funkcioniše, D + H + izvršni rekao da uspostavlja čvor u mreži koja deluje kao likvidnosti bazena, sa različitim likvidnost bazen računi koje finansira realnom spoljnom transfera (koristeći SVIFT, na primer).

"Likvidnost bazen čvor simulira račune u centralnoj banci i, kada je vrednost se razmenjuju i blokovi se ažurira," centralna banka "čvor ažurira kako bi se razmena vrednosti", objasnio je on.

Uradi sam napor

Naime D + H + formirala partnerstvo sa Ripple u oktobru prošle godine, sa ciljem da pruži "inovativne mogućnosti plaćanja", mada ovaj najnoviji integracija blockchain proizvod je u potpunosti izgrađen u kući.

Novi Multi-lanac, privatni blockchain rastvor je izgrađen korišćenjem otvorenih standarda, a može da obezbedi pristup "bilo koji broj" sistema bruto poravnanja u realnom vremenu, Porath je rekao CoinDesk.

Objašnjavajući zašto kompanija nije koristila Ripple ili neku drugu pre-postojeće rešenje blockchain, on je izrazio uverenje firma je da postoji jaka tržišta za distribuira glavne knjige tehnologiju u zatvorenom privatne mreže, za razliku od velike otvorene mreže.

"Ako je tehnologija koja se koristi u kombinaciji sa platnom čvorišta, može da obezbedi više osiguran okruženje i brži, efikasniji transfer novca i kliring", rekao je on. "Istovremeno, ona [održava] privatnost učesnika u transakciji."

Obezbeđivanje rješenje koje se pridržava regulatornim zahtevima, kao što znam-ti-kupaca (KIC) zahteva, takođe je faktor.

Savet za industriju

Naime D + H + objavio je nedavno beli papir, utvrđuju pet ključnih principa kompanija veruje da je bankarski sektor treba da odmah u odnosu na blockchain.

Firma je rekao da je "ohrabrili" od potencijalnih pozitivnih uticaja blockchain na industriju plaćanja, ali je upozorio da banke moraju biti oprezni da se bavi svojim pet tačaka kako bi blockchain da u potpunosti ostvare svoj potencijal.

Ključna razmatranja u radu uključuju pronalaženje i rešavanje pravi problem, a zadržavanje transformacije potencijal tehnologije.

"Ako je prošle godine bila era eksperimentisanja i inovacija za banke u vezi sa blockchain, onda je godina pred nama mogao biti put vidimo ovu tehnologiju izađe iz zadnjih soba banaka u rešavanju pravi poslovne probleme", rekao je Porath je u novinama, dodajući:

"Međutim, tehnologija mora da dobije neke stvari pravo u cilju ostvarivanja na svom transformacije obećanje."

Slične vesti


Post Blockchain

Početak identiteta Cambridge Blockchain zatvara finansiranje od 2 miliona dolara

Post Blockchain

Top Five Takeavais iz CoinDesk State of Blockchain K1 2018

Post Blockchain

Blockchain 2017: Da li znamo šta ne znamo?

Post Blockchain

Šainaliza podiže 1,6 miliona dolara, potpisuje sporazum o Cibercrime sa Europolom

Post Blockchain

Blockchain: zašto Big Guis ne mogu pobijediti

Post Blockchain

Predsedavajući ASIC-a: tehnologija blokiranih tehnologija može promijeniti finansije

Post Blockchain

Bitcoin cena Otporna kao što Antonopoulos teži na Mt. Gok Debacle

Post Blockchain

Bitcoin i Blockchain Up za debatu na konferenciji FutureMonei

Post Blockchain

2018 u naslovima: 13. najveća priča o blokadama

Post Blockchain

Blockchain Smart Contracts je potreban novi vid dužne pažnje

Post Blockchain

IBM-ovo najveće probno trgovanje na tržištu finansija moglo bi da ide globalno

Post Blockchain

Deloitte predstavio pet Blockchain partnerstava i 20 prototipova