Britanska trgovinska misija donosi Bitcoin i FinTech u jugoistočnu Aziju | RS.democraziakmzero.org

Britanska trgovinska misija donosi Bitcoin i FinTech u jugoistočnu Aziju

Britanska trgovinska misija donosi Bitcoin i FinTech u jugoistočnu Aziju

Prošle nedelje, novčanik provajder Blockchain predstavljao Bitcoin industriju u zvaničnom vlade trgovinske misije.

Generalni direktor Piter Smit je bio jedan od 31 rukovodilaca da učestvuju u trgovinskoj delegaciji, koju predvodi premijer David Cameron, na promociji u Velikoj Britaniji Fintech preduzeća u jugoistočnoj Aziji.

Sektor Fintech, koja sada zapošljava 135.000 peoplein Velikoj Britaniji i stvara $ 20 milijardi godišnjeg prihoda, predstavlja ključni deo planto Konzervativne stranke stimulišu trgovine i investicija.

Dok je narod primio 42% Evrope Fintech investicije prošle godine, trgovina telo Inovativni Financevants da uhvati još veći udeo na tržištu i dalje dominiraju Silikonska dolina i predvideo da vredi $ 46bn do 2020. Godine.

Trgovinski misija Cameron se poklopio sa izdanjem "Velika Britanija 2020" manifestu organizacije koje pozivaju na narod da stvori više od 25 Fintech lidere "da li je IPO, globalnog tržišnog udela ili procene".

Pored ključnih igrača u Fintech ekosistemu, Inovativni finansija takođe računa Bitcoin firme Bitreserve, CoinFloor i eliptičkim kao članovi. Elipsasti pridružio nekoliko drugih Fintech startapima na prethodnu trgovinu missionto Americi sa gradonačelnikom London Boris Johnson.

Braneći biznis

Uprava za trezor je novoimenovani 'specijalni izaslanik "za Fintech, Ajlin Burbidge, je partner u VK firmi Passion Capital, jedan od pristalica iza Velike Britanije linkove CoinFloor.

Iako je vlada pominje Bitcoin i blockchain tehnologije u svojoj retorici do danas, Smith poziv je više konkretan dokaz da se zagovara Bitcoin preduzeća kao deo svoje agende.

Smith je CoinDesk:

"Naš tim javna politika je aktivno angažovan sa Kancelarijom za premijera, jer oni traže da uče o tehnologiji, formuliše politiku i što je najvažnije, podsticanje industrije ovdje u Velikoj Britaniji."

Generalni direktor je rekao da je "počastvovan" da bude deo misije oko Malezija, Vijetnam, Singapur i Indoneziju.

"Vrhunac je imao priliku da objasni Bitcoin, a naša kompanija, premijeru, dok smo leteli između gradova", dodao je on.

Pored malih i srednjih preduzeća, kao što su RateSetterand Earthport, drugi u prisustvu uključen FTSE-100 društva za osiguranje Aviva i Rols-Rojs, koji je potpisao £ 340m dealvith Vietnam Airlines tokom misije.

Iako su mnogi od delegata prisutnih čuo za Bitcoin, njihovo razumevanje je ograničeno, rekao je Smit. Jedan od najvećih preuzimanju Avais od putovanja, kako je rekao, bila je potreba za boljim obrazovanjem - koji može biti nešto jednostavno kao uspostavljanje Bitcoin novčanik i dobijanje sredstava.

- Piter Smit (@OneMorePeter) jul 30, 2015

Stimulisanje ekonomije

U godini od povlačeći svoju prvu bitcoinfrom A Bitcoin bankomatu, kancelar državne blagajne Džordž Osbourne objavio plan u značajnoj da reguliše digitalne valute u Velikoj Britaniji.

Prema predloženim zakonima, Bitcoin razmena u zemlji će morati da se pridržavaju protiv novca propisima novca, u međuvremenu kompanije će moći da se odluče na standardima zaštite potrošača, u koordinaciji sa pomoć UKDCA i British Standard Institution (BSI).

Vlada je takođe ulaže $ 10 miliona u istraživanja na digitalnim valutama, u zajedničkom ulaganju između istraživačkih saveta, Alan Turing Instituta i digitalni Catapult.

Za razliku od "nefleksibilan" BitLicense njujorškom, startup pohvalili u Velikoj Britaniji mere za njihovo laganim dodirom. Regulatorne sandbokhas FCA je pokazalo naročito korisna za mnoge startups koji ne mogu da priušte inicijalne troškove usaglašenosti.

U prethodnom intervjuu, Marko Santori, globalna politika branilac u Blockchain said:

"Jasnoća i istraživanje vidi u nedavnoj publikaciji trezora o digitalnim valute pokazuje svoju pravu želju da se detalji pravo, i da se upoznaju sa industrije u procesu. Ovo je u pozdravnom suprotnosti sa Blunderbuss pristupa koje smo videli u drugim nadležnosti. "

Vladina formalna rasprava o digitalnim valute trebalo bi da počne ovog leta.

UKBlockchainUKDCA

Slične vesti


Post Blockchain

ING Ekec: sve naše poslovne linije uključene u istraživanje blokaina

Post Blockchain

R3: Najveći probni probni udar je samo početak

Post Blockchain

16-godišnji dobitak 10 bitkoina u Blockchain.info Giveavai

Post Blockchain

Privatnost u Blockchain-u: Gde smo se nalazili?

Post Blockchain

Apple uklanja Coinbase iz App Store manje od mjesec dana nakon pokretanja

Post Blockchain

3 razloga Hiperledger ima najbolji razvojni model za Blockchain

Post Blockchain

Hiljade kupljenih bitkoina poplavilo je blok lanca u Misteri transakciji

Post Blockchain

Deutsche Bank: Blockchain Tech će ići u Mainstream u narednoj deceniji

Post Blockchain

Donošenje osjećaja kriptoekonomije

Post Blockchain

Ripple oslobađa Interledger da poveže svetove banaka i blokova

Post Blockchain

Bitkoin u Headlines-u: Blockchain Scores Economist Cover

Post Blockchain

Pravljenje Blockchain-a za preduzeća: značaj Tokenizacije