Blockchain Vraća se u Apple iOS s novim Bitcoin novčanikom | RS.democraziakmzero.org

Blockchain Vraća se u Apple iOS s novim Bitcoin novčanikom

Blockchain Vraća se u Apple iOS s novim Bitcoin novčanikom

Ažuriranje (30. Jula 11:44 GMT): korisnici su prijavili grešku u funkcionalnosti apoen na iOS Blockchain je pri čemu se nalozi se naplaćuju u 'bits'- takođe poznat kao' uBTC '- nego "BTC". Na primer, korisnik kupovine stavku da kliknete na 'Plati sa Bitcoin' vezom, ali njihov novčanik (podesio da se prikazuje u "bita") bi send.0843 bita umesto of.0843 BTC. Direktor Nik Keri kaže da popraviti će se realizovati u narednom update-u aplikacije "neminovno".

Nakon kontroverznog uklanjanja Appleov iOS Bitcoin aplikacija u januaru, prvo na veliki ime novčanike relaunches na App Store danas.

Blockchain, koja već pruža izuzetno popularne novčanike i za desktop računare i Android uređaja, je predstavio svoj novi-iz-the-prizemlju-gore iOS novčanik, koji se nada će doneti Bitcoin korisnicima širom sveta.

Pre uklanjanja Apple-ov svih aplikacija koje nude criptocurrenci transakcija u januaru 2014. Godine, Blockchain je most dovnloaded Bitcoin novčaniku za iOS uređaje.

Kontroverzni zabrana

Najava Blockchain će verovatno doći kao vest za Bitcoin zajednice, koji protestvovao glasno Appleov zabrane - sa nekim korisnicima čak i da pucaju svoje iPhonea na neobičan znak podrške.

Međutim, iz razloga poznatih samo Apple insajdera, novi, više otvorenih policivas najavili na konferenciji Vorldvide Developers početkom juna, čime je otvoren put još jednom za Bitcoin novčanike i drugih aplikacija koje obavljati pomoću criptocurrencies.

U nedeljama koje od tada, App Store je video dodatak nekoliko Bitcoin aplikacija, uključujući i nezvanični novčaniku za Coinbase usersand Gliph, a poruka servis koji omogućava korisnicima povezane šalju jedni drugima Bitcoin. Međutim, Blockchain je prvi od glavnih igrača u ponudi novčanika usluge na iOS-u od početka 2014. Godine.

Nicolas Keri, direktor Blockchain, rekao CoinDesk:

"Onog trenutka Apple signalizirao pomak u njihovoj politici prema digitalne štednje aplikacija, smo izvukli projekat iOS off polici i stigla na posao. Želeli smo da to koriste kao priliku za poboljšanje novčanik, ali smo ipak bili zabrinuti zbog posvećuje veliku količinu vremena inženjeringa, jer nije bilo jasno šta vrste aplikacija će se kroz proces podnošenja i odobravanja. "  

On je dodao: "Rad sa Apple je brz i jednostavan, i mi zaista cenim njihovu misaonu uputstva - to je partnerstvo zaista vrednost."

Nova aplikacija

Kao i razmenu Bitcoin između novčanike, Blockchain je Aplikacija takođe omogućava iPhone i iPad korisnicima da kupuju od broja trgovaca koji prihvataju Bitcoin brzo raste - i na internetu iu fizičkim objektima.

Keri je rekao da Blockchain je obnovio svoju novčaniku aplikaciju od nule do poboljšanja bezbednosti, poboljšanje performansi, i uvesti novi korisnički doživljaj. Objasnio je:

"Aplikacija udari jaku balans između funkcionalnosti i bezbednosti. U Blockchain, uvek verujemo u stavljanje korisnicima čvrsto u kontroli svojih sredstava i koja se nije promenila sa novim iOS novčaniku. Takođe ćete pronaći novi bezbednosni PIN ekran i unapredili smo naplate podrazumevani rudara prilikom slanja transakcije.

Nove funkcije dolaze

Keri je rekao CoinDesk da će novi novčanik iOS biti na raspolaganju korisnicima za preuzimanje sa App Store danas, dodajući:

"Pozivamo Bitcoin entuzijasta svuda da ga isprobamo. Radujemo se dodaje uzbudljiva nova funkcionalnost ide napred, uključujući i veoma popularne Merchant karte iz naše Android novčanik. Stai tuned za mnogo ažuriranja."

On je dalje objasnio da je povratak Apple iOS je "izuzetno važan za Bitcoin uopšte i veoma uzbudljivo za Blockchain". Oslobađanje aplikacije znači da će milioni iOS korisnika širom sveta sada imaju priliku da dožive Bitcoin iz prve ruke, Keri navedeno, dodajući:

"Osim toga, ovo potvrđuje da je Apple je dobrodošlicu vrati razvojnu zajednicu da investira, gradi, i stvoriti Bitcoin aplikacije ponovo."

Blockchain je trenutno najpopularniji Bitcoin novčanik u svetu sa više od 1,9 miliona korisnika. Njegov sajt, Blockchain.info, takođe domaćin Bitcoin grafikone, statistike valute i blok-lanca istraživač.

Napomena: Ovaj članak ne treba posmatrati kao odobravanje bilo kog preduzeća pomenutih. Molimo Vas da svoj opsežno istraživanje pre razmatranja ulaganja nikakva sredstva u ovim proizvodima.

AppleiOSBlockchain

Slične vesti


Post Blockchain

Privatnost u Blockchain-u: Gde smo se nalazili?

Post Blockchain

Blockchain.info kupuje Bitcoin aplikaciju App ZeroBlock

Post Blockchain

Bitcoin startup Blockchain oslobađa kod za kanale za plaćanje groma

Post Blockchain

Lanac otkriva Blockchain platformu koju je izgradio i za finansijsku industriju

Post Blockchain

Blockchain raste dalje nakon zatvaranja 30,5 miliona dolara finansiranja

Post Blockchain

Bitcoin API-ovi Adresar Nedostaci koji ne bi trebalo da postoje

Post Blockchain

IBM najavljuje rešenje za praćenje blokiranja kamiona

Post Blockchain

Da li su Sidechains bolje rješenje za Bitkoinovo skaliranje debata?

Post Blockchain

Zašto saradnja će uspješno uspjeti Blockchainovu uspjehu 2017

Post Blockchain

Ja sam stvarno u Blockchainu. Ja Blockchain Sve!

Post Blockchain

Unutar fabrike Blockchain: Kako je IBM-ov Distributed Ledger Vork postao globalni

Post Blockchain

Bitkoin u Headlines-u: R3s Blockchain Dream Team